lineczka77 0 Napisano Kwiecień 8, 2006 jaki macie śluz przy yasmin - zmeina sie w trakcie cyklu??? prosze o odp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
onaK 0 Napisano Kwiecień 8, 2006 mi sie ostatnio zrobil dziwny..biore jasmyn juz prawie 6 miesiecy i zrobil sie ostatnio lepki i biały..i sporo go bylo ..wiec nie wiem ..mam wybrac sie do lekarza?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość neni Napisano Kwiecień 8, 2006 ja mam to samo:/ gesty, bialy, lepki :| i w duzych ilosciach :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cos ode mnie Napisano Kwiecień 8, 2006 ja mam to samo z tym, ze po harmonecie.. :o a czsem jest tez taki wodnisty... ble! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lineczka77 0 Napisano Kwiecień 9, 2006 pytam ...bo ja czasmi mamjagdyby mniej gęsty i przezroczysty...i zastanwiam sie czy naprawde dzialają ( a tak naprawde to ich nigdy nie przetestowałam ...bo zawsze plus prezerwatywa ) :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
onaK 0 Napisano Kwiecień 9, 2006 ja do tej pory mam stosunek przerywany ;/ boje sie strasznie momimo tego ze yasmin uzywam po roku ..tylko raz skonczyl we mnie ale to bylo 2 miesiace temu,w ciazy nie jestem wiec chyba warto zaufac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lineczka77 0 Napisano Kwiecień 9, 2006 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anisza78 Napisano Wrzesień 21, 2006 A MNIE WOGÓLE GO BRAKUJE!!!!! NIE MA !! PRZY ZBLIZENIU TRAGEDIA! PRZY LOGESCIE NIE MIAŁAM TEGO PROBLEMU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desire1987 0 Napisano Wrzesień 21, 2006 aj jestem po 13 tabletce i mój śluz jest lekko żółtawy.. taki żółtawo-bardzojasnobrązowy... hmm nie wiem czy to nie są przypadkiem upławy... czy moze od tabletek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Wrzesień 21, 2006 Czesc Desire :):):):):::) A ja chyba mam mało śluzu, jestem po 8 tabletce....teraz jedyne co ze mnie wyplywa to tabletka( leczę infekcję) - czasami podbarwiona odrobineczką( doslownie) zabrwionego krwią sluzu.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desire1987 0 Napisano Wrzesień 21, 2006 witaj :) :) ja też od dzisiaj zaczynam niewielką kurację, lekarz przepisał mi Gynalgin, nie mam tylko pojęcia czy przyjmując te globulki (dopochwowe są) mogę współżyć czy nie bardzo... :( zapomniałam zapytać i teraz kapa. a jak u Ciebie, wstrzymujesz sie od seksu biorąc te globulki czy nie? Ja nie moge dłużej zwlekać, muszę je dzisiaj zacząć brać. Szczerze móiąc to nawet nie wiem po co mi je lekarz przepisal :| bo mi nei powiedział... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Wrzesień 21, 2006 Ech Desire ... .No wieć ja też przyjmuję gynalgin :O Została mi tylko jedna tabletka na dziś....Gynalgin jest na infekcje bakteryjne i drożdzakowe....Ja swoją kuracje musiałam przerwac po 5 tabletkach z powodu okresu.... od niedzili postanowilam kontunuowac ai mam nadzieję ze ta przerwa z powodu @ nie wplynie na leczenie... mam doyć już :O....We wtorek idę do lekarza na kontrol czy wszystko ok jest....Mam nadzieję ze tak bo zapowiada się intensywny tydzień ;) wiesz co mam na myśli...... I muszę cie zmartwić----> kategorycznie nie można się kochać przyjmując ten lek....przyjmująć jakiekoliwek leki dopochwowe... wiec czeka cię 10 dni abstynencji.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desire1987 0 Napisano Wrzesień 21, 2006 ojej :( :( :( no to kapa.. :( kule jakbym wiedziała chociaz dlaczego lekarz mi przepisałte Gynalgin to by było ok.. a tak byłam u niego po tabletki, przepisał mi właśnie Yasmin i to, powiedział, że jak skonczę kurację to mam przyjść do kontroli i zrobi mi też wtedy cytologie. Hmm dziwne. Ja mu o zadnych dolegliwościach nie móiłam, może sam coś zauważył i dlatego mi te Gynalgin przepisał? Bez sensu.. mogłam sama zapytac :P Tylko jak ja teraz wytrzymam 10 dni... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Wrzesień 21, 2006 Zdaje sie ze nie masz wyjścia ;) wytrzymasz na pewno ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desire1987 0 Napisano Wrzesień 21, 2006 hehe no nie mam :D dam radę... :) dzieki za odzew :* a swoją drogą dziwne, ze mnie lekarz nie uprzedził.. gdyby nie forumi Ty, brałabym te tabletki i normalnie współżyła ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Wrzesień 21, 2006 Pamietaj- podstawowa zasada----> kiedy przyjmujesz roznego rodzaju globulki-nie sypiasz z facetem---> bo wówczas leczenie nie miałoby sensu:) A i powiem ci jeszcze ze czytalam że lekarze gynalgin wypisują róznież na nadżerkę, wiec pewnie też na stany zapalne...ja niestety z powodu drożdzycy :O zyczę powdzenia Tobie jak i sobie :D bo zapowiada sie interesujaco na dniach :D A mam pytanko do Ciebie---> wiem , wiem byla o tym mowa mnostwo razy-----> czy po ponad polowie opakowania yasmin można bez zabezpieczeń innych???:D 3m sie:*:*:**: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desire1987 0 Napisano Wrzesień 21, 2006 dzięki! wzajemnie :* a co do pytania :) możesz już od początku opakowania, nie od połowy :) od połowy tymbardziej oczywiście :D jak już skończysz kuracje możesz się spokojnie kochać na samych tabletkach i do konca :) ja jestem przy 13 i od razu po skończeniu okresu (po 5 dniach) kocham się bez dodatkowego zabezpieczenia i bez \"przerywanego\" :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Wrzesień 21, 2006 Dzięki :*:*:* Pozdrawiam i do \"zobaczenia\" :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meheret Napisano Wrzesień 22, 2006 to po co w ulotce gynalginu piszą że rozpuszcza lateks?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marza87 0 Napisano Styczeń 7, 2007 Dziewczyny ten wlasnie bialy gesty sluz chroni przed zaplodnieniem bo pytalam lekarza, jest tak gesty ze plemniki nie sa w stanie sie prze niego przedostac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach