Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziunia 19

podajcie wasze ulubione imiona żenśkie i znienawidzone najbrzydsze

Polecane posty

Gość student mecycyny
Klaustrofobia mądrze pisze . Wymyślne "zagramaniczne" imiona to domena lupenproletariatu-te wszystkie Andżele żłopiące nalewki w krzakach za biedronką itp...do tego Nicole Samanty Vanessy itp...Rodzice nie kumają że brzmi to nieraz jak ksywka prostytutki.... Podobnie jest z tymi którzy dorobili się na zmywaku w U.K-też często mają tendencje do dawania dzieciom takich imion. Sandry.. w zasadzie też ale...hm...znam jedną normalną stąd dla mnie neutralnie. Natalii jest więcej jak psów imię megaoklepane popularne na blokowiskach.Nie podoba mi się. Ostatnio podobny wysyp Julek. Z kolei u burżujów ostatni moda na stare imiona - np. Marysie-(żadnej normalnej nie znam-) Róże...itp... Paskudne są imiona pochodzące od męskich -na szczęście nikt normalny już nie daje córkom Stanisława Wiesława czy innych koszmarków.. Niektóre imiona mają jakąś złą energie -nawet znajomi zauważyli że nie ma prawie normalnej Marioli-wszystkie nam znane są jakieś dziwne.

Najładniejsze dla mnie jest Adrianna Najbrzydsze to Nicola, Nikolina, Sabina, Karolina, Dominika, Agata

Gość klaustrofobia
Klaustrofobia mądrze pisze . Wymyślne "zagramaniczne" imiona to domena lupenproletariatu-te wszystkie Andżele żłopiące nalewki w krzakach za biedronką itp...do tego Nicole Samanty Vanessy itp...Rodzice nie kumają że brzmi to nieraz jak ksywka prostytutki.... Podobnie jest z tymi którzy dorobili się na zmywaku w U.K-też często mają tendencje do dawania dzieciom takich imion. Sandry.. w zasadzie też ale...hm...znam jedną normalną stąd dla mnie neutralnie. Natalii jest więcej jak psów imię megaoklepane popularne na blokowiskach.Nie podoba mi się. Ostatnio podobny wysyp Julek. Z kolei u burżujów ostatni moda na stare imiona - np. Marysie-(żadnej normalnej nie znam-) Róże...itp... Paskudne są imiona pochodzące od męskich -na szczęście nikt normalny już nie daje córkom Stanisława Wiesława czy innych koszmarków.. Niektóre imiona mają jakąś złą energie -nawet znajomi zauważyli że nie ma prawie normalnej Marioli-wszystkie nam znane są jakieś dziwne.

Gość klaustrofobia
dzieki stary, ty tez nie głupio gadasz..

Gość no i to na tyle bo mam motyle
a róża tak ma na imie

Gość malutka_pani_w
Mi się podoba moje imię.Sylwia. Ale już oliwia nie a tak mam na drugie. Podoba mi się imię Sara,nikola, sandra jowita malwina jagoda. nienawidzę imienia klaudia. Z osobami o tym imieniu mam okropne relacje oraz te takie stare i powtarzające się. Np grażyna julia

Gość malutka_pani_w
i ładne też jest imię mojej mamy. nina.

Gość piękna latino
wszelkie sylwie, sary, sandry -> najbrzydsze imiona, jakies takie wrednie brzmiące :) ładne jest Ania, Maja, Kasia, Tosia, Joanna

Gość Keczup i musztarda
Najbrzydsze: martyna, agata, aśka, justyna, ewelina, natalia, olga, marta, kaśka, gośka, paulina, żaneta, milena, anita, marzena, iza Najładniejsze: michalina, sylwia, zosia, karolina, alicja, laura

Gość malutka_pani_w
wrednie brzmią ale znam moje imienniczki i są naprawdę fajne sandry również a sare znam jedną mojego partnera siostra słodka jest dlatego mi się te imię spodobało :)

Gość malutka_pani_w
zuzi jeszcze nikt nie wymienił

Gość adriannnnna
Venessa, Nicola,Sandra,Samanta,Natalie, BRZMIA JAK PSEUDONIMY PROZTYTUTEK, CZY RODZICE AZ TAK SA PATOLOGICZI?? ze tego nie słysza

Gość naksiezyc
ulubione: weronika, emilia, milena

+ Karina, Kaja, Gaja, Lena, Sylwia Ja zawsze wiążę imię z osobą, podobały mi się oryginalne imiona. Lecz na pewno nie jestem zwolennikiem serialowo- amerykańsko- wymyślnych imion.

Lubie: Lena, Alicja, Agata, Maja, Zofia, Gabriela, Liliana i Emilia. Nienawidze: Marzena, Marlena, Ewelina, Aneta, Renata, Regina.

Gość zyzulinka345
najbrzydsze: kaśka klaudia ewka anka sonie sylwie darie,monika ewelina olka kamila magda karina martyna oliwia julia justyna baśka gośka majka i wszystkie wydziwily o i jeszcze ulka paulina judyta jowita luiza żaneta i nienawidze imienia malwina choć tak ma moja siostra oraz laura milena marta sandra i wielllleeeeeeeeeeee innych szmaciarskich imion niewiem co ci sie nie podoba w tych imionach? zwykła pospolite ani ładne ani brzydkie sory.. połowa polski ma tak na imie

Gość sandra bulgog 25
Najładniejsze dla mnie to : Kamila, Oliwia, Klaudia, Nikola,Nadia, Nina,Blanka; Imion których nie lubie to: Paulina, Ania, Magda i te wszytskie które są pospolite... tak jak za pare lat bedą w klasie siedziały same zuzie i julki.

Gość adriannnnna
ulubine twoje brzamia jak ksywki kurewek

jeśli chodzi o damskie to nie wiem dlaczego nie podoba mi się imie Karolina,Magda,Nina i staropolskie (wyjątek-Tosia:P) podoba mi się Katarzyna:) wręcz szaleje za nim :D

Gość Złota_Lilia90
Ulubione: Iza, Olga, Marlena, Malwina całkiem ładne, lecz niekoniecznie ulubione: Waleria nie lubię: Magda, Józefina i wiele innych paskudnych typu Kunegunda czy Gertruda.

Gość bdbdbdygsdujsgduahdb
Na plus: Magdalena Maja Zuzanna Olga Izabela Marzena Na minus: Justyna Żaneta Jola!!! Ewelina Beata Sylwia Dorota

Nigdy nie strawie imienia Oliwia (drodzy rodzicie co wami kieruje? :P )

Gość słodka_truskawka
Każdy ma inny gust. Wy oceniacie imiona innych mówicie o jakie kurewskie imiona bla bla to że wam się nie podobają nie znaczy że trzeba wypisywać różne bzdury.

gust gustem a za pare lat w jednej klasie bedzie 10 Oliwek i 8 Oliwierow :D

Gość kwiatdziecinstwa
najladniejsze Natalia Ania najbrzydsze Agnieszka Iza Lidka Sylwia

Gość gremlinka
Najładniejsze: Laura, Alicja, Maja, Blanka, Liliana, Najbrzydrze: Justyna, Angelika, Żaneta, Żaklina, Renata, Marzena

Gość adkldfncsk
znienawidzone : Paulina ulubione nie są polskie więc chyba nie pasują do tematu :P

Gość adkldfncsk
a i jeszcze nie cierpię imienia Alicja :P jest paskudne

Gość doopsko
najbrzydsze MARZENA

Gość ja mam imie ktore wymienilisci
Tutaj wiele razy, jak mieszkalam w PL to plakalam po nocach, tak bardzo chcialam je zmienic. Teraz mieszkam za granicai wszyscy mowa, zr mam piekne imie, nawet przestalam uzywac zdrobnienia :)