Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iśka81

Kiedy mogę zrobić badanie hormonów???????????????

Polecane posty

Gość iśka81

Hej! Mój problem dotyczy badania hormonów.Zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne (rigevidon, pierwsze opakowanie) ale na moich plecach mam wysyp pryszczy,skóra jest chropowata i wyrastają na niej "wulkany" które sprawiają ból.Chciałabym wiedzieć kiedy mogę zrobić badania hormonów, ile czasu musi minąć od odstawienia tabletek (no bo teraz to kompletnie bez sensu) Być moze stan mojej skóry jest wynikiem złej gospodarki hormonalnej.....Bardzo proszę o odpowiedź

Gość hormony
możesz robić w każdej chwili

Gość iśka81
Mówisz poważnie?? Ja się na tym akurat nie znam ale pomyślałam, że skoro biorę tabletki anty to one mają obecnie wpływ na poziom moich hormonów

Gość ależ oczywiście
że mają. zapytac lekarza, ile musi minąć czasu po odstawieniu, żeby można było zrobić wiarygodne wyniki.

Gość iśka81
Zaczęłam pierwsze opakowanie i jestem na 11dniu. Żałuję, że wcześniej nie poszłam zanim zaczęłam je przyjmować. Ale najgorsze jest to,że mój organizm faktycznie się do nich przyzwyczaja i reaguje dziwnie bo mam okres juz 11 dzień !! Dla mnie to niekomfortowa sytuacja bo we wtorek jestem umówiona na wizytę u ginekologa (jak nie przejdzie to ja przesunę) a 26 kwietnia wyjeżdżam i nie chciałam mieć okresu.Coza paranoja,moja pierwsza podróz samolotem i jeszcze z okresem.Napewno nie będę robiła przerwy tylko zacznę odrazu drugie opakowanie ale czy ten okres sie w końcu skończy.....