Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna Maria

Wiratualny romans

Polecane posty

Gość Anna Maria

Wirtualny romans.. Czy jest bezpieczny? Co o tym sądzicie? Kto przeżył i jak to sie skończyło?

Gość dla mnie miał
u moich znajomych slubem a u mnie narzeczenstwem " jeszcze

Gość przezyłam taki romansik
skończył sie i przy okazji skończył mnie :(

Gość dla mnie miał
ja mialam sporo "wirtualnych" ktore sie pokonczyly korespondowalam chyba z 30 facetami zanim trafilam na wlasciwego przyrownalabym to do szukania igly w stogu siana ale w moim przypadku bylo warto

Witam, a ja wlasnie o takim wirtualnym romansie marze, moze spotkam kogos interesujacego? ;)

Gość Ja na pewno
sie nie nadaję na kandydatkę na wirtualny romans :-D Nie wyobrażam sobie juz samego początku ... mam poszukac faceta na randkach i sama do niego zagadać ... jakoś nie mogłabym pokonac tej bariery ..., potem ...

Gość ogrodniczka mała
no mnie pan wczoraj spytal "czy chce go dziś zabawić?" ..no żesz... piszemy ze sobą od 10dni

Gość sdgdsgsdgdsg
mnie kiedyś zaczepiła na forum kobieta to moja pierwsza i ostatnia sieciowa znajomość, mimo że w necie siedze po 8 godzin dziennie teraz codziennie gadamy przez net i sypiamy ze sobą od czasu do czasu

Gość sdgdsgsdgdsg
kiedyś = 2 lata temu w realu spotkaliśmy się po roku ona jest 12 lat starsza

Ja również przeżyłam ekscytujący romans, ale niestety oboje za bardzo się zaangażowaliśmy i to nas przerosło...hehh...tęsknię do tego intrygującego uczucia przed pierwszym spotkaniem...i przed każdym następnym...do tych gorących chwil...Czasami wydaje mi się, że już nic takiego w życiu mnie nie spotka :(

Gość abbrakadabbra
U mnie też było miło, nawet bardzo. To była największa miłość w moim życiu ale niestety doprowadziła do tego że rozpadły się 2 małżeństwa :(

Oho, abrakadabra, to Twój romans nie był taki tylko netowy, chyba skończył się czymś poważniejszym w realu?.... No właśnie, napisz coś więcej na ten temat.

Gość nie tylko ja
ja też kogoś poznałam. najpierw gadaliśmy. potem spotkalśmy się kilka razy. i teraz sypiamy ze sobą od czasu do czasu. fajna znajomo ść. dobrze się rozumiemy

Gość adcdf
Poznałam kogoś 2 lata temu i jesteśmy razem do tej pory!!!

Gość abbrakadabbra
Nie skończyła się .... trwa ale. Gdyby wygasła tak szybko nie byłaby prawdziwa.Ale to co działo sie przez te ponad 2 lata wykończyło mnie psychicznie.Od prawie 8 miesięcy funkcjonuję tylko dzięki lekom przeciwdepresyjnym. A mogło być tak pięknie....

Gość abbrakadabbra
W sumie to długa historia. Jeśli Was to interesuje to jutro mogę więcej napisać, dziś miałam bardzo mało czasu na to by zaglądać na cafe.