Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laxacja

czy Alaxjest niebezpieczny?

Polecane posty

Gość laxacja

mowie tak, bo zazylam 3 razy wieksza niz zalecana dawke, a potem przeczytalam ze po zazyciu wiekszej nalezy niezwlocznie zglosic sie do lekarza wzielam wiecej bo zwykle normalne dawki na mnie nie dzialaja, a jest to przeciez srodek bez recepty i mnie ta glupia ulotka wystraszyla prosze o wsparcie, moze ktos stosowal ten srodek?

Gość laxacja
ratunku pomocy

Gość Castile
Po prostu obserwuj swoje cialo. Jak bedziesz sie zle czuc, bedziesz miala silne bole brzucha lub mega silna biegunke,to natychmiast idz do lekarza. Jednak nie sadze,zebys miala powody do zmartwien. Nie martw sie na zapas.

Gość LAX
Nic sie nie matrw ja biore po 15 i zyje i wszystko w porzadku.

Gość laxacja
dzieki :) troche mnie uspokoilas

Gość Castile
Ale oczywiscie nie jestem lekarzem,wiec moze dla pewnosci zasiegnij jeszcze opini kogos bardziej kompetentnego. Ja pisze na podstawie doswiadczen mojej mamy- moja mama tez ma problemy z wyproznianiem i tez czesto bierze dawki wieksze niz zalecaja. Ale wiesz- rozne osoby moge roznie reagowac.

Gość laxacja
dokladnie, bo to indywidualna sprawa. Ale dzieki, - postanowilam nie panikowac ;)

Gość Castile
Sluszna decyzja :)

Gość jfk
Alax nie jest tak niebespieczny jak sie mozę wydawać oczywiscie jeżeli stosujemy go odpowiednio dlugo, ale brońboże nie można go zażywać przed planowanymi wysiłkami fizycznymi, a przedewszystkim sportowymi glównie sprincie, skokach, i podnoszeniu ciężarow.