Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cscwcwecwe

czy to jest praca jako przedstawiciel hanlowy niech ktos mi powie!

Polecane posty

Gość cscwcwecwe

heypowiedzcie mi czy ,,doradca do spraw klienta indywidualnego dla TPSA'' to jest przedstawiciel handlowy???? bo dostałam taka oferte i nie wiem czy isc na rozmowe kwalifikacyjna bo jesli to jest przedstawiciel hanlowy to napewno rezygnuje

Gość bojka nie mogę
skoro szukasz pracy, to idź na rozmowę, a wszystkiego się dowiesz.

Gość cscwcwecwe
tak wiem ale wtym czasie mam tez 2 rozmowe i z ktores musze zrezygnowac a jesli ta rozmowa o ktorej pisze jest jako przedstawiciel handlowy to rezygnuje odrazu:)

Gość cscwcwecwe
niech ktos mi powie:)

Gość Browarek
obawiam sie ze doradca klienta moze oznaczac przedstawiciela handlowego. jezeli ta druga oferta dotyczy czegos innego, poszlabym ta to drugie spotkanie a do tepsy zadzwonila, by przelozyc termin i tyle

Gość zadzwoń i zapytaj

Gość cscwcwecwe
dzieki:]

Gość cscwcwecwe
tam nie mozna dzwonic tylko meilem sie porozumieniwac ..ale otej poze nikt juz mi nie odpisz wiec ejstemw dupie;/

Gość Browarek
poza tym nie plaszczmy sie tak przed pracodawcami, bo beda na nas jeździc. pamietajmy ze o dobrego pracownika rownie trudno jak o dobra prace. ja ostatnio po kilku dniach zrezygnowalam z pracy, bo okazalo sie, ze obiecana umowa-zlecenie bedzie umowa o dzielo. podziekowalam. znajde inna prace a tymczasem siedze sobie z Wami na kafe.

Gość Browarek
a ta inna praca to co to?

Gość cscwcwecwe
promocje i dobrze placa ale to tez nic pewnego .... mnie by uratowała nawet umowa o dzielo lepsze to niz siedzenie w domu 4 miesiac;/ grrrrr zgnusniec mozna;/

Gość widzisz łatwo mówić
ja też wybrzydzam. ale wychodzi na to, że my mamy na to pieniądze... nie wolno nam jednak potępiać tych, którzy się "płaszczą", bo nie mają na chleb...

Gość Browarek
jasne ze masz racje ale ja szukam juz czegos na stale to po pierwsze a po drugie, jezeli zapraszajac do pracy mowia ci ze bedzie taka umowa a potem okazuje sie ze inna i jeszcze dowiedzialam sie ze wyplata moze byc z opoznieniem, to wolalam w to dalej nie wchodzic.

Gość cscwcwecwe
a przepraszam praca za 600 to plaszczenie??? bo dla mnie to zaden obciach pracowac w barze czy gdzie indzije:)

Gość cscwcwecwe
browarek jesli mozna wiedziec ile ci zaoferowali wynagrodzenia???

Gość Browarek
ja nie potepiam, bron Boże! wiem, ze jak sie nie ma na chleb, to robi sie wszystko, byleby zarobic. mi chodzi o uczciwosc z obu stron. jezeli czlowiek kilka razy sie sparzy, to potem na zimne dmucha. a wiem ze praca w telemarketingu i na temu podobnych stanowiskach jest bardzo trudna, psychicznie przede wszystkim.

Gość Jeżeli nie mam
pracy to biorę to co jest, a w międzyczasie szukam pracę taką, która mi odpowiada. No chyba, że ktoś woli siedziec na forum i narzekać, że ma biedę :-D Tak tez mozna :-D

Gość Browarek
dla mnie zadna praca nie hanbi. przez rok pracowalam za granica-sprzatalam domy, mylam gary, opiekowalam sie dziecmi, prasowalam, pralam itd... nie czulam sie shanbiona w zaden sposob.

Gość widzisz łatwo mówić
ok, rozumiemy się.:)