Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słodka truskawka

jak zainstalować grę THE SIMS

Polecane posty

Kupiłam dziecku grę THE SIMS 8w1 jest na 3 płytach. Pierwszą zainstalowałam,myślałam,że druga tak samo,jednak nie i tu mój problem-jak postąpi z 2 płytką??? Dodam tylko,że pytałam się sprzedawcy,powiedział,że drugą trzeba zapisać na dysku C. Niestety tu moja wiedza na temat komputerów się skończyła,bo klikam prawym na dysk E i pisze tylko otwórz a nie ma zapisz. Pomózcie,córka męczy mnie o tą grę już tak dawno.Proszę

Gość a mów
Jest tak przeważnie, że komputer sam prosi w odpowiednim momencie : włóz nastepny dysk, albo drugi dysk, etc. Powinno to być opisane w instrukcji do gry.

Nie mam instrukcji,odkupiłam grę po znajomości. Owszem komp prosi o drugą płytę ale trzeba zaznaczyć,gdzie ją zainstalować (tą drugą płytę) niestety tam gdzie pierwszą instalowałam,drugiej nie mogę,bo nie ma opcji zapisz tylko otwórz. 😭

Gość a mów
nie spotkałem się aby w grach była opcja zapisz przy instalacji zawsze tak było ,że komputer sam pisał , co dalej , prosi włożenie jakiejś płytki, czasami trzeba potwierdzić np. OK, dalej , może otwórz. Jak sama nie dasz rady , poproś kogoś na miejscu

Gość a mów
przede wszystkim musisz wiedzieć , gdzie komputer instalował 1 płytkę , zapamiętać adres , przeważnie wypisuje np. C: programy/ the sims Gdyby pojawiło się okienko z takim , czy podobnym napisem musisz wskazać własciwy adres . Tak po polsku ,jesli doręczono list na ul. szeroką 5a/4 , trzeba sprawić , aby dalsze listy trafiły dokładnie pod ten sam adres.

Gość wydaje mi się że masz jakąś tr
efną tą grę / czyt. piracika / bo na oryginale jest napisane jak byk co zrobić żeby zainstalować, jakie parametry itd i Simsy po zainstalowaniu dziabią bez płyty, więc to '' otwórz'' też jakieś dziwne. poproś tego od którego kupiłaś gre ,żeby dał ci wszystko zarem z instrukcją , bo może coś sobie zostawił :D

Gość adusia813
Mam problem. Zainstalowałam gre the sims2 ale nie wiem co dalej. Jak załanczam gre to pojawia mi sie takie okienko a w nim czerwone kolko z bialym krzyrzykiem i nic nie pisze. Podlozylam cracka ale nie wiem czy dobrze jak ktos wie co mam zrobic albo co powinnam poprawic niech pisze. Moje GG: 10123166 POMOCY

Gość a ja kupiłam
tę grę w sklepie, na pewno oryginalna. Zainstalowała się dobrze i dział dobrze, sęk w tym, że kupiliśmy nowy komputer i chciałam zainstalować tę grę na tym nowym i okazało się że córka zgubiła instrukcję do tej gry a tam zapisany był numer instalacyjny i mam problem bo gry nie mogę zainstalować. Proszę jak ktoś wie jak odzyskać ten numer niech da mi znać.