Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

funny bunny

SAB SIMPLEX CZY LEFAX?????

Polecane posty

Gość gerva
zrób kompres z ciepłej pieluchy tetrowej np. namoczonej w ciepłej wodzie lub pomasuj po brzuszku lub nosić na ręku brzuszkiem do twojej ręku, twarzyczką w stronę ziemi lub plantex z apteki do picia albo koperek włoski

Gość uppppppppppppppppppp

Gość ja stosowałam
Sab Simplex i pomagał ale syn miał umiarkowane kolki. Potem przeszliśmy na Infacol

Witam Moja koleżanka swojemu synkowi nagrzewala brzuszek suszarka , on miał takie kolki że płakał im dzien i noc , i tylko to mu pomagało

Sab simplex u nas nie zdał egzaminu tak jak inne leki. U nas jedyną pomocą okazało się masowanie brzuszka ręką w przeciwnym kierunku jak wskazówki zegara i jednoczesne grzanie brzuszka suszarką. Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Gość kajtka
...trzeba skopiować link i usunąć przerwę-spacje przed przecinkiem

hej nam nie pomogl ani sab simplex ani lefax :/ ani nic innego, dalej sie meczymy, probowalismy masazu, rozgrzewania, koperku, kminku z majerankeim, infacolu, espumisanu, esputiconu i nic nie pomaga, maly ma straszne problemy z puszczeniem baczkow o kupie nei wspomne (idzie 1 na tydzien) teraz podaje debridat ale dopiero od wczoraj i jeszzce efektu nie widac, boje sie ze etz nei pomoze :/

Gość bez kolki
Sprzedam nie otwarty Lefax 50 ml, ważny do lutego 2016 roku, mojej córci pomogła jedna buteleczka - tel. 517-565-161

Gość gość
Ten sab simplex wcale nie jest taki dobry,nastepny przereklamowany produkt i tyle.

mojemu synkowi pomogly kropelki polecone przez pediatre sab simplex kupione na czechach,jesli ktos potrzebuje to mogę zajśc kupić,cena 25 złoty za buteleczke ,info na email patikk21@o2.pl