Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nanenka

Solarium i tabletki anty

Polecane posty

Gość Nanenka

hej, chciałabym sie delikatnie opalic przed latem, biorę tabletki i czytałam że nie powinno się chodzić na solarium jak sie bierze:( ja opalam sie łatwo nie mam podrażnień, co o tym sądzicie? chcę iśc tylko kilka razy na około 5-10min

Gość Miareczka22
Możesz nabawić się przebarwień, ale jak chcesz ryzykuj.

Gość ja byłam dwa razy
na solarium podczas brania tabsów... przebarwień nie dostałam, ale skóra wokół ust jest jakaś chropowata i źle wygląda na niej podkład :(. Nie wiem jak się tego pozbyć...

biore ponad 2 lata tabletki i chodze normalnie do solarium...czasem 3 razy na miesiac,czasem poltora miesiaca nie ide i wszystko jest ok:)a chodze od ok 8 miesiecy na 10 min turbo sojace,wczesniej chodzilam na zwykle lezace tak na 15-20 min i tez bylo ok:)ale nie wiadomo jak twoj organizm zareaguje jak skora to przyjmie,wiec sprobuj isc na poczatku kilka razy na 5-7 min jak bedzie ok stopniowo zwieksz czas.

Biore tabletki ponad rok i przez caly ten czas chodzilam na solarium i mam przebarwienia:(To wyglada jak taki brazowe plamy na ciele, troszke ciemniejsze od odcienia opalenizny, nie sa duze ale widoczne. Mnie najbardziej wkurza ta na piersi:(

Gość poza tym te przebarwienia
moga nie wystapic od razu, tylko np. po pierwszej opaleniznie slonecznej...

Gość shimmery
a ja biorę tabsy już od 2 lat,chodzę na solar co tydzien czasami co poltora tygodnia(od jakiegos roku regularnie) i nie mam zadnych przebarwien,wiec to wszystko zalezy od rodzaju skory.