Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneta_Marzena

Cera bez blasku--co robic???????????????????????/

Polecane posty

Gość Aneta_Marzena

moja cera jest jak to mówi moja kolezanka: zmęczona...i przez to wygladam niezdrowo.Nie wiem co robic...stosuje kremy(odpowiednie do cery mieszanej) ale nic nie pomaga.Moze wy cos doradzicie

Mnie pomaga peeling + maseczka. Wierz mi, robione systematycznie (1 lub 2 razy w tyg.) poprawiaja wyglad skory!

Gość qqqqqqqqqqq
Rzuc palenie!!

Gość Aneta_Marzena
nie pale...a maseczki stosuje(peelingów jeszcze nie stosowałam-bo zawsze słyszałam o nich negatywne opinie).jakiej firmy jest peeling którego uzywasz??

Gość pij dużo
wody i soczek z marchwi

Uzywam roznych. Wazne jest to, ze dzieki peelingowi pozbywasz sie martwej czesci naskorka, dzieki czemu krem lepiej dziala, bo nic go nie \"zatrzymuje\"! Oczywiscie nie mozna trzec za bardzo ani za czesto!

Gość maniaczka peelingu
zrób peeling-to działa,skóra jest cudowna!miałam rózne ale moi faworyci to peeling z białą herbatą Avon i z brązowym cukrem Avon.Akurat te kosmetyki tej firmy to strał w dziesiątkę i będą na mojej półce tak dlugo jak będą je produkować!:D

Gość siusiu
oklady ze swiezej spermy pomagaja

Gość Aneta_Marzena
up

poprobuj roznych maseczek... moze nie trafilas jeszcze na odpowiednia dla twojej cery? oraz polecam sok marchwiowy MarWit i jakies tabletki moze? capivit a+e, albo witamina B? pozdrawiam

Gość Pomocna rada mam nadzieję
kup sobie podkład rozświetlający Recover z Rimmel'a;P ja też miałam fatalną cerę, poszarzałą i zmęczoną i nic mi nie pomagało...:/ ale wzięłam się za siebie i kupiłam sobie tabletki beta-karotenu i właśnie Recover:D Extra efekt, ale zauważalny nie od razu, niestety:( jakieś trzy tygodnie i pierwsze efekty murowane;) polecam:*

Gość agnes totally sexy
polecam tonik clinique do cery normalnej 2-super rozświetla i nadaje blask poprzez delikatne złuszczenie naskórka.Miałam tez kiedyś taką maseczke kupiłam ją w seporze i byłą cudownie rewelacyjna dla mojej skóry.Była w takim tekturowym płaskim opakowaniu .Była ona jak peeling maseczka.Zawieraął kwas glikolowy kwas migdałowy cytrynowy i jakis jescze.Po jej zastosowaniu moja cera była gładziutka lekko zaróżowiona i pełna blasku.

Witam ! Mialam podobny problem. Teraz wszystko jest w porzadku. Zaczelam brac witaminy Capivit, do tego witamin C rozpuszczalny. Kup sobie krem Nivea Creme D\'Energie, dla mnie rewelacja, pieknie rozswietla cere, idealnie nawilza, nie lepi sie, pieknie pachnie brzoskwinia. I usmiechnij sie:):):) Pozdrawiam!