daisy25 0 Napisano Kwiecień 4, 2006 Zaczełam leczenie Duphastonem gdyż miewam nieregularne miesiączki i prawdopodobnie mogę mieć przedwczesne wygasanie pracy jajników. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upoiu Napisano Kwiecień 4, 2006 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
daisy25 0 Napisano Kwiecień 5, 2006 to tylko ja biorę te leki?? :~ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spokooooojna Napisano Kwiecień 6, 2006 Ja biorę ale jako pomoc w zagnieżdzeniu się zarodka. Bo prawdopodobnie mam za maało progesteronu i ronię samoistne. Pozdrawiam :) Aha na forum ciąża, macierzyństwo jest tego więcj, tzn. więcje dziewczyn zażywa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tasia 0 Napisano Kwiecień 9, 2006 Daisy ja brałam duphaston w zeszłym roku bo podczas przerwy w braniu pigułek spóźniał mi sie okres o prawie 3 tygodnie, jak dobrze pamietam to po skonczeniu duphastonu i minieciu 10 dni(tak miało byc) dostałam okres. Teraz znów będe robić przerwę w braniu pigułek i zapewne znów będę leciec do gina po duphaston :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KTOSIA36 Napisano Październik 13, 2006 Ja od dziś zaczęłam brać ten lek.....okres spóznia mi sie dwa tygodnie ,robiłam 3 testy wyszły negatywne i miałam dziś badanie dopochwowo i gina ciąży brak.....czekamjak zadziaŁA LEK:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Macro Napisano Październik 13, 2006 Ja brałam go o 16 do 25dc okres pojawił się na 3 dzień po odstawieniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaktotak* Napisano Październik 15, 2006 Ja brałam, bo też mam problemy z miesiaczkowaniem. Mnie nie pomógł - miesiączka się nie pojawiła i ogólnie źle się po nim czułam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ktosia36 Napisano Październik 16, 2006 Jaktotak??a Ile masz lat bo ja mam 36..też sie zle czuję bolą mnie piersi ,czuje ze grubne w oczach,wlosy mam jak ze slomy.....jest mi niedobrze....i tak moge wymienic i wymieniac...zeby już minęło te 10 dni:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach