Get Out 319 Napisano 2 godziny temu 56 minut temu, murb napisał: Po tym, co już wcześniej pisałeś o kosmitach to nawet nie jestem bardzo zaskoczona. A ja jestem zaskoczony, że pamiętasz co pisałem. Ciekawe co jeszcze potrafisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oubli 15 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Dyskusja na ten temat trawa od samego rana. A jakie są wnioski? Pewnie światowe lobby obrońców gołębi pragnie zasznurować mi usta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 338 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: A ja jestem zaskoczony, że pamiętasz co pisałem. Ciekawe co jeszcze potrafisz Tak ogólnie pamiętam. Ze szczegółami bym nie powtórzyła. Potrafię jeździć samochodem. Nie jestem w tym wybitna ale daje jakoś radę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 338 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, oubli napisał: A jakie są wnioski? Pewnie światowe lobby obrońców gołębi pragnie zasznurować mi usta. Wnioski są takie jak zwykle - wszyscy coś wiedzą ale pewności brak. Zapomniałam o rozsypaniu pieprzu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oubli 15 Napisano 2 godziny temu Ale problem ewidentnie powstał. Kosmici raczej Nobla nie dostaną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1119 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: Ja niczego nie kasowałam. Oczywiście że nie kasowałaś ale nie podlewałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 338 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, oubli napisał: Ale problem ewidentnie powstał. Kosmici raczej Nobla nie dostaną. Kto wie. Ludzie są dziwni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 319 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: Tak ogólnie pamiętam. Ze szczegółami bym nie powtórzyła. Potrafię jeździć samochodem. Nie jestem w tym wybitna ale daje jakoś radę. Szczegóły to są u mnie , a prawko to żaden wyczyn. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1119 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Get Out napisał: A ja jestem zaskoczony, że pamiętasz co pisałem. Ciekawe co jeszcze potrafisz Umie walczyć jak księżniczka xena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 319 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Zapomniałam o rozsypaniu pieprzu. To nie działa na gołębie w dłuższym rozliczeniu , bo przyzwyczajają się i to mity jak z cytryną i innymi babcinymi sposobami na intruzów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 338 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Szczegóły to są u mnie , a prawko to żaden wyczyn. Nie twierdzę, że to wyczyn. Byłeś ciekawy co jeszcze potrafię. Podałam przykład. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 319 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Umie walczyć jak księżniczka xena Wątpię ,a Xena to był ideał kobiety jak dorastałem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1119 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, oubli napisał: Ale problem ewidentnie powstał. Kosmici raczej Nobla nie dostaną. Czemu nie? Jak wymyślą lek na długowieczność to dostaną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oubli 15 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Oczywiście że nie kasowałaś ale nie podlewałaś Zrobiłabyś mi listę osób, które nie podlewały, które kasowały i może jeszcze listę kosmitów, którzy eksportują na nasz rynek buble? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 338 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: To nie działa na gołębie w dłuższym rozliczeniu , bo przyzwyczajają się i to mity jak z cytryną i innymi babcinymi sposobami na intruzów. Pieprz na moim balkonie będzie dla nich zaskoczeniem. Może wpadną w przerażenie i podejmą decyzję, że nigdy do mnie nie przyfruną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 338 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Umie walczyć jak księżniczka xena Nie próbowałam więc nie wiem czy walczę tak jak księżniczka. Raczej wątpię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 319 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Nie twierdzę, że to wyczyn. Byłeś ciekawy co jeszcze potrafię. Podałam przykład. Nie będę wymagający, bo się wygłupiam i się rozchmurzysz dzięki temu może Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 338 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Czemu nie? Jak wymyślą lek na długowieczność to dostaną. A ta długowieczność to po co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1119 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Wątpię ,a Xena to był ideał kobiety jak dorastałem . Wiem i dlatego ją podałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 319 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, oubli napisał: Ale problem ewidentnie powstał. Kosmici raczej Nobla nie dostaną. A na co im nagroda jobla i jak projekt nie wypali , to ludzie skończą jak dinozaury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 338 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, oubli napisał: Zrobiłabyś mi listę osób, które nie podlewały, które kasowały i może jeszcze listę kosmitów, którzy eksportują na nasz rynek buble? To nakłanianie do donosicielstwa. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oubli 15 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, murb napisał: Wnioski są takie jak zwykle - wszyscy coś wiedzą ale pewności brak. Zapomniałam o rozsypaniu pieprzu. I przez takich jak ty, producenci pieprzu bankrutują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 319 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Wiem i dlatego ją podałam Dzisiaj tylko ciemne włosy mi się u kobiet podobają i tyle moich wspomnień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1119 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, oubli napisał: Zrobiłabyś mi listę osób, które nie podlewały, które kasowały i może jeszcze listę kosmitów, którzy eksportują na nasz rynek buble? Mogę ale co ja za to będę mieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oubli 15 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Czemu nie? Jak wymyślą lek na długowieczność to dostaną. No nie wiem. Długowieczność to nie jest znowu coś takiego trudnego do wymyślenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1119 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, murb napisał: Nie próbowałam więc nie wiem czy walczę tak jak księżniczka. Raczej wątpię. Dałabyś radę wystarczy tak jak pałka walisz w kotlety to walić w mężczyzn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1119 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Dzisiaj tylko ciemne włosy mi się u kobiet podobają i tyle moich wspomnień. Ja mam takie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 338 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, oubli napisał: No nie wiem. Długowieczność to nie jest znowu coś takiego trudnego do wymyślenia. Do wymyślenia jest łatwa. Do zastosowania już nie tak bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 319 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, murb napisał: Pieprz na moim balkonie będzie dla nich zaskoczeniem. Może wpadną w przerażenie i podejmą decyzję, że nigdy do mnie nie przyfruną. Skrzydłami zdmuchną ten pieprz i od spalin samochodowych to one czucia wcale nie mają . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1119 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: To nakłanianie do donosicielstwa. Spokojnie na ciebie nie doniosę może Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach