Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raz 2 trzy 4 pięć

Jaki kierunek studiów wybrać, żeby mieć największa szanse na posiadanie pracy i

Polecane posty

Gość raz 2 trzy 4 pięć

to dobrze płatnej? Jakie rodzaje pray są najlepiej płatne? Ile można zarobić? To jest możliwe w Polsce czy lepiej wyjechać? Tak w ogóle to dodam, ze jestem facetem, mieszkam w warszawie i moich rodzicow puki co stac na utrzymywanie mnie podczas studiow. Wpiszcie sie prosze. Zadaje pytanie tu bo na innych forach sami niepowazni ludzie.

Gość a CZESZKI buty
tu tez sami tacy ............nie ludz sie najlepiej jezyk obcy .......zawsze potrzebni jezykowcy w szkole

Gość raz 2 trzy 4 pięć
ale to absolutnie nie jest dobrze platne

Gość kazik2123
prawnik, ale trzeba mieć łeb

Gość Starchild
radze robic to co lubisz jesli masz wiele zainteresowan wybierz to nabardziej oplacalne

Gość kazik2123
a ty łba nie masz, bo zadajesz takie tematy

Gość Starchild
kazik to nie jest tak do konca 1- nie zawsze sa z tego sensowne pieniadze 2- jesli sa to dopiero po 30 i skomplikowana droga kariery poza tym - zeby sie tego moc nauczyc dobrze i nie zwariowac trzeba to naprawde lubic

Gość Kinoman
nie jestes w stanie przewidziec na jaki zawód bedzie popyt za kilka lat jak skończysz studia, moze się okazac że zawód który ma wziecie teraz, za kilka lat jak sie obronisz, rynek moze byc nasycony, a ty bez pracy, dlatego jestem zdania, że powinno sie studiowac według zainteresowań, czyli wybierz te studia które sie tobie podobają, przynajmniej będziesz robił to co lubisz

Gość powiem ci tak
ja jestem informatykiem mam 22 lata , pracuje w warszawie i zarabiam calkiem przywoicie ale to wszyskto jest zalezne tylko od szczescia

Gość regularguest
...taki, gdzie będziesz mogła nauczyć się paru języków obcych, znajomości komputera i oprócz tego będziesz miała możliwość zapoznania się z rynkiem międzynarodowym, jak i narodowym. A jeżeli kierunek studiów citego wszystkiego nie zapewnia, musisz chodzić na dodatkowe kursy. Tylko przy tych umiejętnościach masz możliwość znaleźienia dobrze płatnej pracy, jak nie w ogóle jakiejkolwiek pracy. Powodzenia :-)

Gość raz 2 trzy 4 pięć
dzieki!

Gość regularguest
sorry za małe chochliki :-)

Gość gość
poiu