Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiaczek76

stymulacja jajników

Polecane posty

Ja CLO brałam przez dwa cykle ... nie udało mi się zajść w ciążę ... ale gin stwierdził, że clo będzie działało jeszcze przez pół roku, więc na razie nie dostałam kolejnej dawki ... no i pojawił się u mnie inny problem ... mam niedrożne jajowody :-( Miałaś badanie drożności jajowodów? bo jeśli nie, to clo nic Ci nie pomoże.

Gość ania1091
Witam wszystkich-potrzebuje porady, doświadczonych,jestem trakcie brania CLO, POTRZEBUJE Z KIMS POGADAĆ-

Gość niuniafg
Witam wszystkie starające! Moj przypadek jest skomplikowany, 13 lat starań, w trakcie kilka badań i zawsze wszystko ok. Byłam zła, że nigdy nic nie wychodzi zle przynajmniej wiedziałabym ,co leczyć aż tu pojawił się problem brak drożności lewej strony po kolejnym HSG poczułam rozczarowanie, ból i wielki smutek. Mój gin. postanowił monitorować cykl, w pierwszym naturalnym w 15dc okazało się ze jestem gotowa do pierwszej inse. szok brak przygotowania, nastawienia, ale ogromna radość może nareszcie się uda. Niestety, nasienie było słabe bo zbyt często przed to robiliśmy nie wiedząc co planuje lekarz. Teraz jestem po clo, urosły 2 pęcherzyki i w 15 dc miałam 30 i 29,5mm a endo 16mm. Miałam 3 próby inse. w 13,14 i 15 dc w 15 pękły niestety te 3 dni to koszmar, nie dostałam pregnylu mój gin postanowił zdusić pęcherzyki uciskają je od środka i od góry (brzuch), ból masakryczny po trzech dniach każde muśnięcie w okolicy małej powodowały podskoki pod sufit. Modlę się by się udało, bo nie wiem czy wytrzymam kolejną insem. Obecnie biorę luteinę przez 10 dni a w 10 dniu test i chwila prawdy. Plan mam taki by do końca roku próbować a potem invitro. Napiszcie jak u was, której się udało. Pozdrawiam

Gość Kachaaaaa
CZEŚĆ DZIEWCZYNY JESLI KTÓRAŚ POTRZEBOWAŁABY LEK PREGNYL 5000 J.M ORAZ CLOSTILBEGYT 50 MG. TO JA MAM DO SPRZEDANIA...PONIEWAŻ KUPIŁAM ALE W TYM SAMYM MIESIĄCU ZASZŁAM W CIĄŻE..:) A WIEM ŻE LEK PREGNYL CIĘŻKO DOSTAĆ.jEŚLI KTOŚ POTRZEBUJE TO PROSZE O KONTAKT NA @ .kasiaczek18@autograf.pl

Gość gość
Hey jestem Magda. Właśnie zaczęłam terapię Clo i dzieki Wam mam jakąś nadzieję że i mi się uda ;)

Ja mialam razem ok 8 cykli z Clo i 3 doda dodatkowo z puregonem. . Czesto mialam bolace owulacje ale tez byly przed...

Gość Nowapierwsza
Hej dziewczyny. Staramy się z mężem o dzidziusia i nic nie wychodzi. Bylam u gina, kazał zrobić badania, ponadto mam cykle bezowulacyjne dlatego stwerdził, że trzeba będzie podjąc stymulacje . Mniej więcej wiem o co chodzi bo juz troche sie naczytałam ale powiedzcie mi jedno czy jak zacznę brać leki to po jakim czasie pojawia się owulacja? Czy w trakcie brania leków gin będzie wstanie określić kiedy ta owulacja się pojawi że naprzykład " w przyszłym tygodniu itd." Czy trzeba czekać i obserwować. Jest to dla mnie ważne gdyż nie mam męża na codzień a wrecz raz na miesiąc i gdybym pi razy oko wiedziała kiedy ta owulacja moze byc to było by nam się łatwiej zgrać.