Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carina II

Rzucilam papierosy!!!!

Polecane posty

Gość Carina II

Naresczie od dzis nie pale. Bez zadnej terapii!!! Dzisiaj jest okropny dzien , trzepie sie, niewiem co robic z soba, mam mdlosci i wszystko co najgorsze. Mam nadzieje ze uda mi sie to cholerstwo rzucic na zawsze. Juz prawie cala doba bez papierosa.... Co robic by przetrwac ten trudny okres dla rzucajacych tyton? Powiedzcie jak wy mieliscie z tym rzucaniem palenia.

Gość moze cos w stylu Nicorrette
??

Gość gratulacje

Gość achajkama
Trzymaj sie Carina, Ja rzucam i powracam, po odstawieniu tyje, wiec znow zaczynami palic i tak w kolko

Gość Carina II
Nicorette ale co moze byc gumy do zucia, cukierki czy plasterki? co najlepsze???? :( niewiem musze czyms zajac sie bo zwariuje. Niestety ciagle mysle o papierosie. :( Dzieki wielkie!

Gość tttaaa 1 dzien dopiero
nie palisz i ju8z piszesz ze rzucilas buauaahahahahaaaaahhhhha

Gość elusiek
baaaaaaaaardzo chcialabym jakos doradzic ci jak to wytrzymac ale niestety nie wiem.ja kiedys rzucalam ale mi nie wyszlo bo wlasnie nie szlo przezyc i jaralam dalej.ale ostatnio poprostu przestalam palic z dnia na dzien-jakos tak samo poszlo.wstalam rano i nie chcialo mi sie palic jak zwykle i w sytuacjach w ktorych zwykle siegalam po papierosa.pol paczki lezy do tej pory.czyli juz ponad miesiac.mam nadzieje ze mnie nie skusi.i za ciebie trzymam mocno kciuki!

trzymaj się:) ja nie paliłam z dwa miesiące i znowu zaczęłam popalać - znaczy się nie codziennie, bo codziennie już mi się jakoś nie chce, ale jednak:( W pracy straszny okres i przez te nerwy tak jakoś wyszło:O

Gość zuziaa52
rzuuc palenie a nie papierosy

Gość Carina II
No wlasnie obawiam sie stresujacych sytuacje ze wtedy moge dorwac sie do papierosow i palic jeden po drugim :( Niewiem narazie nikomu niepozwalam palic w moim domu i co gorsza nie widuje sie z ludzmi ktorzy pala... ;0

Gość Carina II
I jak ''owlosiona hamoroida'' se radzisz ztym? jak widisz ich gdy palą. Chęć jakaś masz? Ja niewiem jak bym zachowała sie czując dymek...

Gość gosiuniaaaaaaaaaaaa
Nie pale od 2 lat a palilam ponad 10 Jestem przykładem ,że można to zrobić. Najwieksza nagroda bedze dla Ciebie Twoja cera wlosy ,zapach. Nie ma nic bardziej wstrętnego od zapachu palaczki ,ubrania smierdza, włosy cera ziemista. Popatrz na kobiety te około 40 -ski ,które pale pake dziennie i pomysl czy tak chcesz wygladac . A,co do objawów nalogu to musisz to wytrzymac pij duzo wody i łykaj wit.c. Zamienniki typu nikorete itp. nie sa skuteczne probowałam wszyskiego zanim rzucialam to tkwi w naszym umysle .

Gość Carina II
To prawda ze w wszystko tkwi w umysle i niestety nalogi tez Więc gratuluje ci rzucenia od tak.Moze mam wielką nadzieję ze mnie tez uda rzucic sie raz na zawsze. A to makabra jest straszna jak sie cierpi po rozstaniu. Ja niepale od prawie 24h a to trwa tak jakbym niepalila miesiacami

Plastry są dobre, od gum to sie tylko na wymioty zbiera. Ja rzuciłam kiedys na 1,5 miesiąca, na krótko bo nie dawałam rady:)A teraz palę bo lubię( tak właśnie staram się myśleć):):) Kawusia+ papierosek

Gość to jaaaaa
kobieto znajdż sobie tyle zajęcia (a przed świętami nie trudno o nie) od rana do nocy to nie będziesz myślała o paleniu.Życzę ci wytrwałości w postanowieniu- ja nie palę 10 lat i iestem happyyyyyyy! Zajmij ręce jaką kolwiek pracą. Powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Carina II
Wielkie dzieki wszystkim!!! to naprawde wazne jak ktos wspiera i za to wam dziekuje. Jak widac są przyklady ze mozna rzucic :) Zobaczymy na razie chrupie orzeszki ;)

A JA NIE PALE JUZ PRZESZłO MIESIAC I NIGDY JUZ NIE BEDE-MAM 21 LAT PALIłAM PIęć NO I RZUCILISMY RAZEM Z CHłOPAKIEM.CAłKIEM SPONTANICZNIE:) JESTEM Z SIEBIE BARDZO DUMNA.

Ja juz nie pale od 6 miesiecy....palilam 12 lat ponad paczke dziennie! Teraz juz wogole mnie nie ciagnie...czuje sie swietnie! Ladnie pachne, cera nabrala koloru, wlosy blyszcza, rewelacja!! Dasz sobie rade!!

Gość Madroko
Zazdroszcze, ja dziś też zaczynam. Zobaczymy jak wyjdzie.

Gość jasne pewnie już zaczeła palić

Gość Dorcia1
Ja palę i cały czas myślę o tym by rzucić, ale niewiem jak to zrobić. Będzie mi tego brakować bo papieros mnie uspokaja.

Ja już od kwietnia nie palę, jakoś sie trzymam ale najgorzej jest w pracy jak mnie nerwy poniosa to mam straszna chęć, a najbardziej to mi brakuje spotkan w kibelku i popalaniu ehhh

Gość hen
ja rzucilem metoda amerykanskich kosmonautow od rana szklanka wody ochota na palenie, szklanka wody w pierwszym dniu opilem sie jak "bak" i tak chyba tydzien czasu nie pamietam bo to bylo 16 lat temu. Metoda choc drastyczna ale bardzo skuteczna, nie pale i nie mam ochoty na palenie. Podobno woda wyplukuje nikotyne z organizmu i nie ma ochoty na papieroska