Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hiipii

Do dziewczyn! co byscie zrobily?

Polecane posty

Gość hiipii

Powiedzmy ze wasz ukochany ma konto na fotka.pl- nie wiecie o nim. Dowiadujecie sie przypadkiem, siedzac przy nim ,kiedy sprawdza swoja pocze i widzicie potwierdzienia zaproszen od jakis dziewczyn. W domu ogladacie dokladnie jego profil i okazuje ze ,ze wypisuje do roznych dziewczyn- takze z realu - jakie one sa piekne ,sliczne i zachwycajace..a co najlepsze "super kociaki" - tak, to jest moaj historia ale zastanawia mnie to ze moj chlopak wciska mi ze jestem przerwazliwiona i ze to tylko zabawa- komputer, ze nigdy by mnie nie zdradzil- ja nie moge w to uwierzyc, a jak wy byscie do tego podeszly? -Nabieram kompleksow, czuje sie okropnie, myslac ze slinil sie na widok jakiejs dziewczyny- (on zaprzecza)- tym bardziej kiedy zna je tez z realu :(

Gość jagoo
dałabym sporego kopa...

Gość to juz jest koniec
nie ma juz nic .....

Gość nie zazdroszcze
Ja bym nie chciała zeby mój facet miał takie podejście :o

Gość fotomaniaczka
dobrze,ze to tylko chlopak,a nie maz...rzuc go w cholere,bo pozniej mozesz cierpiec bardziej.

Gość zbulwersowana17
ja jestem za tym aby pisac petycje i kasowac te glupie serwery fotka.pl łącze sie z Tobą niestety.. :(

Gość spytaj się czy ty tez
mozesz tak pisać do facetów, albo po prostu zacznij tak robić. Ciekawe czy tez potraktuje to jak dobrą zabawę

Gość hihotek
Kobieto! Ratuj sie póki mozesz i uciekaj, uciekaj, uciekaj od niego jak najszybciej!

Gość hiipii
no tak- spytalam sie go o to - stwierdzil- ze gdyby wygladalo tak jak u niego.. to on nie ma nic przeciwko.. :/ fakt ze wogole si enad tym zastanawiam to chyba potwierdza fakt ze jestem jakas nienormalna, ale cholera kocham ;/ jak na zlosc.Az teraz sama siebie zaczynam nienawidziec

Gość Karola1125
Strasznie przykra sprawka,ja to bym sie rozplakala i pewnie zostawila takiego faceta.ja to sie brzydze takimi sprawami i strasznie mnie to bulwersuje!

Gość ohyda
wsplczuje

Gość sisters
wiecie ,ja nawet nie wiem co to za stronka,ale moge sie domyslac.Co innego ogladac gole baby,a co innego wypisywac bzdety.No powiedzcie ,czy nie tak?

Gość ty tez sobie tam
konto zaloz i zaladuj jakies fajne zdjecie,a potem napisz do niego i zapros go czy co tam sie robi, ciekawe jak zareaguje... albo zrob tak ustawienia, zeby Cie sam znalazl, no bo jakimis kryteriami sie kieruje chyba?? Albo wiesz co?? Zaloz sobie tam konto, fotke daj jakiejs dziewczyny innej, napisz do niego i zpbacz jak bedzie reagowal, co mowil, udawaj kogos innego... przekonasz sie wtedy...

Gość eeeeeeeee
zrob dokladnie to samo,udaj zainteresowanie innymi facetami,ale zagraj to madrze,pomoze na pewno,wzbudz w nim szalona zazdrosc:)

Gość Internetowa
Ja założyłam konto, udając inną, umówiłam sie z pajacem i nie przyszłam, a on pisał: czekałem w deszczu jak palant, a ciebie nie było. I zrozumiałam, że to palant...

Gość a ile wy macie lat
jeśli można spytać

Gość sisters
jasne,ze tak,a z palantami nie warto sie zadawac

Gość hiipii
dziewczyny- dzieki za odzew- bardzo mi pomagacie podjac decyzje- ja mam 19 on 22.

Gość Internetowa
To nie zależy od wieku, to już taki charakter. Ja 40 on 45 ;)

Gość hiipii
Internetowa a jak Ty sobei z tym poradzilas? wybaczylas? jak twoj sie tlumaczyl?:>

Gość Internetowa
Nie odezwałam sie więcej, ale to nie była miłość, lecz raczej początek znajomości.

Czemu zrozumiałaś że polant ? Bo czekał w deszczu, czy że powiedział że palant ? :O

Gość a mów
Do Internetowej Trudno tak zaocznie oceniać , czy palant, napisałaś ,że początek znajomości, czy w ogóle widzieliscie sie ?

Gość jooooooo
ja mam podobna sytuacje ale moj chlopak oglada te powyginane sztuczne nastolatki juz dluuuuuugi czas. Wstyd mi za niego powiem szczerze i bo ten portal to dla gimnazjalistow jest moj chlopak ma 22 a ja 21 lat. Oczywiscie tez po tajemnie i zawsze archiwum kasuje. Ale wiem ze 2 x w ciagu dnia sie tam loguje - chyba uzalezniony? Musze porozmawiac z nim bo tak byc nie moze! Pierwsza moja reakcja to byl płacz dlatego ze poczulam odraze ;/ oraz ktostu słusznie powoedzial: brak szacunku bo jak to inaczej nazwac? Faceci mysla tylko o sobie - egoistow wiekszych nie ma i nie zmienie zdania juz;/

Gość zmotoryzowana
Bycie z kimś i ROZGLĄDANIE się za kimś nowym jednocześnie - a do tego się sporwdza flirtowanie na tych portalach - nie jest normalne. Jak facetowi jego kobieta nie odpowiada, to niech nie marnuje jej czasu i wypierdala. Pogoniłabym kolesia.

Gość bi troo bi troo bi bi
moja siora tak robi jak on. zerwij z nim mowie ci

Gość amanda w czerwonej spodnicy
wez załóz sobie konto sciągnij z netu zdjęcia zajebistej laski i poprostu zacznij z nim flirtowac i go sprawdz jesli wygaduje jakies bzdury i nie przyzjae sie ze ma dziewczyne poprostu go rzuc