Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiolinda1134

G I N E KO L O G - Gdańsk

Polecane posty

Gość asiolinda1134

Witam! Poszukuje dobrego ginekologa lub ginekolożki w gdańsku...

Gość zofijka
hej!! mi tez by ta informacja bardzo sie przydala wiec dziewczyny i kobity piszcie prosze:)

nie pamiętam nazwiska ale przyjmuje na kartuskiej w przychodni jak ja tam chodziłam to była tylko jedna więc łatwo ją znależć,nie moge znależć nazwiska poszukam jutro jak znajde to napisze

kartuska jest długa co? nie pamiętam też dokładnego adresu ,przychodnia jest blisko miasta, niedaleko cukierni KALISZCZAK

ZNALAZŁAM ,LEK.MED.Sylwia Murawska,przychodnia jest na kartuskiej 63/65 naprawde swietny lekarz w porównaniu do poprzedniego.poszłam na kontrolną wizytę byłam w 8 tyg., lekarz mi oznajmił że nie jestem jóż w ciąży troche się załamałam,mąż zresztą też. opowiedział o wszystkim swojej szefowej,ona powiedziała mu żę słyszała żę juz kiedyś ten lekarz coś skiepscił i kazała mi iść właśnie do doktor Murawskij dzięki temu że poszłam dowiedziałam się że jestem w zdrowej ciąży.Bardzo miło pamiętam wizyty u pani doktor naprawde polecam ,niestety nie prowadziła mojej ciąży do końca bo ja się wyprowadziłam z gdańska.pozdrawiam gdańsk

Gość zofijka
Dzikuje za ta informacje:) jak ktos zna jeszcze jakiegos ginko to niech sie koniecznie wpisze:)