Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cola light

JAK TO MOZLIWE ZE TYLO OSOB RONI ŁZY ??

Polecane posty

Gość do cola light
Do somebody Sorry ale twoja wypowiedz nie trzyma się kupy. Odnoszę wrażenie że to raczej tobie zabrakło argumentów na czyiś zarzut i zaczęłaś teraz coś gadać nielogicznie i mieszać byleby coś powiedzieć hehe ale żeby sie to trzymało jakiejś kupy to nie widać.

Gość roztropność
Cola - zapomnij..............poszanowanie uczuć innych to tu mżonka. Zawsze znajdą się pieniacze i "dowcipnisie".

Gość do cola light
No ale o czym dyskutować ???? O papieżu ??? No to dyskutujemy o papieżu :D Chociaż nie wiem co dokładnie miałaby zawierać ta dyskusja. Pewnie chciałaś żeby ci wszyscy przytaknęli i było cacy i miło. Hehe chyba pomyliłaś adres. Chcesz żeby dyskutowali (czyt. przytakiwali) ? To idź na zgrupowanie modlitewne, a nie na kafeterie gdzie wszyscy są szczerzy aż do bólu.

Gość cola light
WAZNE CO W SERCU A NIE NA JEZYKU :)

Gość cola light
DZIKEUJE ZA INFORMACJE , NIC NIE WSPOMNIALAM O PRZYTAKIWANIU TYLO O INTELIGENTNEJ DYSKUSJI KTORA NIE URAZA INNYCH I NIE WYSMIEWA CZJYEJS OPINI DZIKUJE ZA WYSLUCHANIE DOBRANOC

Gość do cola light
czyli jednak słodkie przytakiwanie :D Sorry... pomyliłaś adres.

Gość roztropność
Do Cola Light. Dyskusja polega na wymianie poglądów a nie na naigrywaniu się z innych.........proponuję zapoznać się jednak ze znaczeniem tego słowa zanim coś palniesz następnym razem.

Gość cola light
PRZEPRASZAM BARDZO CZY JA TU KOGOS WYSMIEWAM?? JA TU KOGOS OBRAZAM??? COS KOMUS KARZE??? CO JEST W TYM ZLEGO ZE WYRAZILAM SWOJA OPINIE? PROSZE UDOWODNIC MI GDZIE KOGOS WYSMIEWAM....

Gość do cola light
ale jakich poglądów ??? Odnośnie czego ? Papież jak papież. Mamy rocznicę śmierci. Jakież tu mogą być jeszcze poglądy. Przecież wy wszyscy moherowe macie takie same poglądy to nad czym tu dyskutować ?

Gość roztropność
mówiłam do -" do cola light":) nie do Ciebie:) Z Twoim zdaniem się jak najbardziej zgadzam:)

Ja natomiast proponuję odrobinę wysiłku, w celu powiązania pewnych faktów - to jest podobno oznaka inteligencji:P Aha - i dyskusja ludzi odznaczających się nią, nie wymaga używania słów uznawanych powszechnie za obelżywe.

Gość cola light
PRZEPRASZAM:)

Gość roztropność
do Cola Light No właśnie.........zapoznaj się jednak ze znaczeniem słowa dyskusja. Obrażanie czyichś uczuć jest przejawem gówniarstwa, bądź niskiego poziomu inteligencji i w związku z powyższym nieumiejętności konstruktywnej krytyki i wspomnianej wyżej dyskusji. Twoje wypowiedzi świadczą zatem tylko i wyłącznie o Tobie samej. Nie mam zamiaru zniżać się do Twojego poziomu....... . Nie oceniaj kogoś jeśli nie masz o nim zielonego pojęcia, jeśli chcesz sama być szanowana - szanuj innych. To takie rady ode mnie dla Ciebie.

Gość roztropność
Cola - nieszkodzi:)

Gość cola light
KONCZMY TA DYSKUSJE I POROZMAWIAJMY O TYM KIEDYS INDZIEJ Z LUDZMI ZDOLNYMI DO DYSKUSJI. DZIKUJE ZA WYSLUCHANIE DOBRANOC

Chciałam jeszcze dodać, iż określenie \"moherowy beret\" jest już tak banalne i ograne, że może ta wściekle inteligentna osoba, która tak nim szasta, pokusi się o wymyslenie czegoś bardziej oryginalnego:D

Gość do cola light
do somebody. No to oznaka inteligencji to jest również mówienie logicznie i po ludzku, a jak ktoś nie umie przekazać o co mu chodzi to też nie powiem żeby był specjalnie inteligentny.

Gość do cola light
Nie zniżycie się do mojego poziomu ? Hehhee... A w przykazaniach waszych pisze miłuj bliźniego swego jak siebie samego :D Czyli powinniśmy być na równi. Coś kiepsko u was z tymi przykazaniami.

Gość do cola light
nie ma sensu dyskutować z kimś kto się uważa za "lepszego" to i ja podziękuję.

radzę Ci czytać ze zrozumieniem, bo to stanowi chyba Twój poważny problem, skoro nic nie dociera do Ciebie z moich wypowiedzi:P A Twoje prowokacje są strasznie marne:D

Gość do cola light
prowokacje ?? A ja myślałam że to dyskusja! 😭

bardzo powoli, a najlepiej na głos, przeczytaj temat dyskusji, a później swoje wypowiedzi:P

Gość do cola light
Smiem zauwazyć że od dłuższego już czasu nie używam słów obelżywych wiec chyba możecie mnie zaliczyć już do dyskutanta :P A jeśli każdą wypowiedź różniącą się od waszej nazywacie prowokacją i nijak na moje argumenty czy pytania nie odpowiadacie no to sorry to rzeczywiście i owszem ta dyskucja nie ma sensu :P