Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ollka

Wozki firmy Polak

Polecane posty

Zastanawiam sie czy to dobry wybór bo podobają mi się i mają przystępną cenę, ale nie wiem jak sie sprawuje w terenie. Napiszcie jeśli coś wiecie.

Gość justalala
tez sie chetnie dowiem szczegolnie chodzi mi o ORIONA

Gość hmmmmmmmmmmmmm
bardzo bardzo ciezkie i nie poreczne nie polecam

moja koleżanka go ma i mówi, że to najgorszy wózek jaki może być, jest bardzo, bardzo ciężki i ciężko się go prowadzi, nie polecam go

Gość aśka72
Szwagierka po 4 miesiącach użytkowania sprzedała taki wózek. Miała go serdecznie dosyć. Był ciężki, źle się go prowadziło i skręcał z uporem w jedną stronę.

Gość annii
A ja mam model Orion i jestem zadowolona. Jest trochę ciężki, ale dobrze mi się go prowadzi i jest wygodny dla dziecka - ma dużo miejsca.

a JA MAM WÓZEK TAKO PODOBNY W SUMIE DO POLAKA I FAKTYCZNIE JEST DUZY, DOBRZE SIE PROWADZI, ALE NIESTETY CIĘZKI. MIESZKAM W BLOKU I JAK NIE MA NIKOGO W DOMU TO JESTEM UZIEMIONA BO SAMA NIE DAM RADY ZNIEŚĆ. sKUSILA MNIE NISKA CENA WOZKA, ALE TERAZ WIEM ZE LEPIEJ DOLOZYC I NIE BYC OD NIKOGO UZALEŻNIONYM

Gość taka jedna niedoswiadczona
a breaker?

Gość hmmmmmmmmmmmmm
zadnego Brekera, tako, graco, polaka, to sa wozki ciezkie i nie poreczne lepiej kupic drozszy niz po paru miesiacach sprzedawac ja polecam Hauck Traxx http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=103277055 to bardzo fajny i porzadny wozek

też mi sie podoba , możesz coś wiecej o nim napisać...??

Wózki tej firmy mają różnego rodzaju uszkodzenia i awarie. Ja mam wózek marki GRACO i jestem z niego bardzo zadowolona. Jest bardzo praktyczny i po złożeniu zajmuje mało miejsca. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam bardzo gorąco.