Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Skalniak69

Seksistowski temat. Partner na jedna noc

Polecane posty

Dlaczego gorsza. Ty umawiasz sie tylko w celu zaspokojenia swoich potrzeb seksualnych ,identycznie jak postepuja mezczyzni

Gość To musisz wykonać
jeden telefon do agencji towarzyskiej i problem masz z glowy :-D Tylko dlaczego tak nisko siebie cenisz ?

DO napalona dziewczynka ( ...) że nie będę myślała o niczym innym to ok seks dla samego seksu to nie dla mnie A czy lepszym wariantem jest bycie niedobranym seksualnie i w nocy zaciskac zeby myslac DO CHOLERY NIE WRESCIE ZE MNIE ZEJDZIE

Gość lady____________________
Czemu nie? Byle nie żołnierz, mający o swej męskosci zbyt duże mniemanie. Raz takiego wzielam sobie na jedna noc- wysoki, dobrze zbudowany, przechwalal sie na temat swoich seksualnych podbojow zolnierskich. Zlewalam to mimo uszu- wszak chcialam tylko dobrze sie zabawic (kiedys o tym pisalam), no ale jak wyciagnal swojego mini ptaszka i zaczal robic jakies dziwne ruchy (z prawdziwym seksem majace niewiele wspolnego)- wymieklam! Wyrzucilam za drzwi. Takze dziewczyny! Uwazajcie! Bo wyglad czasem moze zmylic... :)

Prozte .Rozladowanie napiecia seksualnego Ide do sklepu wybieram kupuje mam Dlaczego z seksem ma byc inaczej ?????????????????????

Gość na jedna odpada
dwie moze byc

\"A czy lepszym wariantem jest bycie niedobranym seksualnie i w nocy zaciskac zeby myslac DO CHOLERY NIE WRESCIE ZE MNIE ZEJDZIE\" Na szczęście jeszcze tego nie doświadczyłam:) może dlatego nie bzykam się z kim popadnie, tylko z kimś, z kim wiem, że będzie mi dobrze:)

Gość widac temacik jest
nieco kontrowersyjny i nie cieszy sie duzym zainteresowaniem ,tylko zupelnie malutkim :D na co liczysz, co Ci maja odpisac kafeteriuszki ja po kilkumiesiecznym czytaniu kafe jestem w stanie dokonac predykcji bez wypowiedzi forumowiczek ;)

No a dlaczego kobiety nie moga miec tych samych praw w dziedzinie podejscia do seksu co mezczyzni , bo zaraz o nich krąży ta PUSZCZALSKA , czy jeszcze gorzej ta to Q@@a. Facet tym lepszy im wiecej lasej zaciagnie do lozka i je przeleci. Z niego to jest ogierek

Facet ma w naturze ze za ladna laska soe obejrzy ,a jak bedzie mial okazje to chetnie ja przeleci. Rozumiem zachownie powsciagliwe w srodowisku gdzie mieszkamy ,ale na urlopie najlepiej zagranica HULAJ DUSZA

Wasze doswiadczenia z pozycznia seksualnego z roznymi mezczyznam ????????? i tego czego oni najbardziej nie lubia ich porownanie jaki ujawnienie ilu z nich w tr\\e KLOCKI jest do niczego

O widzisz tutaj jest roznica miedzy psychika mezczyzny ktory mysli tylko o zaspokojeniu swojej wlasnej CHUCI a kobieta gdzie takze wazna jest sprawa uczuciowa. Tak ,ale tak bylo ,teraz jest RÓWNOUPRAWNIENIE

nie chodzi mi tylko o uczucia, wielką miłośc itp itd chyba nigdy tego czegoś nie czułeś skoro nie wiesz co mam na myśli:P ale to chyba topik o wymianie doswiadczeń a nie głosowaniu za i przeciw.. więc ja spadam staD:)

Nie spadaj z tematu ,bardzo milo dyskutuje mi sie z Tobą Domyslam sie ze nie mialas takich spotkan tylko na seks. Zawsze inaczej zachowujemy sie wobec partnerek na ktorych nam zalezy , a inne mamy nastawienie do osob z ktorymi myslimy tylko o KOPULACJI