Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ROLSROLS

SZCZECIN SIĘ ŻENI-WYMIANA SPOSTRZEZEŃ,DOŚWIADCZEŃ...

Polecane posty

Gość ROLSROLS

WIECIE CO?/TAK SOBIE POMYSLAŁAM ZE MOGLIBYSMY WYMIENIC SIE POGLĄDAMI ADRESAMI KONTAKTAMI ZESPOŁÓW FOTOGRAFÓW SALONÓW ETC...LUDZIE ZE SZCZECINA I OKOLIC NAPEWNO TEZ BIORA ŚLUB???

Gość ROLSROLS
JA MAM I UWAGE-NAPRAWDE DOBRY(TJ.DUŻY)WYBÓR JEST W ŚWIDWINIE-ALE JAK KTÓRAS ZNA DOBRY SALON W SZ-NIE-NIECH DA ZNAC!!!!!!!!JA PRZSTRZEGAM PRZED SALONEM NP.CARREFURA-OBSŁUGA KIJOWA!!!!!!!! poztym zespół...zna ktos fajny?? ja zastanawiam się nad Okey...papapa

Gość lamanda
ja polecam restauracje"wspomnienie"\dobre jedzonko i nie drogo.

San Sebastian..... swietnie graja sa bezbłedni, nie biora mało bo okolo 3000 zł za wieczor ale wiem jedno... warto!!! Jeszcze u Nas nie grali bo zagraja dopiero 2.09 ale byłam na kilku weselach razem z nimi i było baaardzo bardzo super:-). Pozdrawiam

Gość Moniqua100
lamanda a gdzie jest ta restauracja?

Cześć perełka:) Ja jestem z Polic i wszystko przede mną, ale będę tu zaglądać, może się czegoś fajnego dowiem:P

Witam Cie agatka1984.... Ten wieeelki dzien tez przede mną, 2.09.2006, zbliza się wielkimi krokami.... ale ja czuje ze w tym dniu bede najszczesliwsza kobieta pod słońcem:-)) Wszystkim Pannom zycze tego samego!! agatka1984 a jak tam Wasze przygotowania?? gdzie organizujecie weselisko?? pozdrawiam

perełka ja widzę, że mnie nie skojarzyłaś:) Ja z topicu przygotowania w toku...:)

Gość Moniqua100
Hej Szczecin, kto się żeni, czekam na jakieś adresy dobrych i tanich restauracji.

Gość nordhotel boncza
sama miałam w bonczy-naprwade polecam!!!!!!!!!!

Gość veni creator
ja nie polecam restauracjii w Bartoszewie "minimax"\pani kierowniczka wyprosiła nas(gosci i młoda pare) o 3.3 na dwór(a lał deszcze jak z cebra)"bo musi posprzatac!!!!!:(

Żartujesz????? Ale o tej restauracji to już też niezbyt pochlebne opinie czytałam na jakimś forum.

Gość Muzertelka_2008
witam! Wychodzę za mąz w II połowie 2008 roku :) I mam juz foto, filmowca, restauracje, została mi kiecka i wybór koscioła :) ale to zostawiam sobie a koniec 2007 :) I jeszcze drobnostki jak gdzie sie uczesać, gdzie zrobic makijaz i jaka miec wiązankę :) Pozdrawiam Szczecin

ojej dość szybko pomyślałaś o przygotowaniach ja mam nadzieje że nam starczy 8 miesięcy a nie mamy wygórowanych wymagań więc na pewno się uda

witam witam kobiety!!!miło czyta się \"ziomali\" z Zachodnioporskiego:D jaką ekipe foto-video macie?jaki zaespół??????

Gość crispis
i to koniec tematu??? nie wierzę, że tak mało narzeczonych w szczecinie!!! czy ktoś może polecić sale na wesele na około 70 os.?????