Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cekinowy motylek

Dobry krem na rozstępy w ciąży

Polecane posty

Witam! szukam dobrego kremu przeciw rozstepom. Jestem w ciązy i na razie smaruje sie zwykłym balsamem, ale nie wiem czy to pomoże w kolejnych miesiącach. Czytałam skrajnie różne opinie o MUSTELI- krem o podwójnym działaniu na rozstępy i o ERIS FOLIACTITM krem zapobiegający rozstępom i już totalnie zgłupiałam.... Poradźcie coś! Proszę!

Gość wiśniaa
nie ma jednej dobrej odpowiedzi..:) dla każdej kobiety dobre jest co innego, istotne są też uwarunkowania np.genetyczne czy to czy już masz rozstępy.. możesz się smarować przez całą ciążę specjalistycznymi preparatami i rozstępów dostać na kilka tygodni przed porodem, możesz się smarować zwykłym balsamem lub oliwką i nie mieć żadnego rozstępu.. na rynku jest mnóstwo produktów, działanie jak opisałam powyżej różne, stąd też różne niejednoznaczne opinie.. z tego co się orientuję większość kobiet używa zwykłych oliwek, mustelii, vichy, ja osobiście używam galenica :)

Gość popieram przedmówczynię
Ja osobiście używałam oliwki "Nivea Baby"

Ja uzywałam oliwki Jonhsona w zelu. Nie mam ani jednego rozstępu. Teraz jestem z drugim dzieckiem w ciązy i też tylko oliwka. Ale to prawda-jeżeli masz je mieć to nawet najdroższy krem Ci nie pomoze :( Dodam tylko,że w pierwszej ciązy przytyłam 20kg i bardzo szybko schudłam. Nie wiem jak będzie teraz:(

Gość Mamika
Ja przez cała ciąże stosowałam różne praparaty i było super, ale ostatnio (jestem w 9 miesiąću) niestety się pojawiły. Teraz to jest mi juz wszystko jedno. Widocznie tak miało być nic na to nie poradze.

Ja polecam świetny krem. Można go stosować od pierwszego miesiąca ciąży. Należy go stosować regularnie a gwarantuje, że żaden rozstęp się nie pojawi! Ja smarowałam brzuch, ręce, nogi i biust. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam bardzo gorąco.

Gość gość
Ja używam Palmers, w pierwszej ciszy i teraz tez.z ta różnica ze w tej ciazy w pierwszych miesiącach ciazy bardzo drażnil mnie jego zapach taki słodki czekoladowy;^