Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o jejuuu

a mój chłopak dostał dzisiaj wypłatę...kiedy ja dostanę pierwszą?

Polecane posty

Gość moj tez
i nie musze pracowac:classic_cool: jeeeee zycie jest piękne;)

Gość o jejuuu
jak myslicie co mi kupi:>

Gość moj tez
pewnie cos sexy;)

Gość Praktiker
moze chcesz moje myszoskoczki?

Gość o jejuuu
ja nie musze też pracowac bo studiuję, ale tak bardzo bym już chciała...chęci są a pracy nie ma:)

Gość mam kota i myszke
:classic_cool:

Gość Praktiker
ciesz sie ze studiujesz, praca to koszmar 8-10 godzin bezruchu za biurkiem na przyklad. ciesz sie z lat studenckich, o niebo lepsze niz praca. a co studiujesz, ze nie mozesz pracy dostac/ i gdzie mieszkasz?

Gość niestety samo zycie
ja tez studiuje i mam ten komfort,ze on dobrze zarabia,mieszkamy razem i jak narazie jest fajnie:) juz za rok skoncze studia i tez bede pracowała,mimo,iz nie musze,ale co tam będę choc troche niezalezna;)

Gość niestety samo zycie
loo praktiker wkonco cos powiedział normalnego:P a ty czemu lekcji nie odrabiasz? uwazaj bo mamka zrobi szlaban na net:P

Gość o jejuuu
Praktiker : resocjalizację :| w B-stoku:) A nawet siedzenie za biurkiem 8 godzin jest lepsze, niż spanie na wykładach:)

Gość o jejuuu
Ja nie chce być na utrzymaniu faceta...o nie nie

Gość Praktiker
w ciuchach sie prezentowała extra - opalona, smukła, z jędrnym biuścikiem zanim poszlismy do lozka, zrobiła mi loda, ale tak super jak zadna inne do tej pory kiedy juz przyszlo co do czego, laska się rozebrała, zdjęła stanik , patrzylem w szoku bo cycki dotykały skóry pod nimi, tzn opadały!! potem rozłożyła nogi i szparka okazala sie nieciekawa - jakaś ciemna, ja lubie jasno różowe miala taka brzydką cipke ze mi nie stanął, powiedzialem jej cos tam, ze to nie jej wina itp.. uwierzyla ale jak teraz z tego wybrnąć? nie chce z nia zrywac kontaktu, bo piesci ustami naprawde zajebi... ale kochac sie z nia nie chce, a ona sie domaga, jak mam jej powiedziec że chce się z nią spotykac tylko na loda, bo fizycznie rozebrana mi sie nie podoba? powiedziec jej prawde?

Gość Praktiker
kurde kto sie pode mnie podszywa??? Bialystok znam, mam rodzinke stamtąd. ja po polonistyce jestem, a mysle o resocjalizacji podyplomowej

Gość idz z tym dzidziu
na sex i erotyczne >>moze ci uwierzą w twoja tandetna bajeczke;) za duzo filmow niedozwolonych widziales i stąd ta wyobraznia.... uwazaj bo mama zrobi szlaban na net odrob lekcje..... a potem sie bierz za świerszczyki:classic_cool:

Gość Praktiker
Kurcze zaraz wracam bo czuje że mam luźny stolec:9

Gość Praktiker
tez myslalam ze praca lepsza od nudy na wykladach, ale w pracy tez mozna sie nudzic, wierz mi. pracowalam w korekcie jednego znanego tygodnika, wiecej buszowania po necie i ziewania niz pracy. ale skoro placili... jednak ja potrzebuje pracy bardziej aktywnej i zastanawiam sie co to moze byc. ma ktos jakies propozycje/

Gość o jejuuu
Praktiker - no właśnie widzę ! Ja zastanawiam się nad IPSI-rem w Warszawie studia uzupełniające, ale troche drogie...

Gość o jejuuu
Lepsze zarabianie tych 700 zł o ile w ogóle tyle bym dostała niż ciągłe pasożytowanie na rodzicach

Gość Praktiker
Dlaczego kobiety tak strasznie się dupczą ... 17866 no, bo leż można? One udają cnotki, a nogi to rozkładają przed każdym naprawdę chętnym i godnym ich zaufania. Dopczą się, i dupczą. Zdradzają, i zdradzają ... I nigdy im dość, mogą godzinami oddawać się rozpuście. Bez zahamowań, bez skrupułów i bez wyrzut ów sumienia. Ważny jest tylko penis między rozłożonymi nogami.

Gość o jejuuu
he he .. Praktiker i co pracujesz w zawodzie?

Gość Praktiiker
ktos mi ukradł nicka:9

wiesz ja nie bazuje na nikim, bo pracuje tez w domu z ksiazkami, wiec swoja kase mam. ale po prostu wiem co czujesz. tez tak myslalam studiujac ze w pracy to dopiero bedzie ciekawie. ale czasami mozna sie zawiesc.

jednak wierze, ze jak sie szuka to mozna znaleźć cos pasjonującego, zeby przynosilo satysfakcje a nie tylko pieniądze. Jak masz mozliwosc zapraszam do wawy, tu jest zdecydowanie latwiej z pracą.

Gość o jejuuu
ja w czerwcu kończę licencjat, po średniej poszłam na studia, więc nie nabyłam nigdzie doświadczenia...bo nie wiem czy doświadczeniem można nazwac praktyki w Pogotowiu Opiekuńczym czy u Kuratora...eh...a tu wszędzie z doświadczeniem, młodą itp szukają...blee

no wlasnie najwazniejsze to gdzies sie zaczepic a potenm to samo idzie. przynajmniej tak jest ze mna. moze sprobuj jakis wolontariat na poczatku czy jak. a takie praktyki na pewno tez sie licza. poza tym jak szukaja fachowcow to nie patrza juz na wiek, naprawde.