Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niechorze

starsza!!!!

Polecane posty

Gość Niechorze
Dobry podszywacz heheheheh

Fajnie, że należysz do tego rodzaju ludzi, którym genetyka dała taki prezent, że wiecznie są młodzi. Nawet w póznym wieku będą mieli młody wygłąd. Bedziesz sie pięknie starzeć. Ja też do nich należę, nie narzekam.

Gość stara panna mloda
a ja jestem 9 lat starsza i juz sie przyzwyczaiłam, przez rok to nawet tesciowa mnie nie trawila, a teraz jest pokojowo. Pozdrawiam

Gość Niechorze
stara panna a jak dlugo jestescie??

Gość malla mee
Jezeli facet ma odejsc to odejdzie, a Twoj wiek nie ma tu nic do rzeczy. 7 lat to nie taka roznica. Jesli Cie kocha to przeciez bzdura jest, ze zostawi Cie dla mlodszej, czyli bardziej atrakcyjnej, gdybys byla mlodsza od niego to tez by zawsze sie znalazla jeszcze mlodsz i atrakcyjniejsza kobieta, nie o to chodzi, ze masz byc miss i do starosci wygladac na 20 lat. Jesli sie kochacie i dobrze dobraliscie to to 7 lat nie ma absolutnego znaczenia. Chyba on nie kocha tylko Twojego mlodego wygladu?

Gość Niechorze
malla mee jasne ze nie kocha mnie za swietny charakter a ze jestem atrakcyjna to uwazam za dodatek

Gość Niechorze
chcialam napisac ze kocha mnie za swietny charakter jestesmi dopasowani jak dwie polowki jablka.

Gość stara panna mloda
jestesmy prawie rok, mieszkamy w anglii, obydwoje jestesmy polakami. ja mam 32 on 23latka jest naprawde super. On jest bardziej dojrzaly i odpowiedzialny niz ja . I to jest warunek-on musi byc dojrzaly i odpowiedzialny- bo inaczej panny nic z tego.

Gość gratulacje