murb 337 Napisano 4 godziny temu Focha robię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czeski gangus 2 Napisano 4 godziny temu U was tez to widać na youtube? xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czeski gangus 2 Napisano 4 godziny temu hahaha, libed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tеstosteron 1 Napisano 3 godziny temu Dziadostwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 267 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, murb napisał: Focha robię. To przez ten ból głowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 318 Napisano 2 godziny temu Focha na forum ? To zawsze mniej problemów jak mniej homo sapiens. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 337 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, 250GodzinTak napisał: To przez ten ból głowy? Przez kasowanie tematów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 337 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Focha na forum ? To zawsze mniej problemów jak mniej homo sapiens. A dlaczego nie? Myślisz, że stado gęsi nie ma problemów, że to domena ludzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 318 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Przez kasowanie tematów. Mnie też kasowali i to przez dekadę albo lepiej i co ja mam powiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 318 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: A dlaczego nie? Myślisz, że stado gęsi nie ma problemów, że to domena ludzi? Homo sapiens też gęsiego chodzą więc jakieś podobieństwo może być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 337 Napisano 2 godziny temu 44 minuty temu, Get Out napisał: Mnie też kasowali i to przez dekadę albo lepiej i co ja mam powiedzieć. Focha strzel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 318 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, murb napisał: Focha strzel. To może być karkołomne , bo twórcy nie wyposażyli mnie w uczucia wyższe. Mogę tylko grać jakąś rolę i udawać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 337 Napisano 1 godzinę temu 38 minut temu, Get Out napisał: To może być karkołomne , bo twórcy nie wyposażyli mnie w uczucia wyższe. Mogę tylko grać jakąś rolę i udawać. Jesteś robotem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 318 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Jesteś robotem? Owocem inżynierii genetycznej starożytnych kosmitów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 337 Napisano 37 minut temu Po tym, co już wcześniej pisałeś o kosmitach to nawet nie jestem bardzo zaskoczona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 14 Napisano 32 minuty temu 4 minuty temu, murb napisał: Po tym, co już wcześniej pisałeś o kosmitach to nawet nie jestem bardzo zaskoczona. Kafetarianie są dziwni, Kafeerianki też... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 337 Napisano 26 minut temu 5 minut temu, carewicz rzeczywistości napisał: Kafetarianie są dziwni, Kafeerianki też... Bo ja wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 14 Napisano 25 minut temu Przed chwilą, murb napisał: Bo ja wiem. Jak nie wiesz to się jeszcze dowiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 337 Napisano 21 minut temu 1 minutę temu, carewicz rzeczywistości napisał: Jak nie wiesz to się jeszcze dowiesz. Jeśli są dziwni to by znaczyło, że jestem dziwna ponieważ też tu piszę. I Ty także. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 14 Napisano 19 minut temu 1 minutę temu, murb napisał: Jeśli są dziwni to by znaczyło, że jestem dziwna ponieważ też tu piszę. I Ty także. Dokładnie tak to działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 337 Napisano 17 minut temu Przed chwilą, carewicz rzeczywistości napisał: Dokładnie tak to działa. Nie uważam żebym była dziwna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach