Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niech ktos powie

chcę być drugim użytkownikiem na gg, a nie mogę-dlaczego?

Polecane posty

Gość niech ktos powie

proszę napiszcie w jaki sposób mam na moim gg 6.0 dodać drugiego użytkownika? Bez przerwy po zakończeniu procesu rejestracji wyskakuje komunikat, że nie powiodła się. Co robię nie tak? Może o czymś nie wiem? Jak powinna prawidłowo przebiegać taka rejestracja?

Na pewno coś robisz źle, ale trudno powiedzieć co, kiedy tego nie widzimy. Dodajesz swój drugi nr gg czy zakładasz nowe konto? Ja z tym nigdy nie miałam problemów.

Gość niech ktos powie
więc tak, mam już gg od dawna, ale teraz chciałam sobie dodać nowy numer. Wchodzę w rejestrację i po kolei wykonuję czynności. Niby wszystko ok, a jednak ciagle wyskakuje komunikat, że nie ma możliwości połączenia się z serwerem rejestracyjnym, spróbuj później. Tylko, że ja mam tak od paru dni, próbuję i nic. Proszę powiedzcie co robić.

Gość ja też tak miałem
gg jest do bani! poproś kogoś o założenie numeru

Gość poprostu..............
nie instaluj drugi raz GG, na starym numerze wejdź w urzutkowników, a następnie nowy i wtedy bedzie O. K.

Gość niech ktos powie
czyli co? Nie da sie nic zrobić? Wiem napewno, że jeden z moich znajomych w ten sposób użytkuje gg, raz on-ma swój numer, raz ona-na tym samym gg ma swój numer. Jak to w końcu jest?

Gość niech ktos powie
właśnie tak robię, wchodzę w użytkownika, wybieram "nowy" i dalej postępuję tak, jak jest napisane. Nie wiem już co jest grane, a bardzo mi zależy na wprowadzeniu nowego użytkownika.

Gość niech ktos powie
gdzie może leżeć przyczyna tego, że wyskakuje komunikat " nie ma możliwości połączenia się z serwerem rejestracyjnym"? i w związku z tym rejestracja nie powiodła się? Może jak z waszą pomocą znajdę przyczynę, to uda mi się zarejestrować tego nowego użytkownika?

Gość u mnie jak chcę
zmienić swoje dane publiczne to ciągle wyskakuje komunikat, ze katalog w chwili obecnej jest niedostępny i tak od kilku miesięcy (od kiedy mam najnowsze gg)

Gość ja też tak miałem
hej koleżanko nie przyjmuj się tym, u mnie też to kiedyś nie działało, musiałem poprosić koleżanke o założenie nowego numeru i było po sprawie, zrób tak samo, zamiast kombinować :)

Gość niech ktos powie
u mnie z tym akurat nie ma problemu, ale za to widzę, że wprowadzenie "nowego" graniczy z cudem. To nic, może ktoś pomoże.

Gość a moze mi
pmozecie? jak mam pobrac z gg ksiazke adresowa? jaki nr. powinnam wpisac w gadu service? swoj nr gg, czy co?

Gość niech ktos powie
do "ja też tak miałem"----> czyli, jak sądzę, nie ma wyjścia z tej sytuacji i nie uda sie to w moim gg nigdy?

Gość a moze mi
nie wie nikt????????????? no nie wierze!!!!!!!!!!

Gość a moze mi
upupupupup

Gość niech ktoś powie
"a może mi" ----> widać nikt nam nie pomoże, musimy radzić sobie same. Ech, ciężkie jest życie kobiety...

Gość czekamy na rady
czy ktoś się spotkał z takim problemem? Jeżeli tak, to jak go rozwiązał? Nie wchodzi w grę zakładanie konta przez kogoś znajomego.

Gość *A*G*N*I*E*S*Z*K*A*
???