Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przewrazliwiona

czy nie zgniote dziecka w brzuszku???

Polecane posty

Gość przewrazliwiona

Wiem, brzmi to moze glupio, ale naprawde sie martwie... To juz 9 miesiac. Brzuch mam spory, ale nie ogromny i mam wrazenie, ze dzidzi musi byc tam bardzo ciasno, szczegolnie kiedy siedze(przed komputerm np)., schylam sie czy leze na boku....... dzidzia sie rozpycha jak tylko moze,a chwilami mam wrazenie, ze slysze lub czuje taki malenki chrobocik...i ...boje sie (brrrrr), ze polamie jej malutkie kosteczki!! (brrrrrrrrrrrrr!)wstyd mi o to lekaza zapytac... pocieszcie mnie!

Jeżeli chodzi o leżenie to ja się panicznie bałam, że ją przygniotę. Dlatego kupiłam specjalną poduszkę dla ciężarnych. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam bardzo gorąco. Dzięki niej mogłam spać spokojnie. Potem używałam jej do karmienia piersią mojego malucha.

Gość gość
Nie panikuj. Przeciez w ciąży zalecają leżeć na boku. Tyle kobiet jest w ciąży i żadne dziecko się nie połamało w brzuchu. Wody plodowe i macica chronią dziecko przed urazami. Ale Ty nawet żadnego urazu nie miałaś. Nie ma nawet 1% szans aby dziecko się mogli w brzuchu polamac bo Ty leżysz na boku czy siedzisz. Większych glupot nie słyszałam. A ten chrupot to raczej Twoja wyobraznia.