Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagoda Lee

Kącik naszej poezji.

Polecane posty

DZISIAJ WITAM WSZYSTKICH BARDZO WCZEŚNIE . OBUDZIŁAM SIĘ I NIE MOGŁAM JUŻ ZASNĄĆ :) JAK ZWYKLE ŻYCZĘ MIŁEGO DNIA I WENY :D JESZCZE WIERSZ 🌼 zapukała do moich drzwi cichutko (do dzwonka nie dosięgnęła), otworzyłam -stała przemoczona , zmarznięta , przestraszona --- taka mała ,jak dziecko sąsiadów o co chodzi? ja do ciebie- wyszeptała , do mnie ? ale ja cię nie znam , wiem - jestem Radość , zgubiłaś mnie po drodze , weszła na palcach, usiadła w fotelu , zasnęła została ale budzi się tylko na chwilę

:-) dzien dobry *Jagoda Lee* i blizej nieznani mi Bywalcy tej strony internetowej:-) Atak lata w poniedzialek - potem niziny temperatury - efekt - niby - krotka grypa mnie dorwala - ale juz wracam na sloneczny brzeg zdrowia ;-) Jutro przyjedzie do Polski Papiez Benedykt XVI - napewno beda to szczegolne dni , ale...choc szanuje obecnego \"Szefa\" Kosciola - to moja milosc byla dla Naszego Papieza i choc juz GO nie ma , to kocham i rozmawiam z Nim dalej -amen Zyzce Wam piknego dnia Poeci i niech mimo deszczu w Waszych sercach zawsze slonce swieci -amen:-) v.v.v.

WITAJ RADOSNY - ŻYCZĘ ZDROWIA I WCIĄŻ WIELKIEGO OPTYMIZMU:D. DBAJ O SIEBIE , UBIERAJ SIĘ ODPOWIEDNIO ,BO JESTEŚ TU POTRZEBNY :classic_cool: TEŻ TĘSKNIĘ ZA NASZYM PAPIEŻEM , ALE ŻYCIE NIE STOI W MIEJSCU.... POZDRAWIAM CIĘ SERDECZNIE I DO ZOBACZENIA :D

Gość miłosny list**
pozdrawiam poetów i Tych ,którzy Ich czytają :):)

\"Morfeuszowa miłość\" Za oknem szaro, nijakoś tak Myśli daleko, gdzieś wieją… Uśmiechu twarzy nie zdobi blask W sercu nadzieja umiera Zadrwił okrutnie Morfeusz - bóg Nieposkromiony mam żal Myśli o Tobie błądzą bez tchu… Nie zaczekałem z życiem – więc gram. Pędzę przed siebie z bagażem dnia Czas Karty w zegarze podbija Jedno wiem jednak, nie pędu szał Odzyska TO, co nam mija \"Dogonić przyszłość\", \"zatrzymać czas\" \"Oddalić przeszłość\" - to bzdury ! Stworzyć zaś Jutro – nie „brać” - co da ...TO ! jedyna prawda Natury. \"nie ma po co doganiać przyszłości - Ona idzie sama ku nam\" - dla pewnej osoby pragnącej dognać to - co nigdy nie uciekało...

Gość komupoco
I czuję się, jakbyśmy utracili dziecko naszej miłości I stoję, nie wiedząc, co dalej, gdzie iść, co robić W rękach niepewnie, już niepotrzebne trzymam małe skarpetki uczuć Już niepotrzebne, nie będzie małych stopek, żeby je nałożyć, Odładam je na bok, to znów biorę do ręki, nie śmię wyrzucić Bo może kiedyś znów będziemy przy nadziei? Pewnie mi powiesz, że świat jest piękny, ale może dla Ciebie Dobrze będzie i jutro może odmienić całe życie - obietnice Świat to album slajdów, którego karty wciąż obracam, I czuje się bezbronny wobec zrządzeń losu, boskich wyroków I stoję, nie wiem czy iść i boję się, czy i po co

Pozdrawiam wszystkich serdecznie !!!!!!! Dziś mam jeden wielki powód do radości i strasznie się cieszę, ale mam też mnóstwo roboty, więc tylko się melduję. I ściskam wszystkich obecnych serdecznie. I tak niestety co najmniej do wtorku... Pozdrowionka dla wszystkich i pamiętajcie, że zaglądam i śledzę wszystko :)

WŁAŚNIE WRÓCIŁAM I CIESZĘ SIĘ ,ŻE WIDZĘ CIEBIE - jEDNAK KTOŚ ...Z DALEKA - BARDZO DAWNO CIĘ TU NIE BYŁO :( NAJWAŻNIE ,ŻE WRÓCIŁEŚ I NAS ZNALAZŁEŚ .DLA CIEBIE 🌼 WITAM NOWEGO TWÓRCE - KOMUPOCO . WITAM :D MALEŃKA - CIESZĘ SIĘ,ŻE TY SIĘ CIESZYSZ :D POWODZENIA :D . CZEKAM ,WIĘC DO WTORKU :D NIECH WSZYSTKO UKŁADA CI SIĘ PO TWOJEJ MYŚLI 🌼

Jeszcze pytanie do Maleńkiej _kobietki - czy możesz zdradzić (chociaż troszkę ) ,jaki jest powód Twojej radości ?:) Pozdrowienia !!

Powód do radości jest taki, że chyba moje aniołki załatwiły mi jakąś taryfę ulgową u Losu. Zdałam egzamin i naprawdę mam się z czego cieszyć, bo to była jedna ze zmor moich studiów :) Ale dałam radę. Teraz tylko ostatni krok i świat będzie stał przede mną otworem :) ŻYCIE JEST PIĘKNE !!!

TO SERDECZNIE CI GRATULUJĘ :D WIEM JAKA TO ULGA , JAK ZRZUCA SIĘ KAMIEŃ Z SERCA :D NA PEWNO ŚWIAT STANIE PRZED TOBĄ OTWOREM :D TO JUŻ KONIEC STUDIÓW ? POZDRAWIAM I TRZYMAM KCIUKI . DLA CIEBIE 🌼

Gość e-izabeth
I czuję się, jakbyśmy utracili dziecko naszej miłości I stoję, nie wiedząc, co dalej, gdzie iść, co robić W rękach niepewnie, już niepotrzebne trzymam małe skarpetki uczuć Już niepotrzebne, nie będzie małych stopek, żeby je nałożyć, Odładam je na bok, to znów biorę do ręki, nie śmię wyrzucić Bo może kiedyś znów będziemy przy nadziei? jestesmy caly czas tylko ludzkie porady nas dziela:) nic wiecej Pewnie mi powiesz, że świat jest piękny, ale może dla Ciebie Dobrze będzie i jutro może odmienić całe życie - obietnice Świat to album slajdów, którego karty wciąż obracam, I czuje się bezbronny wobec zrządzeń losu, boskich wyroków to wyroki ludzkie, dokonane pod wpywem ludkzich rad, ludzkich czynow - fochliwe kobiety, zdradliwe, pelne gry, nie umiejace kochac tylko za kase, I stoję, nie wiem czy iść i boję się, czy i po co droga prosta do mnie, przed siebie na przekor radom i czynom tych co stoja z boku

Jagoda - nie, to jeszcze nie koniec studiów, to właściwie dopiero początek, niestety jestem dopiero na 2 roku, ale jak dobrze pójdzie, to już za dwa tygodnie będę na 3 :) Nie będę zapeszać. Też serdecznie pozdrawiam i ciebie i wszystkich. Aha, jeszcze jedno, mi zupełnie odpowiada kółko wzajemnej adoracjii, nie mam nic przeciwko ciągłemu adorowaniu się. A poza tym Jagoda ma rację, wiersze to jedno, ale porozmawiać też czasem trzeba :) 🌼🌼🌼

Maleńka - to jeszcze trochę przed Tobą ,ale na 3 -to już prawie (ciiiiiiiiiiiiiiiii jesteś ) Mówię po cichu ,żeby nie zapeszać . Też lubię taką miłą adorację . Dla Ciebie 👄 👄 🌼 Pozdrawiam ! E- izabeth- ale o co chodzi ?? U góry jest ten sam wiersz ?????????????????? Pozdrawiam ze zdziwieniem .

Gość pozdrowienia

Wróciłam ze spaceru , zajrzałam i nikogo ( przepraszam ,oprócz pozdrowienia ) nie spotkałam :( Smutno mi i pusto . Wrócę jeszcze , może Ktoś wpadnie 🌼 Do zobaczenia :D

Gość zakochałem się w tobie
bez nadziei , bez wiary w cuda a jednak wiara góry przenosi 🌼 Ja

Gość eizabeth
bez wiary bez wiary w cuda a jednak sie uda miłosc to sens zycia, wszytsko inne to uluda wiara daje skrzydel, sily bys byl moj mily na zawsze ze mna :)

Witajcie! Ale dzisiaj pogoda... bllllleeeee Mam już dość takiego maja, pochmurno, deszczowo i zimno! To pomyślałam że zajrzę może ktoś pomoże mi odzyskać humor?

Ja Ci chętnie pomogę , chociaż sama nie jestem w najlepszym nastroju - bo tutaj pusto:( Teraz już nie - bo przybyłaś - To może i ja mogę! Dla Ciebie - 🌼 👄 i ❤️ POzdrawiam

Dobrze że jest ten topik, można czas zabić w ten deszcz. Jagoda muszę cię pochwalić, odwalasz tu kawał dobrej roboty. Tak trzymaj! zniszczyłam dar niebios jestem sama wśród niechęci krzywe oko zagląda za firankę mojej samotni próbuję odegnać życie ręką spleśniałego mężczyzny przytrzymuje przy mnie duszę każda część drga w skroni obiad z kalafiora zalany butelką whisky wyszłam z ciebie zostawiłam ślady ze szlamu i dziurę wielkości księżyca utopiłam morze miłości w głupocie zazdrościłam ci życia podałeś mi je na tacy co ci zwróciłam? poszarpane, butwiejące szczątki wspomnień i rozmów jestem... jestem.... nienawiścią

To może i ja mogę - dzięki za słowa otuchy i piękny wiersz .Nowy ,czy z zapasów ?:D Jestem tu wciąż , bo czuję ,że ten topik to jakby moje dziecko -ha, ha , ha . Tym razem dziewczynka :D Pozdrawiam Cię i znikam na chwilkę - kolacja dla Urwisów :D Wrócę ,więc nie uciekaj !!!!