Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejna sie czuje

wiosenna deprecha

Polecane posty

Gość beznadziejna sie czuje

Wlasnie ja mam... Zycie mnie przygniata, choc nic konkretnego sie nie stalo. Tak po prostu mam - rozgladam sie dookola i nie widze nic pozytywnego. Co prawda wiem, ze nie jest az tak zle, ale z doswiadczenia wiem, ze moment takiej totalnej zalamki musial nadejsc. Rycze bez powodu, lzy same nabiegaja mi do oczu :( Czuje sie samotna, smutno mi jak cholera... Czuje sie beznadziejna... Dziewczynki, musze sie wypisac, bo nie mam o tym z kim pogadac - znajomi tego nie rozumieja i albo probuja mnie pocieszac, albo mnie ochrzaniaja i kaza wziac sie w garsc... A ja czuje, ze musze to "przebolec", przecierpiec po prostu... Na dodatak sama sie wkrecam i doluje jescze bardziej :/ Macie tez tak czasem ?

🖐️ w zasadzie bardzo bardzo zadnko,a jak juz to szybciutko przechodzi:D przykro mi ze tak masz:( mam nadzieje,ze szybko minie.... pozdrawiam 🌼 na pocieszenie

Gość tulipan20006
Wiem cos o tym. Tez jestem teraz w podobnym stanie. Nie wiem czemu przychodza takie chwile, ze człowiekowi wydaje sie ze wszystko jest nie tak...Ja sie zastanaiwam keidy bede szczczesliwa, ale tak naprawde...