Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmx

Czy oplaca sie pracowac jako telemarketerka???

Polecane posty

Gość zależy
raczej nie, jest duża rotacja, srednio co misiaąc, dwa wymieniają pracowników na innych...

zalezy jaka firma ... jezli nie wymieniają pracowników- a większośc firm tak robi, to sama sie wypalisz po jakiś 2 miesiącach chyba ze trafi Ci się naprawde jakis fajny produkt - a jeszcze sie z takim nie spotkałam poza tym pieniadze też nie sa wielkie a w jakim miescie i firmie chcesz pracować?

Gość mmx
W Białymstoku. Firma to pewnie chodzi o jakies ubezpieczenia. Niestety w ogloszeniach nie pisza dokladnie czym sie zajmuja. Mam powazne watpliwosci czy isc na spotkanie rekrutacyjne bo ta kobieta co do mnie dzwonila tak dziwnie sie pytala czy napewno przyjde. Podejrzane.

ja pracowałam w trzech firmach w warszawie - romwy kwalifikacyjne to były formalności potem szkolenie - najdłuzsze miałam 3 dni, najkrótsze pół godziny obiecywali złote góry :) jesli nie masz innych ofert narazie mozesz spróbować

zgodze się z we* pracowałam w toruniu jako telemarketerka przez pół roku.. nie byla zla kasa bo moja najwyzsza wyplata to bylo cos ok 1300 zl a najmniej zarobilam ok 700, ale niestety zwolnilam sie bo rozmowy zaczeły mnie stresowac i zaczęłam sie troche jąkać ;[ ale ogolnie inni tez marudzili bo rozmowy przez tel przez 7 godzin dziennie to mozna zwariowac.. ;/ nie polecam na dłuższą mete.. max 3-4 miesiace

Gość upssss
lepsze to niz na kasie w markecie

Gość wspolczuje bardzo
jesli masz fobie spoleczna to jak dobrze pojdzie wytrzymasz dzien