Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

daisy25

Duphaston czy któraś z was go brała na wywołanie okresu??

Polecane posty

Zaczełam leczenie Duphastonem gdyż miewam nieregularne miesiączki i prawdopodobnie mogę mieć przedwczesne wygasanie pracy jajników.

Gość spokooooojna
Ja biorę ale jako pomoc w zagnieżdzeniu się zarodka. Bo prawdopodobnie mam za maało progesteronu i ronię samoistne. Pozdrawiam :) Aha na forum ciąża, macierzyństwo jest tego więcj, tzn. więcje dziewczyn zażywa :)

Daisy ja brałam duphaston w zeszłym roku bo podczas przerwy w braniu pigułek spóźniał mi sie okres o prawie 3 tygodnie, jak dobrze pamietam to po skonczeniu duphastonu i minieciu 10 dni(tak miało byc) dostałam okres. Teraz znów będe robić przerwę w braniu pigułek i zapewne znów będę leciec do gina po duphaston :(

Gość KTOSIA36
Ja od dziś zaczęłam brać ten lek.....okres spóznia mi sie dwa tygodnie ,robiłam 3 testy wyszły negatywne i miałam dziś badanie dopochwowo i gina ciąży brak.....czekamjak zadziaŁA LEK:)

Gość Macro
Ja brałam go o 16 do 25dc okres pojawił się na 3 dzień po odstawieniu.

Gość jaktotak*
Ja brałam, bo też mam problemy z miesiaczkowaniem. Mnie nie pomógł - miesiączka się nie pojawiła i ogólnie źle się po nim czułam.

Gość ktosia36
Jaktotak??a Ile masz lat bo ja mam 36..też sie zle czuję bolą mnie piersi ,czuje ze grubne w oczach,wlosy mam jak ze slomy.....jest mi niedobrze....i tak moge wymienic i wymieniac...zeby już minęło te 10 dni:(