Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość X kobieta

Czy jesteście podobni do swojego rodzeństwa ??

Polecane posty

Gość X kobieta

Bo ja tak. Niestety wisi nade mną piętno starszego brata. Jesteśmy do siebie podobni i to podobieństwo wychodzi w sumie na moją niekorzyść, bo nie mam dziewczęcej twarzy tylko bardziej chłopięcą podobną do jego twarzy. W sumie to gdybym miała krótkie włosy wyglądałabym jak chłopak. Kumple brata się eksytują jak mnie widzą, ale niestety nie dlatego że jestem ładna czy seksowna ale dlatego że widzą we mnie twarz kumpla i ciało baby :O Czyli coś w stylu jakby zobaczyli mojego brata po zmianie płci... :O Żeby było śmieszniej to brat ma dłuższe włosy, tak więc oboje byliśmy przez to jeszcze bardziej podobni. Kilka lat temu wkurzyłam się i zrobiłam sobie totalnie inną fryzurę. Przefarbowałam włosy na taki upierdliwy blond i zrobiłam grzywkę. zaczęłam nakładać mocniejszą tapete...:/ W sumie troszkę pomogło. Przestali nas porównywać. Nie chcę już wiecej wyglądać jak facet.. :/ A ciekawe jak u was

Gość no więc
ja jestem zupełny przeciwieństwem mojego brata, i z wyglądu i z charakteru, tak na oko nikt by nas nie skojarzył, że mamy z sobą coś wspólnego, np. geny ;)

ja jestem strasznie podobna do mojej starszej o 3 lata siostry tylko ona jest wersją opaloną a ja bladą w ogóle mi to nie przeszkadza bo mieszkamy 300 km od siebie zrobiłysmy sie do siebie podobne jakies kilka lat temu - kiedyś byłyśmy całkiem inne jak pójde na solarium to już będziemy identyczne :) - ale to ona będzie premierem :P

Gość problem z głowy
nie mam rodzeństwa, więc nie znam problemu.:D zawsze mnie natomiast wkurzało, kiedy pytano mnie w dzieciństwie do kogo jestem podobna, do mamy czy do taty. dalibóg, jak będę miała własne dzieci, będę odpowiadać, że do listonosza są podobne.

Mam młodszą o 3 lata siostrę i muszę przyznać, że jestem jej zupełnym przeciwieństwem.Moja siostra jest szatynką, ja brunetką. Ona ma mocne, grube włosy, moje są cieńsze. Ona ma niebeskie oczy, moje są czarne. Ona ma duży biust, jest okrąglejsza ode mnie. Ja jestem szczuplejsza, mam mniejszy biust i jestem zdecydowanie wyższa:P

oo nie.. w ogole nie jestem podobna do mojego brata... w ogole! wszyscy robia wielkie oczy jak mowimy ze jestesmy rodzenstwem... zreszta ja nawet do mamy czy taty nie jestem podobna (taaak, zaraz sie pojawia posty ze jestem adoptowana :P)

mam starszego o rok brata i jesteśmy do siebie podobni :) ciemne włosy, lekko skośne ciemne oczy teraz mam krótkie włosy, więc jeszcze bardziej się do siebie upodobniliśmy :D a to trochę dziwne, bo ja jestem wykapana mamusia, brat natomiast - cały tatuś