Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nitttka

DZISIEJSZY STRAJK LEKARZY...

Polecane posty

Gość oo000000000000
na nic się nie zda, bo Zyta powiedziała, że i tak pieniędzy na podwyżki nie ma w budżecie...

Gość topik już jest
wykasowac procenty na koncu to sie otworzy :D

Gość nitttka
cholera wpiepsza mnie to...moj ojciec jest lekarzem i pracuje w panstwowej placowce i dostaje takie grosze ze ledwo starcza na rachunki i jedzenie, a gdzie ty mowic o jakis oszczednosciach!! Do dupy z tym wszystkim...Lekaerze naprawde powinni byc doceniani, wkoncu nie po to charowli 6 lat na zajebiscie trudnych studiach zeby teraz dostawali gowno a nie pieniadze!!!

Gość nitttka
...

Gość po pierwsze.....
Raz, że nie tylko lekarze cięzko się ucza na studiach, bo inne kierunki tez są ciężkie, a jak komuś nauka sprawia trudnośc na tyle, że kończy studia z wysiłkiem na na pewno nie powinien brac się za leczenie ludzi. Dwa. - ludzie nauki w tym kraju, naprawdę inteligentni nie zarabiają nawet połowy tego co lekarze trzy dlaczego tylko lekarze jako osoby niby wykształcone mają więcej zarabiać, a inni już nie Cztery są ludzie z doktoratami i po kilku fakultetach, którzy pracują 10 h/dobę i nie zarabiiają nawet 1000 zł. a mmimo to nie strajkują tylkoi sumiennie wykonują swoja pracę, chocia znie składali przysięgo hipokratesa. Żałosne są te opinie broniące lekarzy i żenujące

Gość nitttka
chyba ci sie kolezanko, co po pier...naucz sie czytac tekst ze zrozumieniema potem praw jakies morały jak zakapujesz w czym rzecz! Mowa jest o lekarzach ktorzy pracuja w panstwowych placowkach anie prywatnych, bo oni owszem maja kase...a Ci co tyraja w publicznych zakladach, przychodniach, szpitalach...to co..????

Gość do przedmówczyni
nwięc jednak prostwctwo odziedziczyłać po tatusiu lekarzu, z takim słownictwem nie tylk ukonczysz akademie medycznę, ale zostaniesz prawdziwym chamskim fachowcem. Coś mi się wydaje, że to ty tutaj nie potrafisz czytać i masz problemy z e zrozumieniem takstu (ach te geny). Napisałm gdzieś o lekarzach przyjmujacych prywatnie? Zacytuj prosze ten fragment.... I nie nazywaj mnie kolezanką, jak widac brak kultury w zwracaniu sie do osób na prawdę wykształconych przez lekarzy przenosi sie także na ich rodziny. Pozdrawiam serdecznie :D

Gość nitttka
tiaaa..mondralinska...prostactwo mowisz...tiaa...ja wcale nie mam zamiaru konczyc akademi medyczbnej bo wogule naie studjije medycyny, nie wiem gdzie jewt taki fragment w mojej wypowiedzi...a co do kultury to sie nawet nie odzywaj bo nie masz pojecia jak jest u mnie w domu, marzylabys aby sie urodzic a tak kulturalnej, prawej rodzinie..wiec lepiej milcz!!!

Gość Napakowany Leszczyk
krzyczcie krzyczcie a nadejdzie pewien czas ze jak to mowia "gdy bida to do ..." wtedy bedziecie wciskac goraczkowo lapowke

EJ głupia, co krzyczy by dać więcej tylko lekarzom! Mój mąż pracuje w wojsku, odwala kawał dobrej roboty i dostaje grosze. Lekarze, pielęgniarki sobie strajkują i dostają co chcą. A WOJACY NIE MOGĄ! Policjanci, strażacy też. A TO DO CHOLERY TEŻ LUDZIE!!! Uff, ulżyło mi...

Gość do nitttka
nittka---> tak kazdy by marzył, żeby urodzić się w takiej kulturalnej rodzinie i wyróśc na takiego prostaczka jak ty. POcztaj sobie swoje wypowiedzi, język jakiego używasz i sposób w jaki sie wypowiadasz. Jestes wulgarna i poprostu głupia. Przeczysz sama sobie, najpierw piszesz jedno, potem się w tym gubisz. Mowy o prywatnych gabinetach nie ma ani w twoich ograniczonych wypowiedziach ,anie w wy[owiedziach osoby z którą w prostacki i nieudolny sposób próbujesz polemizować. Jak widac nie tylko lekarze, ale i ich ordzony chcą wszysko osiągnąc za pomoca chamstwa!!!!!

Gość odpieprzcie sie od nitttki
nitttka dobrze mowi

Gość do nitttka
nie musisz się bronic po innym nickem, to załosne :-(

Gość nitttka by tego nie robila
nitttka jest zbyt brejni na takie tanie sztuczki, poza tym nitttka jest ardzo atrakcyjna, chyba sie w niej zakochalem

Gość nitttka
nie bede juz tego wszystkiego komentowac, wogole zaluje ze zalaozylam taki topik, widac z ludzmi w kafateri nie da sie rozmawiac po ludzku, przykre.Aaaa.to nie ja jestem wolgarna tylko ty bo to nie ja pisze ciagle o tym samym. Papa:P

Gość do nitttka
wulgarna się pisze przez "U", nie widzę tez związku wulgarności z pisanie tego samego niezależnie od tego o wulgarność pisaną przez jaki "U" chodzi :P Ps. A co założyłas topik, bo myślałąs, ze ktoś te załosne strajki poprze, biedna.... Wiesz co idź na e medycyne masz zadatki na lekarza :P

Gość nitttka nie znizaj sie
do poziomu tego prymitywu, nie kazdy na forum jest taki prymitywny

Gość córeczko lekarza
powiedz tatusiowy, zeby zaczął cie leczyć na schzofrenię, bo nie dość, że piszesz sama do siebie, to jeszcze jako różne osoby. Puknij sie w ten pusty łeb, albi niech ci stary napakuje tam starych gazet, może będziesz ciut mądrzejsza.:P

Chciałam powiedzieć że nie tylko lekarze mieli ciężko na studiach. Jestem absolwentką wydziału pielęgniarstwa i to jest również bardzo ciężki kierunek.Może ludziom wydaje się ,,co tam pielęgniarka\'\', ale gdy ktoś w rodzinie zaczyna poważnie chorować to dopiero docenia się fachową pracę tego zawodu.Jestem po 3 latach nauki średnio po 11godzin dziennie spędzonych na uczelni,niezliczonych godzinach praktyk.Ludzie nie zdają sobie sprawy z tego.Nie brońcie tylko lekarzy.Ten strajk dotyczy również pielegniarek.Pozdrawiam serdecznie:)