Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwaczka z krzywą gębą

Która z was ma brzydką twarz ??? jak sobie radzicie z tym na co dzień ??

Polecane posty

Gość kuku
zapomniałam podać maila madelaine21@o2.pl

Gość kkakakaaasia
a ja jestem ładna, mam fajny charakter i NIE MAM faceta. Smutno mi z tym. Jak mogę go mieć jak nie wychodzę z domu i skończyłam 30 lat? Błędne kolo. Nie zawsze uroda to przepustka do lepszego życia. Wtedy są dylematy: Czy on chce się ze mną TYLKO przespać czy może coś więcej się wydarzy. Nie jestem zadufana w sobie, też mam kompleksy. Jestem samotna i źle mi z tym. Uśmiechnijcie się "brzydulki". Uśmiech wiele ułatwia. powodzenia.

Gość qazzaq
a ja w to nie wierze co piszecie tez sie sobie nie podobam ale lekki makijaz fajna fryzura i jest oki powiem wam ze niema brzydkich dziewczat sa tylko mniej zadbane głowa do góry jest okej

Gość misulka4
Każdą wade da się wyelimować-tylko trzeba o siebie zadbać!

Gość liczebniczka
no raczej nie kazda wade da sie wyeliminowac tylko "zadbaniem" o siebie, ja dbam a i tak mam wielkie zaskorniki na nosie,do tego ten nos jest garbaty i duzy,nic z tym nie zrobie dbajac o siebie:) oczy mam malutkie,no dobra,da sie makijazem je troche powiekszyc,ale nie chce mi sie codziennie robic wielkiej tapety na twarzy, mam mala, wystajaca brode, jej tez nie zmniejsze przez dbanie,a te wszystkie porady typu tu jasniej,tu ciemniej i zatuszujesz,mozna o kant dupy rozbic,maja jak dla mnie taka sama racje bytu jak rady typu"wzorzysta spodnica odciagnie uwage od zbyt pulchnego brzucha"....no dzizes i tak sie tam ludzie beda patrzec,jesli spodnica jest naparwde baardzo kolorowa,to spojrza na nia przez 2 sekundy i tyle:)

Gość kikit
powiem wam cos mam duzo kompleksow: slady po tradziku,odstajace uszy,male piersi,since pod oczami,niestety nie mam tez super zebow....ale jak fajnie sie ubiore i uczesze to faceci sie za mna na ulicy ogladaja i ogolnie mam powodzenie....czasami czuje sie brzydka a czasami bardzo sie sobie podobam nawet bez makijazu.........

Gość -------
ja mam zeza na jedno oko i to dopiero jest problem. boje sie operacji i komplikacji z nia zwiazanych np podwojnego widzenia co w moim przypadku jest mozliwe

Gość taaaaaak..... ******
Ja nie mam takiego problemu,aczkolwiek mam też duży nos z garbkiem i krzywe zęby... Ale pomyślałam,że przecież można to zmienić... :) Tak,więc niedługo będę mieć aparat na zęby,a w przyszłości planuję operację plastyczną nosa... Pewnie mnie za to zjedziecie,ale po prostu skoro jest taka możliwość to dlaczego nie pozbyć się wady,która mi przeszkadza? Przecież nie zmieniam się od stóp do głów,chcę tylko poprawić drbny mankament mojej urody... ;) ogólnie to powiem Wam,że czasem jeden element psuje wszystko...Ale wszystko da się też poprawić,trzeba tylko chcieć :) każdy ma jakąś wadę,a ideały są nudne :) uszy do góry kobietki 🌼 poza tym mam taką znajomą,która nie jest zbyt ładna, trochę taka niemiecka Helga, biała jak mąka,włosy blond prawie biały, wielkie usta,ogromny nos,okropna figura ,a i tak jest lubiana i ma faceta!!! naprawdę wszystko się może zdarzyć :)

Widzę, że wiele osób narzeka na swój wygląd. Mam wrażenie, że w pewnym wieku człowiek się przyzwyczaja do tego jak wygląda (nie żebym się wymądrzała jakoś, mam dopiero 20 lat). Ja też mam wiele kompleksów, ale niektóre są już częściowo \"zaleczone\", tzn. pogodziłam się z tym, że nic się nie da z nimi zrobić, a przecież nie zamknę się na zawsze w domu (chociaż czasem nachodzi mnie na to ochota). Nie podoba mi się moja twarz, jest brzydka i pospolita, a na dodatek mam problemy natury dermatologicznej ;) Na szczęście jest coś takiego jak makijaż, więc się aż tak bardzo nie załamuję. Poza tym jestem dość szczupła i wysoka. No ale właśnie wzrost...Myślę, że to właśnie dlatego nie mogę znaleźć faceta, bo jestem tak przerośnięta. Może nie jakoś tak nadzwyczajnie. Mam 184 cm wzrostu i to jest chyba moim największym zmartwieniem. Co ja bym dała, żeby być chociaż o 5 cm niższa...Wiem, że nigdy nie założę żadnych butów na wysokim obcasie i że trudniej niż wielu innym dziewczynom będzie mi \"dopasować\" do siebie chłopaka. Jak widać kompleksy mogą być róznego rodzaju. Dobrze, że są takie miejsca jak to, gdzie można o tym wszystkim bez skrępowania powiedzieć:) Pozdrawiam!!

Gość liczebniczka
no tak,wzrost tez mnie wkurza,jestem troszke nizsza od ciebie:) wkurza mnie to,ze niskie dziewczyny,jesli sa brzydkie to moga sie "schowac" a mnie zawsze i wszedzie najpierw widac:)

Dokładnie :) Jak idę w tłumie, to zawsze mnie widać jak wystaję ponad innymi ludźmi. Ma to swoje zalety, bo patrzę na wszystkich z góry, ale jak ktoś czasem rzuci za mną tekst \"wieża\" albo \"żyrafa\" to nachodzą mnie mordercze myśli. No ale cóż zrobić. Trzeba jakoś z tym żyć :D Pozdrawiam!

Gość zarobicie kiedys kase
to zrobicie sobie operacje plastyczne:), zreszta ile gwiazd było brzydkich, a przetransformowało sie za pomoca skalpela w pieknosci, ja mam zamiar zrobic sobie uszy i nos, tylko najpierw kase musze uzbierac:) www.awfulplasticsurgery.com www.goodplasticsurgery.com klikajcie na linki po lewej stronie

Gość ej co ja mam powiedziec
jestem przy kosci, ale nie jakos tak strasznie (tj.65kg, 167cm wzrostu) czesto spotykam sie z uwagami ze powinnam schudnac, mimo ze dobrze sie czuje ze sobą. Kiedys jakis facet na ulicy gdy szlam z kolega powiedzial ze powinnam tak z 5kg schudnac :( a moj kolega w smiech :( i mam tak czesto , mimo ze brzydka nie jestem, ludzie mnie nie szanuja i wypominaja mi czesto moja figure (a raczej jej brak). np. nauczyciel czesto daje mi do zrozumienia, w zartach przy calej klasie co nie jest mile... a wogole to szkoda gadac... 😭

Gość ja tez jestem brzydka
za to zgrabna, ale wolalalbym odwrotnie

Gość KaŚUnia-
Ja ma strasznie dużą twarz niechce się do tego przyznawać ale mnie to starasznie boli....Jeden chłopak brzydko powiedział że jestem brzydka jak kartofel teraz tylko o tym myśłe może by schudnąć albo przestać jeść ;( chipsów nie jesć tylko same owoce ;[ Gdy wstawiłam zdjęcie na fotce z moją koleżanką to mniałyśmy średnią 9,72 duża była by 100% większa gdyby mnie na tych zdjęciach nie było.Gdy podoba mi sie jakiś chłopak nawet nie moge sie uśmiechnąc bo mam obrzydliwą twarz.Moja siostra starsz o 2 lata jest ładniejsza ja jestem jej wzrostu nosimy te same spodnie ona ma chuda dważ a ja okrągłą;[ Nigdy się z tym nie pogodze.Jeszcze mam niebieskie oczy jestem blądynką z okrągłą głową i takimi brązowymi znakami rodzinnymi na całej twarzy mam ich 6 i to można powiedziec ze durzych.

Gość cerferge
ja ma okragla ale ponac bardzo ladna:)