Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżcie prosze...

jestem chora / co mi jest?

Polecane posty

Gość pomóżcie prosze...

chcialabym Was spytac co moze mi byc, wiem, od razu, uprzedzam, nikt tu nie jest jasnowidzem, nikt mnie nie zbada przez neta, ale moze ktos sie domysla? mam 37 st temperatury, od przedwczoraj źle sie czuje, w czwartek sie przeziebilam, bylam lekko ubrana , padal deszcz, snieg:no i zaczelo sie, katar, kichanie, bol gardla wczoraj nie wychodzilam z domu, dalej mialam okropny katar i w ogole zle sie czulam dzis od rana boli mniue brzuch i tak jakby cos z pecherzem, nie wiem a moze cos z okresem (nie zapisalam sobie kiedy mialam ostatnio, ale moze nadchodzi okres, nie wiem) boje sie ze to cos ginekologicznego, choc objawow chyba nie ma jako takich mam strasznie napiety brzuch na dole, jak siedze i wciagam brzuch to mnie boli i w ogole mam takie napady ze mnie mocno zaczyna bolec... jesc moge wszystko, nie cuje zadnych mdlosci (wczoraj roche ale chyba przez bol gardla - dzis juz z gardlem i kaszlem i kichaniem lepiej:) tylko martwi mnie brzuch i temperatura wczoraj tego nie mialam...

Gość pomóżcie prosze...
porzepraszam, w srode sie przeziebilam, w srode po pludniu i zaczelo sie jak klasyczne przeziebienie ale teraz ten brzuch... mam nadzieje ze to a okres a nie jakies problemy:( śluz mialam ostatnio gesty, ciągnący sie, ale nie jakis inny niz zawsze, i w ogole, bez zapachu, teraz tez okej:) siusiam normalnie:)

Gość soczysta pomarańcza
może zapalenie jajników? idź do lekarza kobieta! pozdrawiam :)

Gość pomóżcie prosze...
a czym by sie jeszcze mialo objawiac to zapalenie jajnikow? i tak sie troche niepokoje ta temperaturą i bolem brzucha, ale to jest bardziej napiecie niz bol... zaznacze ze jeszcze nie wspolzyje z nikim... czemu jestem taka glupia i nie zapisalam sobie ostatniego okresu:( kurde:( ślux jest okej, nie ma zadnego nieprzyjemnego zapachu ani jakiegos innego niz zawsze koloru śluzu... jestem zielona w tych sprawach czy to zapowiedz okredu jak sluz jest przezroczyto-bialawy i jest go duzo?

Gość pomóżcie prosze...
jeszcze zaznacze ze wczoraj wieczorem tez meczyl mnie ten bol brzucha ale wlasnie nie jestem pewna czy w takiuej formie jak dzis... ale wczoraj meczyly mnie, przepraszam za slowo... gazy - kazdy wie o co chodzi

Gość soczysta pomarańcza
nooo ból w dole brzucha to mogą być jajniki. Nie jestem lekarzem, nie znam się więc nie chce się wypowiadać. dlaczego nie pójdziesz do lekarza?

Gość pomóżcie prosze...
tylko ze nie pasuje do siebie to przeziebienie i jakas choroba ginekologiczna... i te gazy... juz sama nie wiem:( ale dziękuję za odpowiedż:)

Gość o matko ale problem
no bo jak jesteś chora, to cię jelita bolą, a raczej są nie w formie. WIesz, co to grypa żołądkowa? Nie zawsze trzeba mieć sraczkę czy rzygać dalej niż się widzi. Te bakterie są również w twoim przewodzie pokarmowym. A jak masz np. katar i takie gluty z bkteriami spływają ci do żołądka, to tym bardziej. Nie ma się co dziwić. Siedź w domu i się kuruj. A zapalenie jajników to się ostrzej objawia i jest rzadkie, więc po co wymyślacie dziewczynie jakieś głupie schorzenia?:o