Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samaaaaa

Jak napisać dobre CV jeśli mam mierne doświadczenie zawodowe??

Polecane posty

Gość Samaaaaa

Wiem, ze zaraz tu pewnie zostane wysmiana, ale błagam Was o pomoc. Jestem jeszcze studentka i marze aby dostac sie na praktyki do organizacji miedzynarodowej ale musze wyslac oczywiscie cv. Cos czuje, ze mam mierne szanse, bo nie jestem jakim cyborgiem uczelnianym, no ale mam sporo energii, bla bla, ale w cv tego ukazac nie moge:( Macie moze jakis pomysł, macie moze jakies doswiadczenie w tym temacie? Wielkie dzieki za konkretne odpowiedzi🌻

W mojej firmie często zatrudniamy ludzi ktorzy nie mieli jeszcze doświadczenia zawodowego. Wtedy pod uwage bierze sie odbyte praktyki i szkolenia, bo zeby zainteresować swojego przyszłego pracodawcę trzeba czymś zabłysnąć. CV powinno byś przejrzyste i konkretne. Jesli mialas jakieś praktyki to postaraj sie o referencje odnosnie ich odbycia. Takze zainteresowania są ważne bo wtedy wiadomo, że masz jakieś tzn że nie jestes pusta-sorry za takie stwierdzenie.A reszta to już zalezy od szczęścia,czego Ci życzę,pozdrawiam

Gość little
zainteresowania sa faktycznie wazne trzeba wymyslec te ktore przedstawiaja umiejetnosci,ktore sa potrzebne w danej organizacji np. odpowiedzialnosc, otwartosc na ludzi inne kultury np.podróże ,itd. zaleznie do jakiej organizacji slada sie aplikacje . Wazna jest tez tresc listu motywacyjnego ,trzeba miec jakas wiedze na temat organizacji i dopasowac do tego tresc listu .Jesli ma ona strone internetowa warto ja przeczytac aby wiedziec co jest w niej najbardziej cenione.

Gość Samaaaaaa
Wielkie dzieki za rzeczowe odpowiedzi:) Na pewno je wykorzystam. Cieszę się że w ogóle jest taka możliwość, ale zdaję sobie sprawę z moich doświadczeń, nawet tych typowo studenckich. Skupiłam się na nauce, ale mam dość specyficzne zainteresowania i kierunek moich studiów, odpowiada charakterze tej organizacji. Dzieki jeszcze raz za informacje i jak macie jakieś inne wsazówki bede ogormnie wdzięczna🌻