Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akademia Relaksu

Studia= atut ???

Polecane posty

Gość Akademia Relaksu

Dlaczego prawie większość kobiet, myśli, że przez studiowanie, są atrakcyjniejsze dla facetów??? Zawsze obowiązkowym punktem rozmowy jest " że studiuje" , ważniejsze jest jaki masz charakter i jak wyglądasz, bo to , że studiujesz to akurat guzik facetów obchodzi.

Gość guzik ich obchodzi
bo maja mała wiedze

Gość bo studia to atut
nie dla facetów 9bo to głąby_ ale dla pracodawców - kobiety nie studiują dla facetów ale dla siebie.

Gość kretynizm jakich malo
nom, moja kumpela chyba ma na tym punkcie kompleks, bo zawsze wszystkim na dzien dobry mowi,ze studiowala tam i siam i z kim to ona nie miala do czynienia..... :D zawsze jak to mowi to mam polewke, bo sposob w jaki to robi jest tak powqazny i przejmujacy... :D konczyla pedagogike specjalna w olsztynie a mowi o tym jakby to byl Uniwersytet w Oxford :D

Gość kelwin klajn
Też mnie to dziwi. Bo ani mnie to specjalnie nie obchodzi, ani jakiś wielki prestiż. Ale wydaje mi się, że przez to leczą kompleksy względem " ładnych lalek"

Gość kretynizm jakich malo
niekoniecznie, moja kumpela jest uznawana za b. ladna :classic_cool: ale mysle,ze rodzaj pracy jaki wykonuje troszke ja doluje, wiec aby pokazac ,ze mimo tego nie jest gorsz,,,,, :D