Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania_Wrocław

pogadajmy

Polecane posty

Gość Ania_Wrocław

witam! wspaniałe forum.wczoraj je odkryłam. ciekawe tematy, no i duuużo przyjaznych duszyczek:) zakładam nowy temat, dla osób które chwilowo lub ogólnie siedzą w domu, mają ochotę pogadać wyżalić się, sięgnąć po radę, a pracujący znajomi w tygodniu nie mają zbytdużo czasu:) obecnie jestem na macierzyńskim, planuje na jesień wrócić do pracy, ale do jesieni czas:) no i w końcu czas zrzucić zbędne kg po ciąży. zapraszam! pogadajmy tak po prostu:)

Gość Ania_Wrocław
hoop hoop :)

Gość ania_wrocław
Filemonko, nudzę się? raczej nie:) ale jeśli mały śpi,to nieszukam sobie obsesyjnie zajęcia, żeby czymś zająć czas. wtedy lubię sobie usiaść i pogadać tak po prostu. dlatego założyłam ten topik. swoją drogę marzę już o powrocie do pracy,nie jestem osobą stworzoną do siedzenia wdomu, czy to źle?

Gość Millkaa
Aniu - Bardzo lubie wroclaw i wroclawiakow..Wierze ze siedzac na macierzynskim teskno Ci juz poprostu ludzi. Jak ma na imie Twoj maluszek? :) Pozdrawiam :) Jesli masz ochote napisz: monisia@dsl.pipex.com

Gość ania_wrocław
witaj Milka!o tak Wrocław jest cudnym miastem. mieszkam tu dopiero od2 lat ale już na dobre zakochałam się w tym miejscu. mam synka 5miesięcznego,a od 7 miesiąca ciąży byłam na urlopie, więc prawda siedzenie w domu już mi mierzi. znajomi pracują, więc ewentualnie jakieś wypady tylko w weekendy, choć nie zawsze da radę. należę do osób aktywnych towarzysko ;-) więc teraz już normalnie wariuje. od jutra zaczynam dietkę, bo muszę zrzucić co nie co po ciąży. mąż racuje, więc tylko późne popołudnia przeznaczonedla nas, rodzice daleko. hh, zamęczam synka gadaniną :)

Gość Millkaa
Aniu, ja tez zmienilam miejsce zamieszkania, mam kontakt z bliskimi codzienny tu tez juz mam nowych bliskich, jednak za najblizszymi czasem teskno bardzo.. To dobrze ze duzo rozmawiasz z synem..dziecko uczy sie wiele od doroslego ktory ma dla niego czas..Jesli planujesz diete - mam jedna sprawdzona, jednak jesli karmisz piersia to sa pewne ograniczenia..Pozdrawiam serdecznie:)

Czesc Aniu! A duzo zostalo Ci do zrzucenia po ciazy? Ja nie jestem z Wroclawia,ale czasto tam bywam:) Lubie niektore knajpki (Kogut przykladowo:D) ,Rynek jest piekny... Mam pytanie,bo na pewno sie lepiej orientujesz niz ja.Czy sa przeloty z Wroclawia nad Baltyk? Pozdrowienia dla Maluszka! Wedel.

Millkaaa! Jaka masz diete sprawdzona???Podziel sie z nami!!! Ja co prawda nie jestem po ciazy,ale do zrzucenia sie troche uzbieralo:O :)

Gość ania_wrocław
Milko poproszę o dietę. małego nie karmię piersią. start w nowym mieście miałam ułatwiony bo razem zemną, no prawie, bo 2 miesiące pozniej przeprowadzila sieprawie obok mnie zamieszkala moja przyjaciolka wieloletnia, wiec razem poznawalysmy uroki tego miasta:) Witam Wedel niestety wstyd,aleno nie wiem co z tymi przelotami. hmm muszę się męża zapytac, na pewno wiem ,że są do Mediolanu.sama korzystałam i polecam:)

Gość ania_wrocław
Wedel no niestety wciąży przytyłam 23 kg sic! zostało mi jeszcze 12kg. muszę to zrzucić do lata. Dziewczyny napiszcie coś o sobie:)

Gość Millkaa
Aniu i Wedel :) prosze bardzo :) Dieta jest dosc drakonska ale skuteczna..Sprawdzone wielokrotnie. Warto jednak pamietac, ze nie ma diety cud jesli liczymy ze 2 tyg si epomeczymy a potem powrot do kalorycznego trybu odzywiania. Kazda dieta to poprostu swietne wprowadzenie do zmiany trybu zywienia. ;) DIETA KOPENHADZKA Została opracowana w szpitali rządowym w Kopenhadze. Nie jest to dieta odchudzająca, przeciwnie - dieta zwiększa przemianę materii i dlatego działa nawet po ukończeniu kuracji. Jeśli kurację przeprowadza się niewolniczo zgubisz nadmiar tłuszczu (7-20kg). Lunch i obiad można zamieniać nawzajem, jeśli będzie to mialo miejsce tego samego dnia. Dieta zmierza do przemiany materii, co prowadzi do tego, że po 13 dniach możesz jeść normalnie i bez obaw przez pierwsze 2 lata. KURACJĘ PRZEPROWADZA SIĘ PRZEZ 13 DNI, ani mniej, ani więcej. UWAGA! Jeśli podczas kuracji, wypijesz lampkę wina, piwa, zjesz słodycze, przerywasz kurację od razu i w związku z tym ginie efekt. NIE MOŻNA ZMIENIAĆ SKŁADNIKÓW, ANI DODAWAĆ NIC OD SIEBIE! Jedynie szpinak można zastąpić brokułami lub szparagami. Jeśli przerwiesz przed upływem 6 dni możesz powtórzyć ją dopiero po 3 miesiącach. Jeśli przeprowadzi się kurację punkt po punkcie nie można jej absolutnie powtórzyć wcześniej niż po roku! Zaleca się aby kurację powtórzyć po 2 latach, jeśli to potrzebne. Ze względu na długość kuracji trudno ją zaplanować, dlatego dobrze jest upewnić się, czy w tym czasie nie jesteśmy zaproszeni na obiad, urodziny lub inne przyjęcie. Jeśli jesteś głodny wypij szkalnkę wody. Pij conajmniej 2 litry wody dziennie. Poprzez takie nazwy rozumiemy: @ chuda ryba - dorsz, pstrąg @ gruby plaster - 10 dkg wędliny, ma być chuda, wędzona, gotowana @ przyprawy - sól i pieprz J A D Ł O S P I S DZIEŃ 1 ŚNIADANIE: kubek czarnej kawy, 1 kostka cukru LUNCH: 2 jajka na twardo, gotowany szpinak (brokuły), 1 pomidor OBIAD: 1 duży befsztyk (filet lub schab), sałata z olejem i cytryną DZIEŃ 2 ŚNIADANIE: kubek czarnej kawy, 1 kostka cukru LUNCH: 1 duży befsztyk, sałata z olejem i cytryną, 1 świeży owoc OBIAD: 1 plaster szynki, 2/3 szkanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 3 ŚNIADANIE: kubek czarnej kawy, 1 kostka cukru, 1 grzanka LUNCH: gotowany szpinak, 1 pomidor 1 świeży owoc OBIAD: 2 jajka na twardo, 1 plaster szynki, sałata z olejem i cytryną DZIEŃ 4 ŚNIADANIE: kubek czarnej kawy, 1 kostka cukru LUNCH: 1 jajko na twardo, 1 tarta marchewka, małe opakowanie twarożku (serek wiejski) OBIAD: 1 mała puszku kompotu owocowego, 2/3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 5 ŚNIADANIE: 1 duża tarta marchewka z cytryną LUNCH: 1 chuda ryba z cytryną, sok z cytryny dodać do pieczenia OBIAD: 1 duży befsztyk, brokuły i sałata DZIEŃ 6 ŚNIADANIE: kubek czarnej kawy, 1 kostka cukru, 1 grzanka LUNCH: 1 cały kurczak (gotowany), sałata z olejem i cytryną OBIAD: 2 jajka na twardo, 1 duża marchew DZIEŃ 7 ŚNIADANIE: kubek herbaty bez cukru LUNCH: 1 kawałek zgrilowango chudego mięsa, 1 świeży owoc OBIAD: nic DZIEŃ 8 ŚNIADANIE: kubek czarnej kawy, 1 kostka cukru LUNCH: 2 jajka na twardo, gotowany szpinak (brokuły), 1 pomidor OBIAD: 1 duży befsztyk (filet lub schab), sałata z olejem i cytryną DZIEŃ 9 ŚNIADANIE: kubek czarnej kawy, 1 kostka cukru LUNCH: 1 duży befsztyk, sałata z olejem i cytryną, 1 świeży owoc OBIAD: 1 plaster szynki, 2/3 szklnki jogurt naturalnego DZIEŃ 10 ŚNIADANIE: kubek czarnej kawy, 1 kostka cuku, 1 grzanka LUNCH: gotowany szpinak, 1 pomidor, 1 świeży owoc OBIAD: 2 jajka na twardo, 1 plaster szynki, sałata z olejem i cytryną DZIEŃ 11 ŚNIADANIE: kubek czarnej kawy, 1 kostka cukru LUNCH: 1 jajko na twardo, 1 tarta marchewka, małe opakowanie twarożku (serek wiejski) OBIAD: 1 mała puszka kompotu owocowego, 2/3 szklanki jogurt naturalnego DZIEŃ 12 ŚNIADANIE: 1 duża tarta marchewka z cytryną LUNCH: 1 chuda ryba z cytryną, sok z cytryny dodać do pieczenia OBIAD: 1 duży befsztyk, brokuły i sałata DZIEŃ 13 ŚNIADANIE: 1 kubek czarnej kawy, 1 kostka cukru, 1 grzanka LUNCH: 1 cały kurczak (gotowany), sałata z olejem i cytryną OBIAD: 2 jajka na twardo, 1 duża marchew POWODZENIA!!

Gość Ania_Wroclaw
idiotki,na takiej diecie jest efekt jo-jo!:P

Gość Ania_Wroclaw
a pozatym wspomne o ptasiej grypie,i wy chcecie glupie jesc kurczaka,jajka?

Gość Millkaa
skad Ty sie urwalas z tymi epitetami - podszywaczko? chyba jojem uderzylas sie w glowe..

dziękuję za dietę.to wyżej to nie ja oczywiście, ty paskudny podszywaczu, ale jużsobie hasło zrobiłam do nicku,tak żebezpieczna się czuję. Milko dietę 13 znam :) wiem, że skuteczna bo kiedyś w młodości przez nią z pulchniutkiej dziewczynki stałam się super laska:) oczywiście po jej zakończeniu jeszcze przez około 2 miesiace byłam na diecie 800kcal, a potem przez długie miesiąca miałam manię liczenia kalorii. ale było warto.teraz nie mam ochoty na jej przeprowadzenie bo do dziś mdli mnie na smak tego ful mięsa i sałatki. ehh.zastanawiam się nad dietą jogurtowa,bo lubię je. przez3 dni mam wogóle zamiar zrobić oczyszczenie organizmu czyli głodówkę. od soboty dieta. muszę poszperać w necie.