Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciekawska mary

Dziewczyny,co nosicie w torebce?

Polecane posty

Gość he he he he
hmmm.......powiedzmy że jestem umysłem ścisłym (płci męskiej) ;) i lubię zielony kolor (zielona guma balonówka, zapach zielonego jabłuszka...:D )

czyli lubisz wiosnę hehehe? więc poproszę o jeszcze jednego....cmoka;)

Gość he he he he
oczywiście że lubię !! :D masz na zapas 😘 😘 😘 😘 😘 😘 🌼

Gość he he he he
😘 😘

mary, bo ten menszczyzna to kuba rozpruwacz;) rozpruwa damskie torby i masturbuje się potrzac na ich zawartość:p hehehe cmoook

Gość he he he he
Martwię się że mam za małego penisa i chciałbym go powiększyć - z takim zamiarem od piątku trwało przygotowanie trasy do niedzielnego wyścigu. Spore opady śniegu tej zimy, ciągłe temperatury poniżej zera spowodowały, że cały teren za Liceum Ogólnokształcącym był pokryty naprawdę grubą warstwą śniegu. Problem sprawiało nawet przejście kilkudziesięciu metrów, nie mówiąc o jeździe rowerem. Uzbrojeni w łopaty i szufle do odgarniania śniegu rozpoczęliśmy nierówną walkę z białym przeciwnikiem. Udało się - choć trasa w wielu miejscach dalej sprawiała naprawdę duże problemy niemal wszystkim zawodnikom.

Gość mrsdalloway
a u mnie wygląda to tak: portfel komórka parasolka dwa odtwarzacze mp3 okulary słoneczne papierosy zapalniczka gumy do zucia ( zawsze orbit w drażetkach zielone) legitymacja studencka ( bo w portfelu sie nie miesci) długopis chusteczki higieniczne no i kosmetyczka oczywiście ( a w niej:błyszczyki dwa , dwie pomadki ochronne,tusz do rzęs, lusterko, plaster, bibułki matujące, tampony, mała szczotka, mini dezodorant, tabletki przeciwbólowe,a no i puste opakowanie po durexie sie jakos zapodziało :))

penisa przy pomocy szufli z pewnością powiększysz;) hehehe 👄

Gość aga to nie wypada ...
a ja mam małą i mieszcze w niej: - kosmetyczkę - 3 razy błyszczyk do ust - balsam do ust - krem do rąk - krem niwea - portfel - wizytownik -karty - notes - długopisy - zapałki -srubokret -małe karteczki samoprzylepne - sztuk 2( żołte i niebieskie) -ulotki o promocjach itp. - klucze - kawę - kilka sztuk herbaty - cukier -sól - niepotrzebne kartki - czesto książke i kajet do zapisywania "zlotych mysli" - pierscionek

Teraz ja. Torebka olbrzymia, a w niej: dokumenty telefon portfel z zepsutą przegródką na drobne (wypadają) dwie garście bilonu luzem łuska od karpia wigilijnego na szczęście :) notes 4 długopisy (bywa, że żadnego) koszulka z fakturami 7 paczuszek kawy \"3 w 1\" 2 paczki fajek (obie otwarte) 3 zapalniczki (bywa, że żadnej) zegarek 3 pierścionki bransoletka spinka grzebień pieczątka 4 rachunki, w tym dwa nawet nie otwarte gumy do żucia chusteczki kalkulator kilka luźnych karteczek z notatkami parę służbowych drobiazgów Dzisiaj jest wyjątkowo lekka...

Teraz ja. Torebka olbrzymia, a w niej: dokumenty telefon portfel z zepsutą przegródką na drobne (wypadają) dwie garście bilonu luzem łuska od karpia wigilijnego na szczęście :) notes 4 długopisy (bywa, że żadnego) koszulka z fakturami 7 paczuszek kawy \"3 w 1\" 2 paczki fajek (obie otwarte) 3 zapalniczki (bywa, że żadnej) zegarek 3 pierścionki bransoletka spinka grzebień pieczątka 4 rachunki, w tym dwa nawet nie otwarte gumy do żucia chusteczki kalkulator kilka luźnych karteczek z notatkami parę służbowych drobiazgów Dzisiaj jest wyjątkowo lekka...

Gość nie odgapiaj topiku
😡

Gość ehhhhhhh
- portfel (to co w portfelu to temat dla kolejnego topiku) - chusteczk - klucze - komórka - marker - klej - długopis czarny - długopis czerwony - gumy - papierki po gumach - gwizdek - zepsuty zegarek - różaniec - legitymacje pracowniczą - tampony - ulotka - kilka wizytówek - kolczyk - lakier do paznokci - grzebień - pomadka - błyszczyk do ust - puder w kamieniu - ...i pełno monet ...jessoooo...ale bałaganiara ze mnie ;)

własnie zauważyłam do \"nie odgapiaj topiku\" kazdy ma prawo założenia swojego nawet powtarzającego się tematu,ja o takowym wcześniejszym nie wiedziałam bo tyle tutaj tematów ze hej,suma sumarum nie ściągnełam topiku,bo o takim samym wcześniejszym nie wiedziałam. pozdrawiam :)

Gość torebka oczywiście duża
portfel,dowód ,prawo jazdy,butelka z soczkiem mojej dzidzi-jestem nianią,orbitki miętowe ,ulubione gumy cynamonowe ,złotówka do koszyka na zakupy,husteczki higieniczne,obowiązkowo krem Bambino,etui na okulary przeciwsłoneczne,tampony,wkładki ,grzebień,gumki do włosów,ołówki z Ikei,barwnik do jajek,długopisy,papierki po batonikach,chrupki..........itp

ojj mamo... no to lecim, przy okazji tego topiku wyjme wszystko z torebki i zrobie porzadek (raz na ruski rok :P) : -portfel -rekawiczki -torebki foliowe -mandarynka -dokumenty -klucze -kosmetyki co sie walaja po torebce (bo kosmetyczke mi facet zepsul niedawno-te niezdarna meskie dlonie ...:P:P)blyszczyk, tusz do rzes, odzywka do rzes, krem pod oczy, bibulki matujacy, puder do twarzy, krem do rak -mnostwo kserowek -jeszcze wiecej ulotek -zeszyt -ksiazka -mp3 -chusteczki -kolorowe zakreslacze -flamastry -monety -ladowarka do telefonu:P -lyzeczka do herbaty -i warstwa paprochow, okruchow, monet :P bardzo spodobalo mi sie sformulowanie \"damska torebka-loteria, nigdy nie wiesz co wyciagniesz\" cudne i trafne :D

Gość Mmadzia
- portfel (a to co w portfelu to inna historia...;-) ) - klucze - dlugopisy - husteczki - tampony - rozne kartki, karteczki - pomadki - kredka do oczu

Gość kamyka22
To wyliczam: kalendarz notatki z wykładów zeszyt portfel karty bibloteczne wizytówki kupony rabatowe repertuary do kin indeks gazeta dyskietka, płyta cd telefon parasolka tampony ,wkładki chusteczki ( do higieny intymnej i higieniczne) długopis i 2 ołówki rzemyki, kotaliki mini perfumy,grzebień, szczotka,puder,pomadka ochronna klucze 2 kasztany rachunki troche okruchów i śmieci

moja torebka jest sredniej wielkosci: aktualnie czytana ksiazka kalendarz karteczki na notatki tiktaki :) guma do zucia bibulki matujace puder 3 pomadki blyszczyk pomadka ochronna 3 dlugopisy szczotka do wlosow krem do rak lusterko spinka do wlosow pieczatka klucze chusteczki higieniczne telefon pewnie to jeszcze nie wszystko :)

Mam teraz taką malutką, że mieszczą się w niej tylko: chusteczki, portfel, telefon, grzebyk, dowód, kalendarzyk, klucze, perfumy i błyszczyk.....a kiedyś nosiłam jeszcze okulary, gumy do żucia i odtwarzacz.

Gość Słodka Księżniczka
Ja mam małą torebeczkę a w niej :-): - Puder z lustereczkie - klucze - komórka - pomadka nabłyszczająca Nivea - mini kremik Dove - długopis - chusteczki Higieniczne - mini notesik(naprawdę matutki 3 cm na 2 cm) - Portomonetkę - mini szczotkę do włosów - czasem podpaskę always - gumy winterfresh - 3 cukierki ja na moj oko mam mało ale noszę małą torebeczkę to mi się ledwo mieści to

Gość Słodka Księżniczka
a zapomniałam i jakieś perfumki w długopisie mini ;-)

Gość Słodka Księżniczka
ale powiem wam szczerze ,że jak się ma wielką torbę to zawsze jest co tam włożyć :-)

portfel telefon kosmetyki gumy do zucia lusterko pióro notesik pomadka ochronna ulotki rozdawane na ulicy różne papierki(tak, wiem jestem bałaganiara) spinki do włosów coś do picia to chyba wszystko:)

Gość jolcia6030
w mojej torebce chusteczki higieniczne portfel dokumenty dlugopisy olowek gumy do zucia komorka wsowki zeszyty czasami jakies ksero niebieski kamien na szczescie jak jade na uczelnie kanapki + kubus frotki czasami tabletki antykoncepcyjne i to by bylo chyba na tyle