Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kjfrejiernm

Jak zrobic efekt --- dot oczu

Polecane posty

Go艣膰 kjfrejiernm

bardzo ciemnych, a nawet czarnych oczu ... dziwnie to napisa艂am,ale mam nadzieje ze zrozumiecie o co mi chodzi ... blizej powiem ze chodzi mi o to jak podkreslic dolna i gorna linie oka, czym to zrobic bo przeciez zwyk艂a kredka sie raczej nie nada...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 da si臋
tylko j膮 trzeba p贸藕niej rozmaza膰 patyczkiem do uszu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma艂ataka
a pod sp贸d da膰 ciemny cie艅 np. brazowy,ale tak delikatnie cienk膮 kreseczk臋 na to kredka i rozetrze膰....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kjfrejiernm
a co z powieka ?? tez ciemny cien i kredka miedzy rzesami ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sprobowa艂am jak mowicie
ale jak sobie rozmarze kredke to wygladam wrrr... moze to kwestia niew艂asciwej kredki ... jakich wy uzywacie?

Udost臋pnij ten post

Nic specjalnego. Mam tak膮: http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=5023 i nie jestem z niej zadowolona :o Dobra jest do tego jak najbardziej mi臋kkka kredka. Ja nie rozcieram kredki przed na艂o偶eniem cienia. 1. Rysuj臋 gruba艣ne krechy na powiekach g贸rnych. 2. Nak艂adam na powieki g贸rne ciemny cie艅. Wa偶ne, 偶eby by艂 mi臋kki. Pa艂eczka do nak艂adania te偶 powinna by膰 mi臋kka. Wtedy kreska sama si臋 r贸wnomiernie rozciera podczasa nak艂adania cienia. 3. Pod doln膮 lini膮 rz臋s nak艂adam cieniutk膮 kreseczk臋 z cienia i wyci膮gam j膮 tak, 偶eby ko艅czy艂a te偶 makija偶 g贸rnej powieki. 4. Palcem rozcieram cie艅 ku 艣rodkowi. Czasami u偶ywam te偶 p臋dzla albo p艂atka kosmetycznego. 5. Tuszuj臋 rz臋sy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma艂ataka
ja mam z oriflame taka se ale w艂a艣nie mi臋kka...dobrze si臋 rozmazuje

Udost臋pnij ten post