Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika0905

kupujecie przez internet? pomóżcie

Polecane posty

Gość monika0905

ostatnio kupilam wode toaletową dla chlopaka i wplacilam pieniądze w poniedzialek, wiem ze paczka ma przyjsc ze szczytna i kiedy moze do mnie przyjsc skoro mieszkam w walbrzychu? jak dlugo mogą isc pieniądze wplacone na konto? prosze pomóżcie mi bo boje sie ze poporstu nie dostane na czas prezentu o ile wogóle dostane... pozdrawiam

Gość sdfsdfsgsd
kasa może iść kilka sekund, pod warunkiem że jest wpłacona (przez neta) w tym samym banku, a jeśli nie w tym samym to i ze 3 dni mogą minąć. zależy kiedy wyślą poczke. no, a poczcie daje max 3, lub czasami 4 dni, zdażają się wyjątki że uwiną się szybciej, ale to rzadko ;)

Gość sylwia2207
Zależy gdzie te pieniązki wpłaciłaś, jeśli w jakimś banku powinny dojść do sprzedawcy nastepnego dnia, jesli na poczcie to troszke sie zejdzie. No i nie wiem czy sprzedawca miał Ci wysłać zaraz po zaksięgowaniu gotówki na jego koncie czy był umówiony jakiś inny termin realizacji.

pieniadze ida droga elektroniczna i dochodza w tym samym dniu . zle zrobilas bo lepiej wplacic za pobraniem .pewniejsze ze cokolwiek dostaniesz oby nie byla to cegla. rozpakuj przy dostawcy.to kosztuje 5zeta.

Gość sdfsdfsgsd
o nie wiedziałem że wypakowanie paczki coś kosztuje

Gość gość
Pieniądze zależy jak gołąb się uwinie i czy po drodze nie trafi na jastrzebia albo na druty wysokiego napięcia.

Różnie bywa-poczytaj,co sprzedający ma w regulaminie.Czasem ma zapis,że wysyła towar w cziągu 14 dni od dary wpływu kasy na jego konto. Ostatnio tak kupowalam,ale gościu był OK-dostałam towar na trzeci dzień od dokonania przelewu. Za to kiedyś czekałam 12 dni!