Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość molly24

co zrobic zeby Moj facet byl chic troche o mnie zazdrosny?

Polecane posty

Gość molly24

moj chlopak wogole nie jest o mnie zazrdosny twierdzi ze Mi ufa i ze nie zrobie nic glupigo jak mam w nim wzbudzic choc troche zazdrosci?sam oglada sie za dziewczynami co mnie piekielnie wkurza ale nie reaguje na to,

Gość punisia
Jak bym mojego chlopaka widziala...Sam tez sie oglada za panienkami, mruczy jak Kubus Puchatek na widok modelek i lasek z nozkami do nieba i waga 45 kg, oglada sobie i fikolki i gazetki edukacyjne. Ja mialam praktyki z zajebistym kolesiem-moj chlopak nawet uwagi nie zwrocil. Zaczelam sie podniecac panami w telewizji- zero reakcji. Powiesilam sobie plakaty wszystkich najsmakowitszych kaskow tej Ziemi nad biurkiem-tez nic. Ostatnio zaczelam stosowac juz metode brutalna i robie maslane oczeta do wszystkich co lepszych samcow, ktorych spotykam na ulicy, idac z moim chlopakiem za reke-zapomnij, on jest wtedy zajety lustrowaniem panienek. Jak wyjezdzal z kolegami na zagle, to ja sie miotalam, denerwowalam, czy on sobie tam aby jakiejs loli nie zamotal...On wychodzil z zalozenia, ze ja bede siedziec cicho i za nim plakac. Tez mnie to juz wnerwia

Gość lolala
hm mozesz poprośic jakas koleżanke zeby wysłała smsa z uczuciami do ciebie, niech wyśle go akurat wtedy kiedy będzie z tobą, napewno zadziała bo zobaczy ze ktoś się tobą interesuje :) wypróbowane

Gość lolala
punisia pozwalasz mu tak? gdyby moj robił tak jak twoj i mruczął za laskami to by dostał w pierdol najpierw a późnioej bym go zostawiła f pizdu!!!!

Gość punisia
W moim przypadku tez juz bylo... Sama sobie maile wysylalam z innego konta jako "cichy wielbiciel", nie podzialalo.

Gość punisia
na poczatku sie rzucalam, ale potem skapitulowalam, oni wlasciwie wszyscy sa jednakowi, jedni sie ze swoimi samczymi instynktami nie kryja a drudzy udaja giertychow

Gość drink milk
ja bym nie umiałą zyc z takim kims jak twoj facet punisia:(

Gość drink milk
ja wiem z emój nie patrzy a jak patrzy to w ryj dostaje co sie zdarza rzadko;)

Gość elulka
moj to jest zazdrosny o byle co i chetnie bym sie z toba zamienila a jak dlugo jestecie razem?

Gość molly24
umnie jest to samo zebym niewiadomo co robila nic nie dziala, juz tez myslalm zeby stosowac jakies drastyczne metody ale sama nie wiem. Pewnego razu pojechalam z moim lubymna wakacje w cieple kraje wyobraz sobie wszystkie panny na plazy z golymi cyckami myslalam ze sie tam rozplacze,normalnie moglam wstac i pojsc sobie chyba by nawet nie zauwazyl mojej nieobecnosci .Juz mialam sama sciagnac stanik i machac cyckami przed oczami wzystkim facetom ale sie powstrzymalam teraz zaluje!!!-)

Gość punisia
Mowie, czasem mnie nosi i mam ochote zagrac mu na nosie i sie umowic z jakims fajnym kolesiem, coraz czesciej mnie takie fantazje dopadaja :-)

Gość drink milk
u mnie zadziałał sms właśnie, per pan marcin do mnie pisał ze jestem cudowna, seksowna ach i och:D mosio mój sam mi sprawdza komórke, archiwum w gg, pocztę i co tylko może ale ja się cieszę z tego :)

Gość punisia
Ja mojemu sprawdzam GG, komorke, poczte i wszystko co mozliwe, juz sie przez to pare awantur odbylo(znaczy on nie wie, ze mu sprawdzam, metoda"Zajrzalam Ci przypadkiem przez ramie" zawsze dziala). On mi nic nie sprawdza, bo "nie chce ingerowac w moja prywatnosc", nie wiem, czy by na nim wrazenie zrobilo, jakbym nawet sie umowila z innym w celach matrymonialnych, hehe

Gość drink milk
dziewczyny chodźcie stworzymy topik zazdrośnic na dziale Życie uczuciowe? może cio???? ten długo nie pociągnie :)) molly jesteś załozycielką bierz to na siebie :P bedziemy się dzieliły sowimi przeżyciami i pomysłami, moze razem damy radę?:)

Gość no więc
mam podobny problem. Mój wie, że faceci się za mną oglądają, a jednak nie robi to na nim wrażenia. Wręcz twierdzi że jestem wolną kobietą, mimo obrączki na naszych palcach już od 8 lat. dziwne prawda?

Gość to jak w waszej obecności
się gapi bezczelnie na inne laski to co dopiero sie musi dziać jak jest sam bez was... Oj na waszym miejscu lepiej bym to sprawdziła, a jakby zdradził to poszłabym do łóżka z pierwszym lepszym przystojniachą i kopnęła debila w doope

Gość no więc
mój jakoś ostentacyjnie nie gapi się na inne laski, zresztą ma wysokie wymagania i nie na każdą spojrzy

Gość drink milk
gapienie się przy swojej kobiecie na inne to juz chamstwo totalne, pusniusia wspolczuje👄 mó by w ryj dostał od razu:) chociaz jest 10 razy większy i silniejszy hehe:)

Gość molly24
dobra wysylam sobie meila zobacze czy podziala hehe

Gość drink milk
dobrze ze mojemu podobają sie tylko opdobne do mnie > tak mi kiedyś powiedział;) podobne do mnie czyli puszyste bo puszysta jestem :):):) ja mu na to odpowiedziałam, ze nie ma podobnych do mnie, ze jestem jedyna i strzeliłam focha :P:P:P

Jak zalozycie zazdrosne forum, to dajcie znak, sie specjalnie uczernilam na ta okolicznosc... A co do mojego to mowie, jak mnie do ostatecznosci doprowadzi to sie umowie z jakims

Gość drink milk
molly cholera szkdoa ze nie mam kasy na koncie bo bym ci wysłała pikantnego smsa tak zeby go ruszyło :P:P:P

Moze na Twojego mail podziala, ja z moim Wojtkiem z Krakowa i romantycznymi kartkami wirtualnymi z okazji rocznicy poznania celu nie osiagnelam a otwieralam je wszystkie przy moim facecie...Ale zabawa fajna byla.

Gość no więc
kurcze, a ja się kiedyś umuwiłam i nie zadziałało. On ma jakieś chore zaufanie.

Gość molly24
dziekuje za checi-)

Gość molly24
czasami mysle ze mi wali na glowe wymyslajac takie glupoty w wieku 24 lat -) boze ze baby musza tak wymyslac i meczyc sie z facetami

więc molly to twój topik i ty go zaczełaś i ty musiałabyś ząłozyć ten drugi temat:) bo wiem z autopsji ze tutaj na głownym pójdzie w dół, albo go przesuną albo wykasują:(

Moj tez mi jakos tak chorobliwie ufa, smieszne, szczegolnie, ze jego byla dziewczyna go zdradzila. Ale ja sie w meskiego psychoanalityka nie bede bawic

molly napewno jest na niego jakiś haczyk, trzeba tylko szukać.. nie możliwe, ze go nic nie rusza, a może udaje?:)