Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentkaaaa

Rozwój płodu, aborcja...

Polecane posty

Gość studentkaaaa

jestem czesta bywalczynia tego formum ( jestem ciezarna:) i wiem ze macie mnostwo linkow do stronek na ktorych moge znalezc info o rozwoju plodu i o aborcji. Pisze wlasnie prace na ten temat i bylabym wdzieczna za jakies linki, zwlaszcza ze zdjeciami. z gory dzieki.

hmm ja takowej stronki nie znam bo nie interesuje sie tym..ale kiedys widzialam w tv takie foty tych plodow..nie zarodkow)usunietyych i omal sie nie zrzygalam....:O wiec radze ci jakos sie psych.pryzgotowac tym bardziej ,ze jestes w ciazy..bo widok jest obrzydliwy.... pozdro.i zycze dobrej oceny z tejze pracy :) ps: moze wpisz w grafike googli aborcja lub rozwoj plodu i ci sie wyswietli...

no Rafinka, własnie liczyłam na ciebie, bojuz chciałam znaleźć topik czy usunęłybyście ciążę, ale mnie uprzedziłaś:)

tak jest! Beznadzieja, bo mały sie darł, ale looz nie narzekam:)przynajmniej nie tu;) A studentka-wrzuc sobie w googla hasło aborcja lub rozwój płodu i wyskoczy Ci multum stron, do wyboru do koloru:)

Gość studentkaaaa
dzięki Rafinko:) Wiem, że zdjęcia są obrzydliwe, ale właśnie dlatego chcę je umieścić i podeprzeć własnymi doświadczeniami z ciąży - już bardzo widocznej - myślę, że taki przekaz mógłby być na serio "mocny". Jeżeli macie jeszcze jakieś linki to bardzo proszę. Wiem,że mogę wyszukać w googlach, ale śledząc forum widziałam, że kobiety mają tu niemałe zasoby takich linków.