Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łojoj

MAMA ZARAZ WRÓCI Z ZEBRANIA

Polecane posty

Gość smileyface1
i dostaniesz manto hehehe

Gość łojoj
smileyface1 - wcale nie śmieszne :o

Gość trzeba było
się uczyć, a nie na forum przesiadywać ;)

Gość Smaruj dupe
cebula. Bedzie mniej bolalo :D

Gość smileyface1
no wlasnie trzeba sie bylo do nauki zabrac, a nie teraz marudzic na forum....

Gość łojoj
nie no bić to ona mnie nei bedzie :D:D:D przez tydzien nie bedzie sie odzywac, a przez cały dzisiejszy wieczor opierdalac wypominając mi wszystko od okresu niemowlecego :O byle ten wieczór szybciej minął :o

Gość łojoj
"trzeba było się uczyć" - ŁATWO POWIEDZIEĆ! :P już widze jakie z was kujony były :P akurat! :P

Gość sinadenmarwelaviaeffe
ja pierrr ale temat zajebisty

Gość przedfuszah
loj loj loj, no to sobie dupe czosnkiem posmaruj bo bedzie bolalo

Gość sinadenmarwelaviaeffe
ale ja mam tak samo!!!!!!! nienawidzę zebrań po co ktoś je wymyslił :O

Ja też jestem mamą opird.... po zebraniach, chociaz oststnio już mi się nawet nie chciało gadać.... szkoda nerw :O

Gość łojoj
nie no nie jest ze mna jakos strasznie zle :P mam dwie 2 (ale z tego przedmiotu i tak mi wyjdzie 4 na koniec :P) i z jednego przedmiotu moze mi wyjsc 3 na koniec roku, jak sie nie odratuję jakoś :P a jak się odratuje to moze nawet na czerwony pasek sie załapie :P ale mojej mamie nigdy nie dogodze :o

Gość Znaffczyni
Pamietam jak powiedzialam kiedys w szkole w czasie przerwy do kolezanki - "mam to w dupie". Tak mi sie wymsnelo jakos :O I ona poleciala na skarge do nauczcielki :O Ta zas poinformowala o tym fakcie moja mame. No i oberwalo mi sie wtedy :O To tyle ze wspomnien. Mialam wtedy moze z jakies 10 lat. teraz mam o 20 lat wiecej i uzywam nieco gorszych slów :P Nie przy mamie naturalnie :)

Gość Smaruj dupe
Na pasek na dupie:D

Gość łojoj
myrevin :D ksenofaryna: ostatnia gim. :P

Gość marog6
U mnie w klasie mój kolega za to, że nie mówi o ocenach dostał szlaban na prawie wszystko na dwa tygodnie narazie. Pewnie teraz kiedy się dowiedzą to bedzie jeszcze gorzej, ale powiedzialem mu, że u mnie zawsze drzwi dla niego są otwarte :). Ja tam mam luzik w szkole. W SP uczyłem się dobrze to teraz w GIM nie ma zadnych problemów, nawet średnia skoczyła z 4,75 (6 klasa) do 5,08 (druga klasa GIM). W 3 już jest ciężej, no ale na te 4,75 zawsze bedzie. Jedynacy w szkole maja strasznie, bo nie mają braci z którymi sie ich porównuje. Ja mam brata, który w moim wieku jechał juz na trójach, więc dają mi kompletny spokój. Z resztą teraz jak ma 22 lata to tez sprawia problemy. Gorzej by było gdyby był geniuszem, bo wszystko złe spadłoby na mnie.

Jeeezu, gdyby moja córa miała takie oceny w szkole to bym ją na rękach nosiła.....powiedz matce żeby nie przesadzała i nie realizowała swoich niespełnionych ambicji kosztem własnego dziecka....... Moja córa jest uczennicą przeciętną trójkowo-czwórkową -lepsze oceny też się jej rzecz jasna zdarzają..... :D i naprawdę znam nieszczęśliwe dzieci piatkowe które dostając ocenę dobrą płaczą w szkole że mam będzie zła....boshe, ludzie...to tylko szkoła...nie całe życie...... lepiej mieć przeciętną uczennicę i dobry kontakt z nią niż wzorową która się panicznie boi i kiedy przyjdzie jakiś naprawdę groźny problem -to z nim do nas nie przyjdzie ze strachu i jakąs głupotę zrobi.... więcej umiaru i tolerancjii....rodzice szanowni

Gość łojoj
kobita...... - powiedz to mojej mamie :P ja próbowałam, ale ona uważa że "wogóle sie nie ucze" i takie tam.. :P

to daj mamie przeczytać wątek ode mnie ... moja mała wczoraj zdawała egzamin do gimnazjum...nieźle jej poszło-tak twierdzi...a ja jestem z niej dumna bo jest może i przeciętną uczennicą, ale oprócz tego jest dobrym człowiekiem....pozdrawiam

Gość łojoj
odkurzyłam cały dom, myślicie, że to załagodzi sytuacje? :D :P

sorry...oczywiście egzamin kończący podstawówkę....w 6 klasie, ale u nas w domu na skróty mówi się \"gimnazjalny\'... :D

Gość łojoj
ja z gimnazjalnego(noo tego na koniec podstawówki :P) mialam 48 pkt czyli straciłam tylko 2. o ile pamietam to tez nie byla do konca usatysfakcjonowana :P:P

Gość tak se pisze
Łojoj, jak ja cię rozumiem. Trzymaj się. A tak poza tym kończ szkołę i wyprowadzaj się jak najszybciej.

Gość przedfuszah
a ja ostatnio gdziesz widzialam humor jest sobie dresik i jego tato. tato nad nim stoi ze swiadectwem w jednym reku i z paskiem w drugim dresik ze smuszczonymi majtochami mowi: w dwa paski prosze hehhe dobre

Gość łojoj
UWAGA WCHODZI DO DOMUUU! :o

Gość julcia22
i??