JULIJA 0 Napisano Kwiecień 7, 2006 Dodam iż pierwsza miesiączka przyszła w terminie z odstawienia tabletek anty (Diane35) minał tydzień (dziś 15 dc) i miesiączka jest znowu??wiecie co to może być??Dodam ,ze tabletek już nie biorę od tego miesiąca... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lek med Napisano Kwiecień 7, 2006 krwawenie śródcykliczne z wahania hormonów-to nie miesiączka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
styna 0 Napisano Kwiecień 7, 2006 wspułczuje ja mam co dwa tygodnie ale też nie wiem co to jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lek med Napisano Kwiecień 7, 2006 to samo po prostu ;o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
styna 0 Napisano Kwiecień 7, 2006 mo lekarz rodzinny polecił mi tabletki anty ale ja nie chce ciekawe czy jest inny sposób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
styna 0 Napisano Kwiecień 7, 2006 a czy to krwawienie moze być obfite i trwać 7 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lek med Napisano Kwiecień 7, 2006 masz rację-one nie regulują ,musisz sie przekonać co sie dzieje z Twoim cyklem najprościej mierz sobie temp cały miesiąc rano-zobaczysz czy masz owulacje czy cykle są dwufazowe i w jakim okresie przypadają te plamienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lek med Napisano Kwiecień 7, 2006 równo co 2 tygodnie i tak samo obfite? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
styna 0 Napisano Kwiecień 7, 2006 miałam cesarskie cięcie ale 1,5 roku temu ,miesiaczkuje od 0,5 ,może to ma coś wspólnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
styna 0 Napisano Kwiecień 7, 2006 tak równo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lek med Napisano Kwiecień 7, 2006 musisz zmierzyc temp inaczej sie nie dowiesz co to by cmoze niewydolne ciałko żółte ale to mało prawdopodobne przy odste pach dwutygodniowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
styna 0 Napisano Kwiecień 7, 2006 ok dziękuje za rade z wynikami pomiaru temp.pujde do lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lek med Napisano Kwiecień 7, 2006 oj moze być problem lekarze mało sie na tym znają ;-)))) daj znać -aannkkaa1970@vp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
styna 0 Napisano Kwiecień 7, 2006 ok dzi ęki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
styna 0 Napisano Kwiecień 7, 2006 chodziło mi o lekarza ginekologa ,on chyba będzie wiedział Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lek med Napisano Kwiecień 7, 2006 moooooże...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JULIJA 0 Napisano Kwiecień 7, 2006 Ja mam PCO więc mierzenie temperatury mija się z celem bo i tak większość cykl mam bez owulacji..a to krwawienie mnie zadziwiło..fakt-brałam pół roku diane na obniżenie testosteronu i uspienie torbielowatosci janików co udało sie w 100%..ale ta ponowna miesiączka mnie dobiła-tak liczyłam na ten cykl po dostawieniu anty...a tu w 15 dc zamiast owu pojawia sie ONA!!:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JULIJA 0 Napisano Kwiecień 7, 2006 do lek med: napisałaś:\'\'krwawenie śródcykliczne z wahania hormonów-to nie miesiączka\'\' hmmm a ja sie czuję dokładnie tak jak w czasie miesiączki..tzn bóle krzyża,podbrzusza-wszystko to samo..jak mam teraz liczyć dni cyklu????od nowa??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lek med Napisano Kwiecień 8, 2006 ŻEBY USTALIC W JAKIM MOMEncie cyklu jestes musiałabyś mierzyc temp-innej rady praktycznie nie ma -nie licz od poczatkunie licz ze to krwawienie to miesiączka łatwo o pomyłkę-stąd się biorą "wpadki" związane z sexem bez zabezpiecznia w czasie domniemanej miesiączki która okazuje się byc krwawieniem śródcyklicznym przypadającym w okolicach owulacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JULIJA 0 Napisano Kwiecień 10, 2006 A mi właśnie chodzi o to żeby \'\'wpaść\'\'... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lek med Napisano Kwiecień 10, 2006 a ....to co innego-życze udanej 'Wpadki" ;-))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JULIJA 0 Napisano Kwiecień 11, 2006 Nie dziękuję....bo próbuję prawie rok i jak narazie efektów brak :-( Liczyłam na te cykle po odstawieniu Diane a tu takie '''cyrki''' wychodzą.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach