Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak myślicie

Wieczór panieński. Co kupić koleżance z tej okazji na prezent ??

Polecane posty

Gość jak myślicie

Jak myslicie czy lepiej dać coś normalnego dziewczynie. Czy może z tej okazji coś całkiem innego, bardziej pikantnego związanego z seksem ? To co mnie odstrasza przed tą drugą opcją to fakt że na tym wieczorku będą dwie siostry przyszłego pana młodego (dwie sztywne, niesympatyczne zołzy które chyba nigdy nie miały faceta). Troszkę może być przy nich niezręcznie wręczać coś szalonego :O Z ich powodu może być trochę sztywniacko. Na dodatek jak zobaczą że wręczam koelżance jakiś seksualny gadżet to przeznaczenie prezentu nie bedzie im sie kojarzył z jakimś tam panem młodym tylko z ich własnym bratem :O A z drugiej strony znam dość dobrze przyszłą pannę młodą i wiem że raczej spodobałby się jej też pikantny prezent, bo jest to osoba z silnym poczuciem humoru i taka jajcara z ikrą. Tylko nie wiem czy jej siary nie narobię wręczając ten prezent przy tamtych dwóch zołzach. W ogóle nie mam pojęcia jak ona się będzie przy nich zachowywać, bo fakt że może się starać żeby wszystko było w dobrym tonie. Sorry ze tak wymyslam moze dziure w całym ale chce znac wasza opinie

Gość ja1
wieczor panienski ma byc ani sztywniacki, ani dretwy, tylko jedyny w swoim rodzaju, jak chcesz jej kupic cos ostrego to zrob to, nieprzejmuj sie tymi siostrami bo to nie one maja wieczor panienski i nie one sa najwazniejsze pozdro