Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anicca

Sińce pod oczami

Polecane posty

Witam wszystkich. Jak mozna zaradzic na sińce pod oczami, czyli tzw. wory. Jedyne wyjscie to nakładac puder, ale nie lubie tego robić bo jak go zmywam to sińce nadal są!!!!

Gość pytajnik.
sprawdz czy nie masz lamblii, problemow z nerkami, watroba.

Anicca.. ja mam ten sam problem :( mam WIECZNIE podkrazone oczy... a jak jestem niewyspana, to wygladam strasznie... ja mialam robione badania , ale to jak bylam mala, ale wyszlo ze nic mi nie jest... lekarka stwierdzila za \'taka moja uroda\' .. ale jak ta \'urode\' zatuszowac?! :( jest jakis sposob zeby to rozjasnic??

Gość nerki i wątroba

Gość Żelek
Żel ze świetlikiem w aptece POMAGA!!!!

eee tam, mnie wcale nie pomógł...musiałaby się pod oczami skóra grubsza stać...wtedy nie byłoby widać tych zasinień...

dzis sie nie wyspalam i wygladam fatalnie :(:(:( jak by mi ktos oczy podbil :(:(:( jaki to jest korektor, ten z avonu?? tzn ten w sztyfcie czy w pedzelku??

Ten żelik to juz używałam i raczej róznicy nie zauważyłam no chyba że trzeba go bardzo długo używac?? Ale ten korektor...to może dobra rzecz, tylko że nie zwasze nakładam \"tapete\" i co wtedy???

Gość ponoć nieźle sobie radzi
Lumene - Radiance C Eye Serum

ja rowniez mam ten problem, dzisiaj rowniez sie nie wyspalam i wygladam potwornie.

Gość legiasmierdzi1987
co chcesz suko?

Gość esyfloresy
korektor z avonu jest dobry ale broń boże nie ten w sztyfcie tylko w tubce, taki półpłynny. Avonowski krem pod oczy rozjaśniający i likwidujący opuchliznę też niezły, chociaż wiadomo cudów nie ma. Śmieszne że je polecam bo w zasadzie nie przepadam za Avonem ale te produkty są OK. Ale korektor to świetne rozwiązanie i b. dobrze maskuje te sińce nawet jak nie chcesz robić makijażu to możesz szybko wklepać trochę korektora pod oczy i od razu lepiej

Gość kauket
mam ten korektor, ma zabojczo ekonomiczne opakowanie tylko co z tego...owszem jak nakladasz to tuszuje calkiem wzglednie, moze nie rewelacyjnie ale nie wygladasz jak potwor, tylko ze po 2 h nie ma sladu po tym korektorze na twarzy... zawsze zastanawiam sie co sie z nim stalo bo po prostu dematerializacja, a nie pocieram oczu ani powiek!specjalnei na to uwazam....

Gość magnolia biała
oklady z esencji albo z mleka:)

slyszalam, ze trzeba wklepac odrobine masci na hemoroidy (ma to obkurczyc naczynia krwionosne, ktore sie za bardzo \'rozlazly\' i stad cienie pod oczami)

tylko z tego co wiem, to tegokorektora w tubce juz nie ma w ofercie :/ :( :( jak sie robi okłady zmleka?? i to z takiego z kartonu, czy od krowy :P jestem zdesperowana... ja musze robic makijaz nawet latem, bo nie moge na siebie patrzec :(

Gość agawanka
A ja jak uzywam korektora na since takiego np. z wipera to ta skora robi sie szorstka i wysuszona...ze az sie łuszczy....i ten caly korektor widac...a fluidow nie uzywam i nie wiem co robic??

Gość issza
proponuje oklady z rumienku i szalwi oprocz tego maseczki z alg

do agawanka - zmieszaj korektor z kremem nivea (tym zwyklym) na rece, potem nakladaj palcem pod oczy. Skora sie nie wysusza:)

Gość taka jedna dziewczynam
ja mam ten sam problem-badania na robaki robione ze 100 razy ,-nie man ic , nerki w porzasiu . te moje oczy sa takie, ze mam cienie pod oczami ,ale na dodatek ta skora jakby jest w tym miejscu ,,wglebiona'' i wygladaja jak zarowki :/ kiedys slyszalam o operacji ,ze daje sie tam jakby,,wiecej tluszczu ''w to miejsce, ale szczegolow niestety nie znam:(

Gość Elvisówka
Ja tez mam ten problem, używam ten żel z Flos-leku i niby jest lepiej, ale i tak widać to cholerstwo:( Mam ochotę na taki preparat Vichy w sztyfcie, tyle ze szkoda mi 60 zł (obawiam się, że podkówek nie da sie usunąć). POzostaje jedynie korektor. planuję zakup takiego w płynie Rimmella bodajże. Jeśli odkryje jakiś cudowny specyfik, napiszę:)

Gość taka jedna dziewczynam
szczerze mowiac, chcialabym usunac to cholerstwo . bo niestety ,wszelakie korektory to tylko ,,przykrywaja'' ale nie USUWAJA tego do konca. moja kolezanka jest sliczna- nie musi sie mALOWAC bo ma taka urode.

Gość milka27
Używałam kiedyś tego korektora z Avonu ale dostałam uczulenia, teraz od dłuższego czasu uzywam korektora z Asora w tubce. Dla mnie jest ok i najwa żniejsze że nie podrażnia skóry bo mam bradzo wrażliwą a poza tym jest niesamowiceie wydajny, uzywam go codziennie od kilkunastu miesięcy i dalej końca nie widać. Polecam

Gość malinka663
też mam taki problem,ale sie z tym pogodziłam i przestałam szukać cudownego kremu,bo taki nieisnieje!Wypróbowałam chyba wszystki dostepne i niestety żaden na mnie nie działa!Prawda jest taka że to jest bardziej genetycznie uwarunkowane,a takie kremy być może pomagaja osobom którym chwilowo zasinienie po zarwanej nocy wyjdzie.Na moje permanentne sińce nie działa nic,jedynie dobry korektor,mój faworyt YSL,jest fantastyczny,ale swoja cene ma.A propo kremu Vichy,miałam go i nie polecam,to ze nie zmniejsza cieni to normalka,ale on jest okropny,wysusza skóre!bardzo! i nie jest to tylko moja opinia!

Gość operacja plastyczna