WywaloneJåjaBoże 46 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Znowu pudło po prostu czuje to Czujesz że ci elzbieta ucieka do malolat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 116 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Czaszka ci paruje od zazdrości. Ja mu nawet drzwi otworze i się uklonie by wszedł do elki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 116 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: Czujesz że ci elzbieta ucieka do malolat O tego nie pamiętam jusz fajnie jak będzie szczęśliwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 545 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Naucz mózg je dodawać w locie Jak ja dodam przecinki do twojego postu to w każdym innym miejscu gdzie postawie już cale zdanie będzie miało inne znaczenie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 46 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Ja mu nawet drzwi otworze i się uklonie by wszedł do elki Jesteś bekowce. Wchodzę tu by cię poczytać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 116 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Jak ja dodam przecinki do twojego postu to w każdym innym miejscu gdzie postawie już cale zdanie będzie miało inne znaczenie. Dlatego musisz wysilic umysł aby znaleźć w locie te odpowiednie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 116 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Jesteś bekowce. Wchodzę tu by cię poczytać Wreszcie ktoś docenił moje poczucie humoru 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 545 Napisano 6 godzin temu No i co jest takie zabawne w tym co pisze? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 545 Napisano 6 godzin temu A cmoknijcie mnie w trąbkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 46 Napisano 6 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 545 Napisano 6 godzin temu Przypominały mi się gacie z trąbą slonia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 116 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: A cmoknijcie mnie w trąbkę. Liczysz że napisze klejaj i ssij Nie ma tak łatwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 116 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Przypominały mi się gacie z trąbą slonia. Jaka ty prosta jesteś elka jak koleżanka z bloku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 46 Napisano 6 godzin temu Blogoslawie was golembje 🫶 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 116 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Blogoslawie was golembje 🫶 Ona nie chce +2 do emerytury ona chce 2 z różnych miotow po dwa lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 116 Napisano 6 godzin temu No a ja nie szukam jusz przecież a nawet jakbym to coś romantycznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 545 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Liczysz że napisze klejaj i ssij Nie ma tak łatwo A se pisz co chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 116 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: A se pisz co chcesz O jakiś rok za późno czy dwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 545 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Jaka ty prosta jesteś elka jak koleżanka z bloku Ty za to jesteś krzywy. Tutaj tylko proste tematy się porusza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 545 Napisano 6 godzin temu Dobra, wystarczy, glupie przepychanie się z lezakiem slownie a ten już myśli bóg wie co. Trzeba się oddalić i pójść na spoczynek. tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 116 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Ty za to jesteś krzywy. Tutaj tylko proste tematy się porusza. Znajdziesz kobiety mają łatwiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 116 Napisano 6 godzin temu Jak on wyrwal tego lachona Hhttps://www.tiktok.com/@m.toktok/video/7608188596868107542 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 116 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: Dobra, wystarczy, glupie przepychanie się z lezakiem slownie a ten już myśli bóg wie co. Trzeba się oddalić i pójść na spoczynek. tak Nic nie mysle zero huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 116 Napisano 6 godzin temu Mnie ogólnie ciężko zrozumieć bo ja wszystkim życzę jak najlepiej z automatu a nie czerpie energii że ktoś głupi rýj w drodze do pracy rozwalil. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 116 Napisano 6 godzin temu Może właśnie dlatego że nie musiałem jeszcze pracować na etacie na swój majątek i nie weszla we mnie ta zaraza że skoro ja się mecze to inni niech tesz ginom i hahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 116 Napisano 6 godzin temu No mimo wszystko wstawac do roboty musi być wkoorwiajce jak do szkoły kiedyś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 116 Napisano 6 godzin temu Ile by gier nie obrocic ziemi nie sprzedac analizy technicznej giełdzie nie zrobic to jest to dużo lzejsze i się ciesze ze szaszka kupił sobie iPhone za 4mce pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 116 Napisano 6 godzin temu Skoro spelnil swoje marzenie o telefonie apple Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 116 Napisano 6 godzin temu Inni chyba zazdroszczom wszystko i stąd w nich jadu tyle na rzeczywistości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 116 Napisano 6 godzin temu Ja polubiłem jusz proces czekania na swoje oswoilem się z nim i ciesze się sukcesy innych Fajnie by było gdyby jeszcze podzielili się wiedzom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach