Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 foczka foczusia

kto ma kredyt na mieszkanie?

Polecane posty

Go艣膰 foczka foczusia

Kto z was ma na wiele lat kredyt hipoteczny? jak duze raty p艂acicie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ninu艣ka
mam na 15 lat po ok 400 z艂 Powoli sp艂acam, mam swoje mieszkanie i wiem w co inwestuj臋. Moge robic remonty bez obawy ze przyjdzie pani i powie" prosze o pieni膮zki za wynajem". W wynaj臋tych nie mozna miec w sumie nic swojego, nic zmieniac no i cena wynajmu Wole da膰 mniej bankowi i miec swoje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ninu艣ka a ile wzie艂a艣 tego
kredytu i czy mia艂a艣 jak膮s kas臋 od艂o偶on膮 na mieszkanie czy kredyt pokry艂 100 % warto艣ci mieszkania ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja jeszcze nie mam
ale nied艂ugo b臋d臋 musia艂a si臋 zad艂u偶y膰 na ten cel

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a _ja
35 tys na 30 lat- stawka malejaca

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tylko 35 ty艣 i to na max
okres sp艂aty, a co mo偶na zrobi膰 z tak膮 ma艂膮 kwot膮 ? no chyba ze 350 ty艣. z艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ninu艣ka
mia艂am 60% wk艂adu w艂asnego. Wzie艂am 40 tys na 15 lat to jakie艣 400 z艂 miesi臋cznie. jednak wazne by艂o ile zarabiam, mia艂am zarobk贸w na styk. jakbym mniej zarabia艂a i tak by mi nie dali kredytu no chybaze na 30 lat. Zaleza艂o mi jaknajkr贸cej. narazie p艂ace tyle samo , ale z aczasem ma by膰 malej膮co......z czasem to pewnie za jakiesz 10 lat dopiero bedzie widac ze cos maleje. narazie kredyt jest mniejszy od odsetek niestety. koszmar

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 foczka foczusia
ja mam kredyt na 5 lat p艂ace po 55,50z艂 /mc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Katarina a jak
to jest z tymi kredytami walutowymi, masz jaki艣 harmonogram sp艂at we frankach i sama przeliczasz na z艂ote 偶eby zap艂aci膰 czy p艂acisz we frankach czy jak no i ile potrzeba by艂o tego kredytu 偶eby pokry艂 100 % mieszkania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ninu艣ka
mia艂am kiedys tez kredyt we frankach. koszmar ludzie. Franek r贸偶艂 i r贸s艂. Sp艂aca艂am dwa lata a potem okaza艂o sie ze tak jakbym nie sp艂膮ci艂a nic. A mia艂am wzi臋ty na 10 lat. By艂o to co艣 okropnego. 呕adnych walut

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 foczka foczusia
ktos sie podemnie podszy艂. nie mam kredyty na 5 lat po 55 z艂. jest tu taki podszywacz co si臋 nudzi i brudzi nam tu.

Udost臋pnij ten post

Dosta艂am harmonogram sp艂at bodaj na rok - sama sobie przeliczam ile to na z艂ot贸wki (a a tak naprawde to dzwoni臋 sobie co miesi膮c do banku i pytam si臋 ile mam wp艂aci膰, 偶eby potem nie by艂o na mnie ;) ). Do momentu dostarczenia do banku odpisu z ksi臋gi wieczystej p艂aci sie wy偶sze raty - potem obni偶aj膮 o 1%. Moje mieszkanie kosztowa艂o nieca艂e 120 tys. zl.

Udost臋pnij ten post

W ka偶dej chwili mog臋 \"przerzuci膰\" si臋 na z艂ot贸wki. W chwili obecnej op艂aca si臋 mie膰 kredyty we frankach - jak to si臋 zmieni, to nie ma problemu ze zmian膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Katarina 120 ty艣.
wydaje si臋 by膰 rozs膮dn膮 kwot膮 za mieszkanie. Czy mog艂aby艣 mi jeszcze powiedzie膰 ile metr贸w ma Twoje mieszkanie, czy by艂o nowe czy rynku wt贸rnego i w jakim mie艣cie ?

Udost臋pnij ten post

Mieszkanie ma 46,6 m2. (dwa pokoje, kuchnia, 艂azienka, ma艂a garderoba); rynek wt贸rny (4-pi臋trowy blok 5-letni :) ); Tr贸jmiasto :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Katarina dzi臋kuj臋
za odpowied藕. My艣l臋, 偶e zrobi艂a艣 dobry interes z tym mieszkaniem.

Udost臋pnij ten post

Dzi臋ki :) D艂uuugo szuka艂am, ale sie op艂aca艂o :) Spokojna okolica, dobry dojazd do centrum - jestem zadowolona :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nikt nic wi臋cej nie napisz
e ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 u艣miechnieta Foczka
we frankach sie nie op艂aca. mam w z艂ot贸wkach . Kiedys mia艂am we frankach. Ludzie bierzcie w z艂ot贸wkach

Udost臋pnij ten post

Kredyt hipoteczny w BPH na 25 lat w USD-10.000 dolar贸w, rata w zale偶no艣ci od kursu dolara(w granicach 250-300z艂 miesi臋cznie). Mia艂am 6.000z艂 w艂asnego wk艂adu-mieszkanie kosztowa艂o 46.000z艂 -metra偶 70,01m2czyli 4 pokoje , kuchnia, 艂azienka, przedpok贸j.Zosta艂o mi jeszcze 21 lat sp艂acania :O .Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 u艣miechnieta Foczka
strasznie duzo. ja jestem m艂oda i mam na 15 lat i mnie to przeraza. Chyba za kilka lat zmieni臋 i bede chcia艂a wi臋cej p艂aci膰 by szybciej si臋 to sko艅czy艂o.^ ty艣 wk艂adu? ja mia艂am 60%.

Udost臋pnij ten post

W sumie to zaczynali艣my 偶ycie razem na wynajmowanych mieszkaniach gdzie p艂acili艣my obcym ludziom za wynajem 300-400z艂 miesi臋cznie. Wi臋c stwierdzili艣my , 偶e bardziej sie op艂aca kupi膰 i p艂aci膰 rat臋 za swoje. Tylko 偶e wynik艂y problemy...nie mieli艣my 艣lubu i ja wtedy by艂am na urlopie wychowawczym-wi臋c zarobek malutki. No i kombinowali艣my-to znaczy po艣rednik nieruchomo艣ci kombinowa艂 :P, 偶eby znale藕膰 jakikolwiek kredyt dla nas. No i tak wysz艂o, 偶e mamy akurat ten kredyt .

Udost臋pnij ten post

Kredyty mieszkaniowe op艂aca si臋 bra膰 na najd艂u偶szy mo偶liwy okres sp艂aty. Dlaczego tyle ludzi d膮偶y do tego, 偶eby sp艂aca膰 kredyt jak najkr贸cej?? Wiecie ile na tym tracicie?? To s膮 ci臋偶kie pieni膮dze :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a _ja
Tak jak napisa艂am 35 tys w tym wk艂ad w艂asny . mieszkania maja rozne ceny. Nie ma co porownywac cen mieszkan w Poznaniu a np w Koninie, Turku czy innej miejszej miejscowasci. Moje kosztowa艂o 50 tys :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DODA Rabczewska
tak sobie mysl臋 ze ty kobito mia艂as dziecko i wynajmowa艂as mieszkanie? ja tu mam mieszkanie juz i nie mam dziecko bo chce najpierw urz膮dzi膰. Nie uiem zrozumiec ze mozna decydowac si臋 na dzicko nie maj膮c mieszkania tylko tu艂ac si臋 od wynajetego do wynajetego. No ale teraz rozumiem, nie kazdy ma szcz臋艣cie takie jak ja.

Udost臋pnij ten post

Ja jeszcze nie mam, ale kiedys w ko艅cu b臋dzie trzeba. A b臋dzie trzeba wzi膮膰 ok 200tys z艂, 偶eby m贸c kupi膰 w Warszawie 40-kilku metrowe mieszkanie dwupokojowe... :-0. Oczywi艣cie, kredyt i sp艂ata \"jednoosobowa\", 偶e si臋 tak wyra偶臋. Troch臋 mi si臋 odechciewa, jak przegl膮dam kalkulatory kredytowe... :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez planuje kredyt
niesty w krakowie 2 pokojowe mieszkanie cos ko艂o 50 metr贸w ,10 letnie kosztyje ko艂o 130-140ty艣 i to lekka r臋ka !! Chci艂abym kupic mieszkanie do ca艂kowitego remontu . a kredyt贸w sie strasznie boje ile trzeba zarabiac by dostac kredyt tak na 20-30ty艣?

Udost臋pnij ten post