Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niechorze

starsza!!!!

Polecane posty

Gość Niechorze

Kochani sluchajcie mam mlodzszego faceta o 7 lat ja mam 34 a on 27 teraz nie iwdac tej roznicy bo jestem zadbana i nie wygladam na 34 lata tylko na 27 .Boje sie ze za pare lat ja bede staro wygladac i on mnie zostawi teraz sie kochamy i jestesmy szczesliwi napiszcie co o tym myslicie.

Twoje przypuszczenia są słuszne. Prędzej czy później Cie zostawi. Powodzenia 🖐️

Gość yasar
Ja uwazam ze jak sie kochacie to wiek niema znaczenia.moi rodzice tez sa w takim zwiazku mama jest starsza od ojca o 8lat i sa ze soba 25 lat.

Gość Niehorze
Wlasnie jego rodzice tez sa w takim zwiazku matka jest starsza dokladnie tak jak ja 7 lat.

Gość Niehorze
ale on to on i niewiem co mu strzeli do glowy szczerze to boje sie troszke,ze jednak moze tak byc ze odejdzie.

Gość Niechorze
sorki za blad mialo byc Niechorze

Jeśli jest to prawdziwa miłość, nigdy Cię nie zostawi. Nie ma to znaczenia,że jesteś kilka lat starsza. Nie zwracaj na to w ogóle uwagi, kochaj i będz kochana. Tu nie ma reguły. Wielu facetów mając dużo młodsze żony, zdradzają je i zostawiają. Nie wiek decyduje o trwałości zwiazku. Tylko uczucie, które należy pielęgnować jak roślinkę i to bardzo delikatną. Nie rezygnuj ze szczęścia.

napewno odejdzie .. facetom zawsze odbija i prędzej czy pożniej szukają sobie kochannki...a w Twoim przypadku będzie to prędzej..gdyż zestarzejesz sie szybciej niż jemu sie to wydaje. Niestety taka jest okrutna prawda :O

Gość Niechorze
dorris dziekuje ci za te slowa mysle ze milosc przetrwa wszystko Pozdrawiam i mysle ze masz racje.

Niestety Dorisss nie ma racji. Przekonasz sie i przypomnisz sobie moje słowa :)

Czym Ty sie w ogole przejmujesz? Ja 31 moja Michelle 46:)) to sie nazywa roznica wieku:P

Gość Niechorze
a jakdlugo jestescie???

Gość mój facet
jest starszy ode mnie o 6 lat, jak zaczęliśmy byc razem, ja miałam 17 lat a on 23-wtedy róznica wieku nie rzucała sie w oczy, a teraz mam w domu starego zgreda który nie chce nigdzie wychodzic, a sposób na spędzenie fajnie czasu wg niego to piwko+tv , a ja chce sie jeszcze bawić, wychodzić na imprezy poza tym to chce zebym zarabiała na rodzine i spowazniała, bo on jest juz po 30-stce...:( a ja jeszcze studiuję przy nim czuje sie starsza o te 6 lat.. to okropne uczucie więc..podsumowując nie jest idealnie ludziom razem z taka róznicą wieku, prędzej czy później zaczyna sie odczuwac te róznicę..ale zawsze mozna próbować jakos sobie z tym radzić..kompromisy itp. z drugiej strony to mysle że w układzie, gdzie to ty jesteś starsza..dobrze wam w seksie;) a to tez jest ważne Drugi plus: masz powody żeby dbać o siebie 3 razy bardziej niz przeciętna kobieta..a młody facet odmładza i ciebie;) chetnie bym sie z toba zamieniła..hehe:)

jak ma zostawić to zostawi bez względu na różnicę wieku.....jak macie być razem to będziecie-bez względu na róznicę wieku to nie zależy od wieku ;)

Gość Niechorze
Moj facet masz racje mam charakter i tyle energi jak niejedna nastolatka cwicze jezdze na rowerku nie pale chodzimy razem na disco imprezy i jestesmy super dopasowani nie mialam tego z zadnym starszym facetem okolo 40

jak na razie dopiero 8 miesiecy:), ale nie zapowiada sie na szybki koniec;), jedyny problem to kwestia porozumiewania sie ja ucze sie angielskiego od 9 miesiecy, a ona jest Walijka i nie mowi po polsku, czasami jest niezla jazda z tego powodu:))

Gość Niechorze
HE He to zycze powodzonka i szczescia moj narzeczony tez nie jest polakiem.

Niechorze, podam Ci przyklad mojej siostry, która mieszka w Toronto. Ma męża o 6 lat młodszego. Nie jest polakiem. Jest to mojej siostry drugie małżeństwo, mają 6 letnią córeczkę i są bardzo szczęśliwi. Nikt nie powie, że mąż siostry jest młodszy od niej. Szkoda, że nie mogę Ci wysłać ich zdjęcia. Ona zadbana piękna i młłłłłłoda. On nic a nic nie wygląda młodziej od niej a wręcz starzej. Są już po 40 ale ona dba o siebie, ćwiczenia, odpowiednia dieta itp. On też dba i też dobrze wygląda. Bardzo jest o nią zazdrosny bo ona ma to coś co facetów kręci. Życzę Ci wiary w Wasze szczęście. Jeszcze raz podkreślam nie wiek decyduje o trwałości związku.

Gość Niechorze
Dorris dzieki u nas tez nie widac rozncy wieku i powiem ci ze wreszcie jestem z nim szczesliwa a on ze mna mamy sie pobrac.

Gość mój facet
Niechorze--> po prostu sie ciesz że masz taki skarb, staraj sie to wykorzystac, jestem pewna ze kazda kobieta po cichu o takim związku marzy... te stereotypy, ze niby facet ma byc starszy..to juz przeszłość zobacz..Madonna ma faceta o 10 lat młodszego, a ostatnio pisali w gazetach ze ma romans z młodszym o 15 lat kobiety wyzwolone wybieraja sobie młodych facetów i żyja pełnią życia, wiesz ja mysle ze w przyszłosci to takie związki będa dominowac, bo kobiety coraz wolniej sie starzeją i są coraz piękniejsze, a faceci..no cóz, coraz mniej płodni i aktywni seksualnie hehe troche feministycznie to zabrzmiało--> ale to prawda przecież

Gość kamilunieczzkaaaa
Ja zyje w takim zwiazku juz 8 lat i jestesmy szczesliwi takze roznica wieku niema znaczenia.

Jeszcze Ci dodam, że kobieta dłużej ma w sobie to tz. \" małe dziecko\" i jest bardziej romantyczna od faceta. Dobrze mieć młodszego męża. Potwierdzają to badania naukowe, że z reguły kobiety powinny mieć mężów młodszych co najmniej 15 lat aby byli sexualnie dopasowani. Libido kobiety 40 letniej jest równe z libidem faceta 25 letniego. Czy masz problem? Intelektualnie nigdy nie będziesz się czuła starzej. Mamy bardziej rozwinięty mózg. Też potwierdzone naukowo.

Gość Niechorze
Dorris jestes zajezysta!!!!!he he he dzieki.

Gość Niechorze
A jeszcze dodam ze jak id ulica to faceci az trabia za mna a na dyskotece mam takie powodzonko ze hej chyba mam to cos

Gość Niechorze
Jestem zadbana kobitka ktora poprostu nie wtglada na 34 latka serio kazt facet jak mnie pozna to sie dziwi ze mam tyle daja mi co najwyzej 28 lat!!!

Gość Niechorze
sorki za błedy!

Gość Niechorze
mysle ze mam w sobite to cos... ostatnio jakis fagas spytał czy moze mi wylizac na przystanku :)